Veel roze, fluorescerende pakjes en een niet zo brave Barbie: Warner Bros. lost de officiële trailer van ‘Barbie’

De langverwachte live-actionfilm ‘Barbie’, met Margot Robbie (32) en Ryan Gosling (42) in de hoofdrol, is in aantocht. Om de fans warm te maken loste Warner Bros. donderdag de officiële trailer. Daarin reizen Barbie en Ken af naar de ‘echte wereld’.

Meer krantenkoppen in België

Line-up Parkies Maldegem 2023 is bekend

Ook deze zomer kan je in Maldegem op zeven vrijdagavonden in juli en augustus genieten van een reeks gratis concerten. Op 7 juli trappen Karen Damen en Topguns de concertreeks op gang.
The post Line-up Parkies Maldegem 2023 is bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Patje’ Depoortere uit Lauwe blust na 50 jaar zijn laatste brandje

Na 50 dienstjaren heeft brandweerman ‘Patje’ Depoortere (69) vrijdag zijn allerlaatste brandje geblust. Het was niet meteen de moeilijkste interventie uit zijn carrière, maar wel ongetwijfeld die welke hem het meest zal bijblijven. Zijn collega-brandweermannen, de erebrandweer en zijn familie gaven hem een mooie blijk van waardering voor een halve eeuw vrijwillige inzet en dienstbaarheid.
The post ‘Patje’ Depoortere uit

Lees meer »

Van een speciaal geval met een provocatief kantje tot de verborgen parel van het vrouwencircuit: onze tenniswatcher tipt de favorieten voor Roland Garros

Vanaf zondag zal het internationale tenniscircus weer heel wat stof doen opwaaien aan de Porte d’Auteuil in Parijs. De 126ste editie van Roland Garros kondigt zich open, spannend en entertainend aan. Ondanks de afwezigheid van opperbaas Rafael Nadal zijn er nog genoeg sterren om naar uit te kijken. Onze tenniswatcher fileert het deelnemersveld en tipt zijn favorieten voor eindwinst.

Lees meer »

Koen Crucke (71) geschrapt uit kerstshow ‘Samson en Marie’: “Ik vind dit een vreemde beslissing”

Er komt abrupt een einde aan een tijdperk. In de kerstshow van Samson & Marie’ deze winter zijn twee iconische personages opvallend afwezig: Meneer Spaghetti, gespeeld door Koen Crucke en Van Leemhuyzen, gespeeld door Walter Baele. Studio 100 ruilt ze in voor nieuwe personages: brandweerman Bill en bakkerin Florentine. Voor Koen Crucke en Walter Baele komt de beslissing hard aan.

Lees meer »

Minister Van Quickenborne: “Dreiging tegen België is verminderd na ruil Vandecasteele en Assadi”

Door de overbrenging van de veroordeelde terrorist Assadollah Assadi aan Iran in ruil voor Olivier Vandecasteele is de dreiging tegen ons land en onze landgenoten verminderd. Dat heeft minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) gezegd in de Kamer, op basis van informatie van de veiligheids- en inlichtingendiensten. Hun lot was "een-op-een verbonden", benadrukte de minister.

Lees meer »

Seniorenraad sponsort drie zitbanken

Lokale verenigingen en inwoners kunnen een zitbank in de gemeente sponsoren. In ruil krijgt de bank een persoonlijk opschrift. De seniorenraad benutte als eerste de mogelijkheid om banken te sponsoren. Zij zorgden voor drie nieuwe zitbanken, een per deelgemeente.
The post Seniorenraad sponsort drie zitbanken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kan uitdager van Erdogan dit keer wel meerderheid van stemmen verzamelen? “Supporters van de oppositie laten nu misschien de moed zakken”

Tijdens een eerste stemmingsronde (op 15 mei) kwam er geen winnaar uit de bus. Daarom wordt er morgen een tweede ronde georganiseerd: maar liefst 64 miljoen Turken kiezen (andermaal) voor een nieuwe president. Of de huidige Turkse president Recep Tayyip Erdogan (AKP) zijn positie dit keer wel kan waarborgen? “De Volksalliantie van Erdogan haalde een duidelijke overwinning in het parlement.

Lees meer »

Zuid-Afrika staat centraal op wijnterras van Davidsfonds

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni zijn het batjes in Ledegem. Ook dit jaar worden die mee gekruid door het Davidsfonds. De vereniging organiseert naar jaarlijkse gewoonte haar wijnterras. “Ook deze editie kan men volop genieten van wijn op een unieke locatie: het Peereboomhuis”, aldus Michael Vandeputte van het Davidsfonds.
The post Zuid-Afrika staat centraal op

Lees meer »

CEO POC Real Estate reageert op torendiscussie in Knokke-Heist: “Hoge woontorens? Ons project wordt door die actiegroep op geen enkele manier correct weergegeven.”

Stormde het ooit meer in Knokke-Heist dan de afgelopen week? Wellicht niet. Een schepen die zijn eigen burgemeester viseert, een andere schepen die op non-actief wordt gezet en dan is er nog de hele heisa rond de bouwpromotoren, die té veel invloed zouden hebben op het beleid van de kustgemeente. Het Plaza-dossier werd daarbij als het ultieme voorbeeld gesteld. Maar

Lees meer »

VS steunen aanvallen op Russisch grondgebied niet

De Verenigde Staten steunen de aanvallen die Russisch grondgebied viseren niet. Dat bevestigt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag, nadat verschillende aanvallen met drones in Moskou werden gepleegd. Volgens Rusland zit Oekraïne achter de aanvallen.

Lees meer »

Olivier Vandecasteele reageert voor het eerst sinds vrijlating: “Vijf dagen terug in België en het gaat goed met me”

Na vijf dagen in vrijheid heeft Olivier Vandecasteele zonet een brief verspreid met een eerste update over zijn nieuwe leven. Hij uit er ook zijn "eeuwige dankbaarheid" voor alle steun van de afgelopen maanden. Vandecasteele kon vorige week met een speciale operatie naar ons land worden overgebracht, na 455 dagen in een Iraanse cel. Lees hieronder de integrale brief.

Lees meer »