Krantenkoppen

‘A Forest’ van The Cure op nummer 1 in de Willy New Wave 100

De vierde editie van de New Wave 100 op radiozender Willy zit er op. De luisteraars van Willy bombarderen The Cure naar de eerste plaats met het nummer ‘A Forest’. Hoewel vorig jaar ‘Our Darkness’ van Anne Clark nog de meeste stemmen van de Willy-luisteraars kreeg, is het nu opnieuw The Cure die met de overwinning gaat lopen.

Meer krantenkoppen in België

ANALYSE. “De Croo en De Wever zijn de belangrijkste leiders in Vlaanderen, maar staan op veel vlakken recht tegenover elkaar. Ook persoonlijk”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. “De Croo en De Wever zijn de belangrijkste leiders in Vlaanderen, maar staan op veel vlakken recht tegenover elkaar. Ook persoonlijk”

“Hoeveel kiezers kan al dat pessimisme en defaitisme van De Wever mobiliseren? Alsof zijn ideale, Zweedse Vlaamse droomregering zo’n sterke indruk maakte”, zegt politicoloog Carl Devos. Recht tegenover De Wever staat premier Alexander De Croo, hoewel ze ook veel met elkaar gemeen hebben: beiden zijn ver verwijderd van hun doelen. De tijd om te gaan is gekomen.”

Lees meer »
Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux

Bart Deprez (49) van Viva Sara werd op de Horecabeurs in Gent op maandag 20 november uitgeroepen tot de eerste ESTA kampioen in Theeproeven in de Benelux. “Het is een bevestiging dat mijn smaakpalet nog klopt.”
The post Bart Deprez uit Kortrijk is kampioen Theeproeven van Benelux appeared first on KW.be.

Lees meer »
Clémence Vandermeersch (23) heeft al 23 jaar muco: “Het was er, het is er, het blijft er”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Clémence Vandermeersch (23) heeft al 23 jaar muco: “Het was er, het is er, het blijft er”

Naar aanleiding van de net voorbije Europese Mucoweek pakte de mucovereniging uit met een kleurrijke sokkencollectie met een koninklijk tintje: de vereniging kon kunstenares prinses Delphine van Saksen-Coburg strikken voor het ontwerp. De opbrengst van de verkoop gaat naar wetenschappelijk onderzoek. Clémence Vandermeersch uit Marke heeft er ook een paar. Ze kreeg de diagnose toen ze acht maanden oud was.<br

Lees meer »
HLN ONDERZOEK. Eva adopteerde Alex (10) vorig jaar uit Colombia, maar doet nu schokkende ontdekking: “Waarom zweeg iedereen hierover?”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

HLN ONDERZOEK. Eva adopteerde Alex (10) vorig jaar uit Colombia, maar doet nu schokkende ontdekking: “Waarom zweeg iedereen hierover?”

Een jaar geleden landde Eva met een Colombiaans jongetje in Zaventem. Dolgelukkig reed ze met Alex (10) naar huis en sindsdien verzorgt ze haar adoptiezoon met veel liefde. Vandaag staat de wereld van het gezin op zijn kop, want Eva deed een schokkende ontdekking over de geschiedenis van Alex. “Ik heb gehuild toen ik het las”, getuigt ze. “Mijn grootste

Lees meer »
ANALYSE. President Biden komt zelfs scherper uit de hoek over het geweld van Israël dan premier De Croo: maar kan dat de oorlog keren?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. President Biden komt zelfs scherper uit de hoek over het geweld van Israël dan premier De Croo: maar kan dat de oorlog keren?

De oppervlakte van een tweepersoonsbed. Dat wil Israël de Palestijnen op de Gazastrook nog gunnen per persoon. Het houdt het been voorlopig stijf tegen de Amerikaanse druk om de oorlog te stoppen. Burgers die niet willen sterven, moeten maar hun toevlucht nemen tot de ‘humanitaire zone’ die daarvoor is afgebakend. Maar die is dus onooglijk klein. Vraag is hoe ver

Lees meer »