Vooruit wil fiscale ‘superaftrek’ voor renovatie huurwoningen

Vooruit wil dat er een fiscale ‘superaftrek’ komt voor de renovatie van huurwoningen. Dat is een van de ideeën uit de klimaatvoorstellen waarmee de partij naar haar congres op 4 juni trekt.

Meer krantenkoppen in België

Ze klopten en klopten, maar de schuilkelder bleef dicht: kind (9) onder drie doden bij nieuwe Russische raketaanval op Kiev

Terwijl de sirenes van het luchtalarm loeiden om alweer een nakende luchtaanval, klopte een groepje mensen in Kiev wanhopig op de deur van een schuilkelder. “Doe open! Doe open!” Maar niemand deed open. En daarmee werd de achttiende Russische aanval op de Oekraïense hoofdstad sinds begin vorige maand ook de dodelijkste: minstens drie mensen, onder wie een meisje van amper

Lees meer »

Vier deelnemers naar huis gestuurd in ‘Million Dollar Island’ wegens intimidatie: “We hadden geen andere keuze”

Opschudding op ‘Million Dollar Island’. Na een hoog oplaaiende ruzie werden vier deelnemers, waaronder ‘battlecat’ Cindy Dandois, naar huis gestuurd wegens intimidatie. “We hadden geen andere keuze”, klinkt het bij presentator Dennis van der Geest. Ingeborg blikt genuanceerder terug op het moment. “Ik zou nog eens met alle partijen rond de tafel hebben gezeten.”

Lees meer »

Tankstations Maes in Nederlandse handen

De Bornemse brandstoffenleverancier Maes, die ruim 300 tankstations uitbaat in België, is overgenomen door de Nederlandse speler Hametha. Dat heeft de nieuwe CEO van Maes, Gilbert van Rens, bevestigd aan ‘Gazet van Antwerpen’.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Justine Henin: “Heb je er al bij stilgestaan dat het exact twintig jaar is geleden dat je de ban brak?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week naar Justine Henin. Twintig jaar geleden won de Belgische tennisster haar eerste grandslamtornooi op Roland Garros. Ze zou er later nog zes winnen en stond liefst 117 weken op de eerste plek in de ranking. Juju mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Justine Henin: “Heb je er al bij stilgestaan

Lees meer »

Dirk (65) heeft 1.500 soorten cactussen en Mieke (61) is verzot op keramiek: “We houden nu samen opendeur!”

Fans van cactussen en keramiekkunst kunnen in het weekend van 3 en 4 juni hun hartje ophalen in de Tieltse Felix d’Hoopstraat, want Dirk De Vlieger en Mieke Truyaert organiseren thuis voor het eerst samen een opendeurweekend, waarbij iedereen kennis kan maken met hun geliefde hobby’s. Vooral de collectie van Dirk is indrukwekkend. Hij verzamelt al 42 jaar cactussen.
The

Lees meer »