Signalisatie boven Vlaamse snelwegen werkt opnieuw

De rijstrooksignalisatie boven de snelwegen in Vlaanderen werkt sinds woensdagochtend 10.20 uur opnieuw. Dat bevestigt het Vlaams Verkeerscentrum.

Meer krantenkoppen in België

Real Madrid ziet met lede ogen aan hoe ook Benzema voor Saoedi-Arabië lijkt te kiezen: spits voor jaarlijks 100 miljoen euro naar Al-Ittihad?

Komt er voor Karim Benzema (35) een einde aan een periode van veertien jaar bij Real Madrid? Daar lijkt het steeds meer op, nadat de Franse topspits steeds meer lijkt te zwichten voor een monsterbod uit Saoedi-Arabië. Al-Ittihad, dat zich afgelopen zondag tot kampioen kroonde in de titelstrijd met het Al-Nassr van Ronaldo, wil het contractvrije Real-icoon binnenhalen met een

Lees meer »

De gruwel van het ergste mijnenveld ter wereld: “Niet per se gemaakt om te doden, wel om mensen te doen lijden”

In Oekraïne vallen dagelijks burgerdoden of gewonden door ontploffende mijnen. Vooral in recent bevrijde gebieden in het oosten en het zuiden van het land zijn ze een echte plaag. Het Nieuwsblad volgde een ontmijningsteam in de provincie Charkov, waar honderden vlinderbommen in het rond slingeren. “Die zijn niet per se gemaakt om te doden, wel om mensen te doen lijden.

Lees meer »

Vandecasteele (42) “tamelijk positief” bij thuiskomst: “Euforie overheerst nu, nadien volgt de terugslag”, zegt crisispsycholoog

Olivier Vandecasteele, de Belgische ngo-medewerker die sinds 26 februari vorig jaar opgesloten zat in Iran, is sinds gisterenavond weer in België. Na 455 dagen in de Iraanse cel viel hij eindelijk zijn familie in de armen. “Nu begint een tweede strijd”, zo reageerde de familie in een mededeling. Vanochtend hielden de vrienden en advocaten van Vandecasteele een persconferentie, die ze

Lees meer »