“Eindelijk vrij. Enfin avec nous”: dit weten we al over de vrijlating van Olivier Vandecasteele

De nachtmerrie van Olivier Vandecasteele is na anderhalf jaar in een Iraanse cel voorbij. De man werd vrijdagochtend in Oman geruild voor een veroordeelde Iraanse terrorist, en zal vrijdagavond weer thuis zijn. Maar de deal laat ook een zure nasmaak achter bij de oppositie, zowel de Belgische als de Iraanse. Dit weten we al over wat er zich donderdag en vrijdag afspeelde.

Meer krantenkoppen in België

Influencer An-Katrien krijgt bakken kritiek na aankoop in ‘Miljoenenhuizen’: “We hadden beter moeten weten”

“Natuurlijk zijn er mensen die het opschepperig vinden dat een dertiger een mooie villa koopt.” In ‘Miljoenenhuizen’ zagen we hoe influencer An-Katrien (34) en haar echtgenoot Dries (35) de overeenkomst tekenden voor hun droomwoning, met een stevige vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Maar een jong koppel met zo’n riant budget, dat lokt klaarblijkelijk heel wat negatieve reacties uit. “Ik heb

Lees meer »

Nieuwe Brugse pils op Brugs Bier Festival

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni vindt de vijftiende editie van het Brugs Bier Festival plaats in het BMCC in Brugge. De Brugse Autonome Bierproevers (BAB) pakken uit met 502 ambachtelijke bieren, waaronder 108 nieuwe. Na veertig jaar brouwt Bourgogne des Flandres opnieuw een pils in de Brugse binnenstad.
The post Nieuwe Brugse pils op Brugs Bier Festival appeared

Lees meer »

Invalide koppel blijft paraat voor schoolkinderen: “Hier hebben we mekaar nodig, anders is het te gevaarlijk”

“Wij gaan waar het het gevaarlijkst is.” Mario Degrendel (56) en Heidi Bekaert (50) uit Zonnebeke hebben jarenlang kinderen begeleid aan de rotonde bij basisschool De Wijzer in hun thuisdorp, maar voortaan staan ze elke ochtend aan de Ieperse basisschool Sint-Jozef op de omstreden Meenseweg. Onlangs hield de school een zoveelste actie voor een heraanleg.
The post Invalide koppel blijft

Lees meer »

IN BEELD. BV’s openen mee Sinksenfoor: “Pure nostalgie”

Het grootste rondreizende pretpark van ons land is terug. Zaterdagnamiddag vond in Antwerpen de opening plaats van de legendarische Sinksenfoor met meer dan 150 attracties voor jong en oud, én een heleboel eetkraampjes en terrasjes. Heel wat BV’s kwamen deze sfeer opsnuiven, waaronder Tom Waes. Hij is dit jaar peter van de Sinksenfoor.

Lees meer »

Klokkenluider en ex-CEO van bpost Jean Muls treedt uit de schaduw: “Geheime audiotapes? Ik deed dat omdat ik niet in de gevangenis wilde belanden”

Precies 266 dagen was hij CEO van bpost België. Maar in die korte tijd leek Jean Muls middenin een Netflix-serie te zijn beland. Hij stootte ‘stoemelings’ op fraude, raakte verweven in intriges, nam in het grootste geheim gesprekken op en werd na nog geen negen maanden aan de deur gezet. Voor het eerst krijgen we via een insider een blik

Lees meer »