Krantenkoppen

Armenië in februari officieel lid van Internationaal Strafhof

Armenië wordt in februari officieel lid van het Internationaal Strafhof (ICC). Dat kondigt het ICC vrijdag aan.

Meer krantenkoppen in België

“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen in zijn omgeving lieten Mannaert vallen”: Onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van zijn grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten. “Hij combineerde het beste van twee werelden: intelligentie en dossierkennis met voetbalknowhow. Da’s weinigen op die positie gegeven.”

Lees meer »
Ellen staat steeds meer in de schijnwerpers bij ‘De Verhulstjes”: “Vroeger voelde ik me overbodig”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ellen staat steeds meer in de schijnwerpers bij ‘De Verhulstjes”: “Vroeger voelde ik me overbodig”

Met hun allereerste kerstsingle verklaren De Verhulstjes het feestseizoen voor geopend. Een ideetje van vrouw des huizes Ellen Callebout (46), die steeds vaker op het voorplan treedt. “Dit had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, vertelt ze in dit gesprek over de media, haar ambities en haar plekje in de schijnwerpers. “Vroeger glipte ik al eens weg van de camera’s,

Lees meer »
“Ik hoop dat ik die pilletjes snel krijg. Dan kan ik ook naar slaapfeestjes”: peperduur mucogeneesmiddel terugbetaald, maar niet voor Julie (11)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik hoop dat ik die pilletjes snel krijg. Dan kan ik ook naar slaapfeestjes”: peperduur mucogeneesmiddel terugbetaald, maar niet voor Julie (11)

Al haar hoop had Caroline Cambré uit Stabroek op het veelbelovende mucomedicijn Kaftrio gevestigd. Maar: door een speling in de procedures krijgt haar dochter geen terugbetaling. En het zelf betalen, is niet vol te houden. De kuur kost tot 15.000 euro per maand. “Maar als ze verder achteruit gaat, belandt Julie voor haar 18de op de transplantatielijst.”

Lees meer »
Emma
Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023
VRT NWS
VRT NWS

Emma Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023

Emma Meesseman is verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023. De Ieperse kreeg de titel tijdens een gala-avond in Roeselare. De verkiezing is een organisatie van Radio2, De Krant van West-Vlaanderen, Focus-WTV en de provincie West-Vlaanderen. “Ik had het niet verwacht, maar ik ben heel vereerd met de titel”, reageert de basketbalspeelster.

Lees meer »
‘Blade Runner’ Oscar Pistorius komt vrij
De Standaard
De Standaard

‘Blade Runner’ Oscar Pistorius komt vrij

De voormalige Zuid-Afrikaanse paralympiër Oscar Pistorius mag in januari de gevangenis verlaten. Zijn voorwaardelijk vrijlating werd goedgekeurd, tien jaar nadat hij veroordeeld werd voor de moord op zijn vriendin Reeva Steenkamp.

Lees meer »
LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”

Na de opdoffer van afgelopen weekend tegen Standard, trekt Genk naar Firenze voor de voorlaatste groepswedstrijd in de Conference League. Tegenstander is Fiorentina, de leider in groep F. Genk deelt voorlopig de tweede plaats met het Hongaarse Ferencvaros. Het treffen in Italië is cruciaal voor Europese overwintering. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Lees meer »
Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”

De Knack-kern moet zich in een energievretende carrousel van negen wedstrijden in amper 34 dagen sterk houden om alle opties voor het verdere seizoen in de drie competities open te houden. Algemeen directeur Dirk Specenier evalueert én blikt even vooruit naar 23 december. Dan staat de terugwedstrijd Knack Roeselare – Lindemans Aalst in de halve finale van de bekercompetitie op

Lees meer »
Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de Heulebeek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de Heulebeek

Om de bewoners die getroffen zijn door de wateroverlast in het Ijzerbekken en in de vallei van de Heulebeek te informeren, houdt de gouverneur twee infosessie. Hij neemt dit initiatief samen met de burgemeesters van de betrokken gemeentebesturen.
The post Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de

Lees meer »