Tencent ziet jaaromzet voor het eerst dalen

11:00 De Chinese techreus moest over het boekjaar 2022 zijn eerste omzetdaling ooit slikken, met 1 procent. In het laatste kwartaal was wel beterschap merkbaar.

Meer krantenkoppen in België

Blankenbergse politie moet het voortaan zonder Ingrid ‘hot lips’ doen: “Zalige tijd gehad. Ook al was het respect de laatste tien jaar soms ver zoek”

Lokale politie Blankenberge-Zuienkerke nam deze week afscheid van vaste waarde Ingrid Boonen, alias ‘hot lips’. “Wat ik het meest ga missen? De knuffels van de kindjes.”
The post Blankenbergse politie moet het voortaan zonder Ingrid ‘hot lips’ doen: “Zalige tijd gehad. Ook al was het respect de laatste tien jaar soms ver zoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken overstromingsgebied op De Ruiter eindelijk gestart

Enkele jaren geleden werd door gedeputeerde Bart Naeyaert de aanleg van een gecontroleerd overstromingsgebied op De Ruiter aangekondigd. Pas nu werd door diezelfde gedeputeerde de eerste spadesteek gegeven. Maar daar zitten de Romeinen voor veel tussen.
The post Werken overstromingsgebied op De Ruiter eindelijk gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Video over Reuzegommers van YouTuber Acid offline gehaald

De veelbesproken video die de populaire YouTuber ‘Acid’ woensdag postte is offline gehaald. Voor zijn 527.000 abonnees deelde de influencer namen en foto’s van enkele Reuzegommers, alsook de functies van hun ouders, maar volgens YouTube strookte de video niet met de regels. Ook enkele advocaten hadden woensdag verbijsterd gereageerd.

Lees meer »

Vives-woordvoerder Frank Devos (57) zegt mediawereld vaarwel: “Bereikbaarheid en snelheid zijn altijd mijn stokpaardjes geweest”

Vives-woordvoerder Frank Devos (57) heeft na 33 jaar de pers- en media-wereld uitgezwaaid. Frank was 11 jaar aan de slag als freelance-journalist en vertegenwoordigde de KHBO en later Vives sinds 1995 als woordvoerder. “Ik heb veel toffe reacties van oud-collega’s gehad. Dat doet me wel iets, ja.”
The post Vives-woordvoerder Frank Devos (57) zegt mediawereld vaarwel: “Bereikbaarheid en snelheid zijn

Lees meer »

Line-up Parkies Maldegem 2023 is bekend

Ook deze zomer kan je in Maldegem op zeven vrijdagavonden in juli en augustus genieten van een reeks gratis concerten. Op 7 juli trappen Karen Damen en Topguns de concertreeks op gang.
The post Line-up Parkies Maldegem 2023 is bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

André Witdouck stopt als bestuurslid 7mijl-stappers

Bijna 23 jaar geleden spraken enkele fervente wandelaars tussen pot en pint af om regelmatig te gaan wandelen in de omgeving. Zo werd, aan de toog van de Gilde in Moorsele, 14 juli 2000 de officiële startdatum van de 7mijl-stappers. Een van die enthousiaste stichters was André Witdouck. Op 11 mei werd hij bedankt voor zijn inzet.
The post André

Lees meer »

GC Architecten uit Meulebeke kiest voor samenwerking met MAS Architecten

GC Architecten uit Meulebeke slaat de handen in elkaar met MAS Architecten uit Oudenaarde. Deze samenwerking zorgt voor een grotere geografische spreiding van projecten in Oost- en West-Vlaanderen, en voegt nog extra expertise toe aan het team van samen 35 medewerkers.
The post GC Architecten uit Meulebeke kiest voor samenwerking met MAS Architecten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vincent Demyttenaere uit Ieper is actief in tal van verenigingen: “Sinds mijn ongeval sta ik positiever in ‘t leven”

Een 200-tal oldtimers verzamelen op zondagochtend 4 juni op de randparking bij de Rijselsepoort voor de maandelijkse Esplanade Car Meeting. Vincent Demyttenaere is een van de organisatoren, maar de Zuidschotenaar duikt ondanks zijn fysieke beperking op in tal van verenigingen en organisaties, van de turnkring tot de heemkring.
The post Vincent Demyttenaere uit Ieper is actief in tal van verenigingen:

Lees meer »

Fietsster (62) overleden na ongeval met tractor in Hoogstraten

Bij een zwaar verkeersongeval op de Vrijheid in Hoogstraten is zaterdagnamiddag een vrouw van 62 uit Minderhout (Hoogstraten) om het leven gekomen. Volgens de eerste vaststellingen reed het slachtoffer met haar fiets in de richting van haar woonplaats toen ze werd ingehaald door een tractor die in dezelfde richting reed.

Lees meer »