280 kilometer file op piekmoment voor pinksterweekend: “In de lijn der verwachtingen”

Op het piekmoment stond er deze middag zo’n 280 kilometer file op de Vlaamse snelwegen. Het zwaartepunt lag rond Antwerpen. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum is er geen sprake van uitzonderlijke drukte en was het verkeer vergelijkbaar met dat de dag voor Hemelvaart.

Meer krantenkoppen in België

Sandra en Yves openen Pastacorner in Zeebrugge

In een ruim pand in de Vismijnstraat in Zeebrugge, op de site van het voormalige Seafront, hebben Sandra Verbelen (52) en Yves Buyens (53) de deuren van Pastacorner geopend. Zoals de naam al aangeeft, leggen ze er zich volledig toe op het aanbieden van pastagerechten, zowel voor consumptie ter plaatse als voor takeaway.
The post Sandra en Yves openen Pastacorner

Lees meer »

Dirk (65) heeft 1.500 soorten cactussen en Mieke (61) is verzot op keramiek: “We houden nu samen opendeur!”

Fans van cactussen en keramiekkunst kunnen in het weekend van 3 en 4 juni hun hartje ophalen in de Tieltse Felix d’Hoopstraat, want Dirk De Vlieger en Mieke Truyaert organiseren thuis voor het eerst samen een opendeurweekend, waarbij iedereen kennis kan maken met hun geliefde hobby’s. Vooral de collectie van Dirk is indrukwekkend. Hij verzamelt al 42 jaar cactussen.
The

Lees meer »