KIJK LIVE. De Bruyne en Lukaku wel van de partij op tweede training van Tedesco: bekijk hier het eerste kwartier van de oefensessie!

Dag drie van de Rode Duivels in Tubeke met het oog op de EK-kwalificatiematch tegen Zweden (24 maart) en de oefenmatch tegen Duitsland (28 maart). Momenteel staan de Duivels opnieuw op het trainingsveld. Om 14u15 spreken Leandro Trossard en nieuwkomer Roméo Lavia met de pers. Uiteraard zit u in onderstaande liveblog opnieuw op de eerste rij voor al het nieuws.

Meer krantenkoppen in België

Daniël Verbrugge en Noëlla Varrewaere vieren 65-jarig jubileum: “Samen uit en samen thuis: ons recept voor jaren samen”

Noëlla Varrewaere (geboren in 1938) van de kop van de vaart en Daniël Verbrugge (geboren in1935) van de Ruiter leerden elkaar kennen langs de vaart. Daniël was daar destijds aan het werk. Ruim 65 jaar vierden ze hun jubileum.
The post Daniël Verbrugge en Noëlla Varrewaere vieren 65-jarig jubileum: “Samen uit en samen thuis: ons recept voor jaren samen” appeared

Lees meer »

Influencer An-Katrien krijgt bakken kritiek na aankoop in ‘Miljoenenhuizen’: “We hadden beter moeten weten”

“Natuurlijk zijn er mensen die het opschepperig vinden dat een dertiger een mooie villa koopt.” In ‘Miljoenenhuizen’ zagen we hoe influencer An-Katrien (34) en haar echtgenoot Dries (35) de overeenkomst tekenden voor hun droomwoning, met een stevige vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Maar een jong koppel met zo’n riant budget, dat lokt klaarblijkelijk heel wat negatieve reacties uit. “Ik heb

Lees meer »

Maksim Stojanac over einde ‘#LikeMe’: “Slotconcerten zijn definitief”

Het einde van de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe’ werd al een paar keer aangekondigd. Maar met een reeks slotconcerten in het Sportpaleis lijkt het afscheid nu echt definitief. Fans die nog hoopten dat de geruchten over een ‘#LikeMe’-film klopten, lijken er dus aan voor de moeite. Showbits-reporter Senne sprak met Maksim ‘Vince’ Stojanac om te polsen naar hoe definitief dat einde

Lees meer »

Ex-judoka Dirk Van Tichelt mag z’n oerkracht nog eens etaleren in ‘Special Forces’: “Waar anderen afzien, heb ik een grijns op m’n gezicht”

“Ik, bij de Special Forces? Dat was eigenlijk het plan toen ik jong was”, vertelt olympisch medaillewinnaar Dirk Van Tichelt (38) aan ‘Dag Allemaal’. Z’n pad liep anders, maar nu krijgt hij alsnog de kans om z’n droom te beleven. En hij houdt er vrienden voor het leven aan over. “Een week na de opnamen heeft Koen Wauters iedereen bij

Lees meer »

Invalide koppel blijft paraat voor schoolkinderen: “Hier hebben we mekaar nodig, anders is het te gevaarlijk”

“Wij gaan waar het het gevaarlijkst is.” Mario Degrendel (56) en Heidi Bekaert (50) uit Zonnebeke hebben jarenlang kinderen begeleid aan de rotonde bij basisschool De Wijzer in hun thuisdorp, maar voortaan staan ze elke ochtend aan de Ieperse basisschool Sint-Jozef op de omstreden Meenseweg. Onlangs hield de school een zoveelste actie voor een heraanleg.
The post Invalide koppel blijft

Lees meer »

Flac Hoppeland organiseert Mondi Run op zondag 4 juni

Flac Hoppeland organiseert voor de 18de keer een halve marathon, tot en met 2021 stond dit bekend als de McBride Run en gaat sinds 2022 als de Mondi Run door het leven. Dit jaar is de Mondi Run op zondag 4 juni.
The post Flac Hoppeland organiseert Mondi Run op zondag 4 juni appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vuilniswagenchauffeur Sabrina: “Ja, het kan een vuile job zijn”

Met die pet op ziet ze er een tikkeltje stoer uit, haar oranje pak kan na een lange werkdag al eens zwart zien van het vuil. Maar ze mag dan al een echte mannenjob hebben, eenmaal thuis trekt Sabrina Matthys (28) gewoon weer haar favoriete jurk en hoge hakken aan. Maak kennis met de enige vrouwelijke lader-chauffeur bij IVBO. “Met

Lees meer »

Vives-woordvoerder Frank Devos (57) zegt mediawereld vaarwel: “Bereikbaarheid en snelheid zijn altijd mijn stokpaardjes geweest”

Vives-woordvoerder Frank Devos (57) heeft na 33 jaar de pers- en media-wereld uitgezwaaid. Frank was 11 jaar aan de slag als freelance-journalist en vertegenwoordigde de KHBO en later Vives sinds 1995 als woordvoerder. “Ik heb veel toffe reacties van oud-collega’s gehad. Dat doet me wel iets, ja.”
The post Vives-woordvoerder Frank Devos (57) zegt mediawereld vaarwel: “Bereikbaarheid en snelheid zijn

Lees meer »

Opnieuw tienduizenden demonstranten tegen geweld in Servië

In de Servische hoofdstad Belgrado zijn zaterdagavond opnieuw tienduizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen het geweld, na twee dodelijke schietpartijen enkele weken geleden. De deelnemers verzamelden voor het parlement in het centrum van de stad, om vervolgens een menselijke ketting te vormen rond de gebouwen van de openbare zender RTS.

Lees meer »