Gwyneth Paltrow voor de rechter vanwege skiongeluk van zeven jaar geleden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

‘Carjacker’ van Antwerp-trainer Mark van Bommel wilde spelerscontract afdwingen: aanklager vordert 5 jaar celstraf

De Somalische asielzoeker Mohamed J.H. die vorig najaar Antwerp-trainer Mark van Bommel met een pistool bedreigde op het Eilandje, had het niet op diens Porsche gemunt, maar wilde een profcontract bij Antwerp. J.H. was goed voorbereid op zijn afpersing: hij plakte een tracker op Van Bommels wagen, nam een selfie in de parking van zijn appartement en zette alvast audioberichten

Lees meer »

ASSISEN. Jurgen D., de man met minstens 30 ex-lieven: “De buit is binnen, een grote vis”, stuurde hij naar vriend over Ilse Uyt­tersprot

Wat voor iemand zal het zijn, de man die Ilse Uyttersprot in 2020 het hoofd heeft ingeslagen? Dat zal vandaag blijken bij de start van het assisenproces. Niet elke dag zit daar een man met zo’n uitgebreid liefdesparcours op het bankje. Jurgen D. (52) had minstens dertig ex-lieven. Enkelen daarvan hebben weinig goeds verteld, maar vandaag is het aan hem.

Lees meer »

Erdogan roept overwinning uit, feest barst los bij Limburgse Turken

De zetelende Turkse president Recep Tayyip Erdogan (69) heeft zondagavond zijn overwinning uitgeroepen in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen. In Heusden-Zolder verzamelden heel wat Erdogan aanhangers. Nog voor alle stemmen geteld waren, barstte het feest los op straat. Ook in Genk was er heel wat getoeter te horen en kwamen mensen op straat.

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez doet ook dit jaar opnieuw mee aan de Gouden Formule 1: “Verstappen is een vechter en een goede coureur, maar Hamilton is meer een ster”

Formule 1-fanaat Georges-Louis Bouchez zit komend weekend op het puntje van zijn stoel voor de GP van Spanje. Als grote Lewis Hamilton-fan hoopt de voorzitter van de MR dat de zevenvoudige wereldkampioen Max Verstappen en Sergio Pérez een hak kan zetten. Wie denk jij dat op het hoogste schavotje zal staan? Speel nu mee met de Gouden Formule 1 en

Lees meer »

Bootonge­val met twintigtal geheime agenten op Lago Maggiore: autopsie op lichamen moet meer duidelijkheid brengen

De vier doden bij de schipbreuk van een toeristenboot op het Lago Maggiore, in het noorden van Italië, zijn twee spionnen van de Italiaanse inlichtingendienst, een ex-veiligheidsagent van de Israëlische Mossad en een Russische vrouw. De 16 meter lange partyboot kapseisde volgens de eerste bevindingen als gevolg van een plotse windhoos. Toch hangt er een mysterieuze sfeer rond: de boot

Lees meer »

Olivier Vandecasteele ontmoet morgen koning Filip

Olivier Vandecasteele, de man die 15 maanden in een Iraanse cel opgesloten zat, zal morgen in Laken een ontmoeting hebben met koning Filip. Dat meldt Le Soir en het wordt bevestigd door het paleis aan onze redactie. Afgelopen vrijdag belde de koning al even met Vandecasteele en hij heeft hem toen uitgenodigd voor een bezoek.

Lees meer »

Minister De Sutter wil “crisismanager” bij bpost

Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat de nieuwe CEO van bpost iemand is “die adelbrieven kan voorleggen op vlak van integriteit en die weet wat crisisbeheer is”. Ze heeft dat gezegd in een brief aan bpost-voorzitter Audrey Hanard, laat ze weten. Intussen hebben de directie en alle vakbonden een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de periode 2023-2024

Lees meer »

Publiek beslist mee welke topstukken 3D-scan krijgen

Eperon d’Or in Izegem laat het publiek mee beslissen welke topstukken uit de schoenencollectie een 3D-scan zullen krijgen. “In deze eerste fase zullen vijftig objecten uit de ruime collectie van het museum aan bod komen”, zegt schepen van Musea Kurt Himpe (N-VA).
The post Publiek beslist mee welke topstukken 3D-scan krijgen appeared first on KW.be.

Lees meer »