Topingenieur verlaat Twitter na debacle met livestream DeSantis: beluister hier ongemakkelijkste momenten

Foad Dabiri, het hoofd van de ingenieurs bij Twitter, verlaat het mediabedrijf. Hij doet dat een dag nadat technische problemen de aankondiging van de presidentscampagne van Ron DeSantis plaagden.

Meer krantenkoppen in België

Dimitri Carpentier trekt lijst voor Allen 8830 in Hooglede

Allen 8830 heeft als eerste partij in Hooglede de campagne richting gemeenteraadsverkiezingen 2024 in gang geschoten. Op maandagavond maakten ze bekend dat Dimitri Carpentier in oktober volgend jaar de lijst zal trekken.
The post Dimitri Carpentier trekt lijst voor Allen 8830 in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hup hup, ga eens vooruit”: William moet tussenkomen in geanimeerd gesprek tussen prinses Kate en pasgetrouwde Jordaanse prinses

Prins William en prinses Kate woonden donderdag het huwelijk van kroonprins Hoessein bin Abdullah en zijn Saudische vrouw Rajwa al-Saif bij in de Jordaanse hoofdstad Amman. Het Britse koninklijke koppel stond net zoals honderden andere vooraanstaande gasten in de rij om het pasgetrouwde paar te begroeten. Toen het eenmaal hun beurt was, knoopte de hertogin een gesprekje aan met de

Lees meer »

Waarom vakbonden ijveren voor grondig huisbezoek voor je poetshulp krijgt

Wie een poetshulp wil inschakelen, moet binnenkort thuis eerst een grondige risicoanalyse laten uitvoeren. Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V) wil dienstenchequebedrijven verplichten om vooraf zelf bij nieuwe klanten langs te gaan, voor een huishoudhulp bij hen aan de slag gaat. Ze moeten er een “grondige risicoanalyse” uitvoeren. Daar is grote nood aan, zeggen de vakbonden. “Nu zijn de

Lees meer »

Welke insecten leven in jouw gemeente?

Welke insecten kruipen of vliegen in jouw tuin of buurt? Dat is de vraag die HLN en Natuurpunt deze zomer willen beantwoorden, samen met jou. Hieronder kan je live volgen welke insecten er door inwoners over heel Vlaanderen gemeld worden en in welke gemeentes de meeste insecten worden waargenomen. Wil je zelf ook insecten spotten, lees dan onder de kaart

Lees meer »

Charles Manson-volgelinge Van Houten na 52 jaar cel wellicht vervroegd vrij

Een volgelinge van de Amerikaanse sekteleider Charles Manson heeft recht op vervroegde vrijlating, heeft een rechtbank in Californië besloten. Een onderzoekscommissie had eerder geconcludeerd dat de 73-jarige Leslie Van Houten ‘geen onredelijk gevaar voor de openbare veiligheid’ meer vormt en berouw heeft van haar misdaad. Dat schrijft dagblad ‘The Los Angeles Times’.

Lees meer »

GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”

“Ik heb schrik om een gehalveerde versie van mezelf te worden.” Dat Dominique Van Malder (47) met een bang hartje naar z’n gastric bypass toeleeft, is sinds woensdagavond op Play4 te zien in de vierdelige docureeks ‘Patiënt Dompi’. Daarin onderzoekt de acteur en tv-maker hoe het zover is kunnen komen en praat hij met dokters, diëtisten, psychologen en geliefden over

Lees meer »

Kuurne lanceert initiatief ‘Kuurne Faire Gemeente’

Onder het motto ‘Kuurne Faire Gemeente’ wil het gemeentebestuur van Kuurne Kuurnse burgers of verenigingen ondersteunen, die een project in het Zuiden mee helpen uitbouwen. Dit initiatief sluit aan bij de internationale Fair Trade-dag, die plaatsvond op 13 mei.
The post Kuurne lanceert initiatief ‘Kuurne Faire Gemeente’ appeared first on KW.be.

Lees meer »