Krantenkoppen

Amerikaanse vrouw die met twee baarmoeders is geboren, draagt in beide baarmoeders een kind

In de Amerikaanse staat Alabama is een vrouw met twee baarmoeders zwanger van twee meisjes, een in elke baarmoeder. De vrouw, Kelsey Hatcher, is geboren met de zeldzame aandoening "uterus didelphys". Als alles goed loopt, zullen de kinderen op Kerstmis geboren worden.

Meer krantenkoppen in België

Russische buitenlandminister Lavrov noemt Blinken en Borrell “laf”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Russische buitenlandminister Lavrov noemt Blinken en Borrell “laf”

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de afsluiting van de jaarlijkse bijeenkomst van de  Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) aangegrepen om zijn westerse collega’s te bekritiseren. Lavrov beschuldigde hen van “lafheid” wegens het vermijden van rechtstreekse gesprekken met de Russische kant over de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »
“Scherper dan Haaland” en “briljante loopacties”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenlandse pers
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Scherper dan Haaland” en “briljante loopacties”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenlandse pers

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »
Haaltert excuseert zich voor maandenlange hinder in modderstraat: “Uitblijvend bodemattest en slecht weer zijn de boosdoeners”
VRT NWS
VRT NWS

Haaltert excuseert zich voor maandenlange hinder in modderstraat: “Uitblijvend bodemattest en slecht weer zijn de boosdoeners”

De gemeente Haaltert geeft toe dat er bij werken in de Hooglareweg fouten zijn gebeurd rond timing. Daardoor ligt de straat al meer dan een half jaar open, en moet iedereen door de modder om bij zijn huis te geraken. Volgens de gemeente zijn de werken omvangrijker dan oorspronkelijk gepland. Bovendien liet het bodemattest te lang op zich wachten en

Lees meer »
Stadioneurs vieren clubkampioen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stadioneurs vieren clubkampioen

Tijdens een gezellig etentje vierden de Stadioneurs vorige week Marie-Christine Himpe. Het voorbije seizoen reed ze maar liefst 6.550 kilometer bijeen. Ze werd de eerste vrouw die het tot clubkampioen schopte. “We zijn een groep gemotiveerde fietsers die iedere dinsdag- en donderdagmiddag om 13.30 uur verzamelen aan het stadion in Waregem”, zegt voorzitter Marc Seynhaeve.
The post Stadioneurs vieren clubkampioen

Lees meer »
Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”

Fabrizio Tzinaridis (30), bekend van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’, onderging recent een behandeling om zijn kaaklijn te verstrakken. Toch was het niet enkel de esthetische behandeling die opviel, maar ook zijn gladgeschoren kin. Voor het eerst in 18 jaar heeft hij zijn baard afgeschoren. “Ik moest zelf twee keer in de spiegel kijken”, lacht hij.

Lees meer »
Pips Pillino verhuist vrijdag naar nieuwe locatie in de Jan Mahieustraat: “Uitgegroeid tot trendy straat met hippe zaken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Pips Pillino verhuist vrijdag naar nieuwe locatie in de Jan Mahieustraat: “Uitgegroeid tot trendy straat met hippe zaken”

De Jan Mahieustraat heeft het afgelopen jaar een serieuze upgrade gekregen. Wat lang een verbindingstraat was tussen de Ooststraat en het De Coninckplein is een trendy winkelstraat geworden met brede wandelpaden, groenelementen en hippe shoppingzaken.
The post Pips Pillino verhuist vrijdag naar nieuwe locatie in de Jan Mahieustraat: “Uitgegroeid tot trendy straat met hippe zaken” appeared first on KW.be.

Lees meer »
285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare

285 vrachtwagens tekenden zaterdag present voor de zevende editie van de ‘Lichtjesshow’ in Beveren-Roeselare. De eerste truckers waren al vanaf 14 uur aanwezig, bepaalde zelfs van Oost-Vlaanderen en enkelingen van over het Kanaal.
The post 285 vrachtwagens voor 7de Lichtjesshow in Beveren-Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk

Op 2 december opende Nibies een pop-upstore in de Sionstraat 8 in Kortrijk. Een jaar na het ontstaan van hun webshop openden ze vorig jaar hun chocoladeboetiek in Stasegem. Ze kregen de smaak te pakken om hun klanten te ontvangen in hun boetiek en gaan nu nog een stap verder.
The post Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk appeared first

Lees meer »
Vliegverkeer München tijdelijk opgeschort en lawinegevaar in Oostenrijk: hevige sneeuwval zorgt voor heel wat hinder in Europa
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vliegverkeer München tijdelijk opgeschort en lawinegevaar in Oostenrijk: hevige sneeuwval zorgt voor heel wat hinder in Europa

Onder meer de Duitse deelstaat Beieren lijdt onder hevige sneeuwval. Het vliegverkeer op de luchthaven van München is dan weer tijdelijk opgeschort door de slechte weersomstandigheden. Tot nu toe zijn ongeveer 320 van de 760 geplande vluchten geannuleerd. Ook Oostenrijk, Zwitserland en het Schotse Glasgow worden getroffen door ijzige kou en sneeuwval. In het westen van Oostenrijk wordt gewaarschuwd voor

Lees meer »
Hotshots, elite vuurvechters
De Standaard
De Standaard

Hotshots, elite vuurvechters

De VS telt meer dan honderd hotshot-teams die steevast bestaan uit de meest geoefende en ervaren brandweerlui. Wanneer het vuur moeilijk te bekampen is, trekken zij ten strijde. Fotograaf Max Whittaker volgt al twee jaar lang de Tallac hotshots.

Lees meer »
Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen

Club 15, een gezelschap van vijftien gedreven West-Vlaamse ondernemers, organiseert jaarlijks een aperitiefconcert ten voordele van een specifiek goed doel. Voor het eerst in jaren steunen ze dit jaar twee goede doelen: Linum Foundation en Cindy Verthé die getroffen werd door het noodlot. Samen krijgen ze 24.000 euro.
The post Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen appeared first

Lees meer »