Krantenkoppen

Al ruim 40.000 mannen probeerden Oekraïne te ontvluchten om onder legerdienst uit te komen, helft wordt betrapt

Bijna 20.000 mannen zijn sinds het begin van de oorlog Oekraïne met succes ontvlucht om zo onder hun legerdienst uit te komen. Nog eens 21.000 anderen zijn door de Oekraïense autoriteiten betrapt tijdens een poging om het land te verlaten. Dat heeft de BBC blootgelegd.

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Heuvelland voert actie: “Bewustzijn rond armoede vergroten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vlaams Belang Heuvelland voert actie: “Bewustzijn rond armoede vergroten”

Met een actie op de vrijdagmarkt in Wijstchate vroeg Vlaams Belang Heuvelland aandacht voor het sociale woonbeleid in de gemeente. “De wachtlijst loopt op tot gemiddeld vier jaar. Dat is ronduit onaanvaardbaar. Ook hier in Heuvelland zijn er wachtlijsten en staan gezinnen in de kou,” zegt afdelingsvoorzitter Luc Deschuttere. “We willen hen graag een hart onder de riem steken met

Lees meer »
Wint Jolien Verfaille uit Wervik voor de vijfde keer in Blokken?
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wint Jolien Verfaille uit Wervik voor de vijfde keer in Blokken?

Bij veel mensen in Wervik wordt met spanning de deelname van Jolien Verfaille aan het populaire programma Blokken op VRT 1 op de voet gevolgd. Ze won al vier keer op rij. Daarmee kon ze al 4.000 euro en een televisietoestel binnenrijven.
The post Wint Jolien Verfaille uit Wervik voor de vijfde keer in Blokken? appeared first on KW.be.

Lees meer »
Land van de kerstman, winterse shopping street, 1,2 miljoen lichtjes en 900 kerstbomen: “De gezelligste kerst beleef je in Kortrijk”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Land van de kerstman, winterse shopping street, 1,2 miljoen lichtjes en 900 kerstbomen: “De gezelligste kerst beleef je in Kortrijk”

Van 7 december tot en met 7 januari wordt Kortrijk opnieuw ondergedompeld in een feestelijke eindejaarsfeer. “We zetten extra in op kindvriendelijkheid en diversiteit, met het Land van de Kerstman en een nieuwjaarsreceptie met alle soorten hamburgers”, aldus burgemeester Vincent Van Quickenborne.
The post Land van de kerstman, winterse shopping street, 1,2 miljoen lichtjes en 900 kerstbomen: “De gezelligste kerst

Lees meer »