Fran Horowitz: retailtijger maakt gehaat Abercrombie & Fitch weer geliefd en rendabel

18:17 Abercrombie & Fitch werd in 2016 nog bestempeld als het gehaatste retailmerk in de VS. Nu gaan zijn jurken, cargopants en bodysuits viraal op TikTok en zijn de resultaten weer positief. Retailtijger F…

Meer krantenkoppen in België

Rauwe emoties op Roland Garros: een jaar nadat depressieve Pouille kampte met alcoholverslaving, plaatst hij zich voor hoofdtabel

Is het mooiste verhaal op deze Roland Garros al geschreven? Lucas Pouille, gewezen top tien-speler maar de voorbije jaren afgezakt tot nummer 670 op de wereldranglijst, bereikte gisteren de hoofdtabel aan de Porte d’Auteil. De Franse thuisspeler (29), een goeie vriend van David Goffin, sukkelde na een elleboogblessure in een depressie en kampte met een alcoholverslaving. De emoties bij speler

Lees meer »

Toeristenkamers Airbnb of Booking.com misbruikt voor sekswerk

Steeds meer sekswerkers kiezen voor privéontvangst en almaar vaker maken ze daarvoor gebruik van gastenkamers via online platformen. Eigenaars en buren zijn niet altijd op de hoogte van wat er zich in hun gebouw afspeelt. Net die anonimiteit is wat buitenlandse sekswerkers aantrekt, maar dat heeft ook een keerzijde. Georganiseerde mensenhandel blijft zo immers makkelijker onder de radar, schrijft ‘Gazet

Lees meer »

YouTuber Acid zet Reuzegommers te kijk in video

Er is nogal wat ophef ontstaan nadat YouTuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, op zijn kanaal vijf Reuzegommers aan de schandaal nagelt. De advocaten spreken schande, zijn fans bejubelen hem toe.
The post YouTuber Acid zet Reuzegommers te kijk in video appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgische wandelaar overleden na val in Zwitserse Alpen

Een Belgische wandelaar is dinsdag om het leven gekomen na een val in de Zwitserse Alpen bij de gemeente Ormont-Dessous. Het slachtoffer is een 29-jarige landgenoot die de regio bezocht. Zijn familie heeft de politie dinsdagavond gewaarschuwd. Er werd die avond nog een grote zoekactie georganiseerd, meldt de politie van het kanton Vaud in een persbericht.

Lees meer »

Hooikoortspatiënten opgelet: graspollenseizoen is begonnen

De graspollenconcentraties zijn de afgelopen dagen toegenomen en de kritische drempelwaarde van 50 stuifmeelkorrels per kubieke meter lucht is overschreden. Het graspollenseizoen is daarmee officieel begonnen, een risicoperiode voor vele allergiepatiënten. Dat heeft gezondheidsinstituut Sciensano dinsdag gemeld.

Lees meer »

Mathias en Anoushka blikken terug op gedwongen exit uit ‘Blind gekocht’: “Niet de verwachte uitkomst, maar beste binnen de mogelijkheden”

Ze blijven in hun oude huis wonen en gaan op zoek naar een opslagruimte in de buurt. Dat vertellen deelnemers Mathias en Anoushka in de laatste aflevering van ‘Blind gekocht’. De twee waren het meest besproken koppel uit het vijfde seizoen toen experten Kinga Kantorska en Bart Appeltans hen uit het programma zetten wegens te onrealistische eisen.

Lees meer »

Minstens 60 kinderen omgekomen in weeshuis Khartoem

Als gevolg van gevechten in Khartoem kwamen de voorbije zes weken minstens 60 baby’s, kleuters en oudere kinderen die in gruwelijke omstandigheden vastzaten in een weeshuis in de Soedanese hoofdstad om het leven. De meeste kinderen stierven aan hongersnood en koorts. Het voorbije weekend overleden er maar liefst 26 kinderen op twee dagen tijd.

Lees meer »

Dag van de waarheid in Turkije: verzilvert Erdogan zege of is er toch hoop voor oppositie tijdens tweede ronde verkiezingen?

Vandaag, op 28 mei, trekken de Turken opnieuw naar de stembusgang voor een tweede, ongeziene ronde van de presidentsverkiezingen. In de eerste ronde haalde zittend president Recep Tayyip Erdogan nipt geen meerderheid. Hij hoopt dan ook nog enkele jaren aan zijn twintig jaar durende heerschappij te breien. Uitdager Kemal Kiliçdaroglu zet alles op alles om daar een stokje voor te

Lees meer »