Krantenkoppen

Benzineprijs op laagste peil van dit jaar dankzij duik olieprijs

16:14 De prijs van aardolie daalt voor de vierde week op rij. Daardoor zakt de maximumprijs van benzine zaterdag naar het laagste peil van dit jaar.

Meer krantenkoppen in België

Helmut Lotti zet schouders onder nieuwe bobcampagne met eigen lied
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Helmut Lotti zet schouders onder nieuwe bobcampagne met eigen lied

De jaarlijkse bobwintercampagne pakt uit met Helmut Lotti als ambassadeur. Speciaal voor de 28e editie schreef de zanger het lied ‘Er hoeft maar één bob te zijn’. De campagne, die als slogan ‘Wie drinkt, rijdt niet’ meekreeg, werd vrijdag voorgesteld door Vias Institute, in aanwezigheid van federaal minister van Mobiliteit George Gilkinet (Ecolo), federaal minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden

Lees meer »
Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd

Op het kruispunt van de Robert Depaepelaan en de Brugsesteenweg, aan de Rysselende Molen in Pittem, kwam het dinsdagochtend tot een zware aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. De bestuurster van de personenwagen geraakte bij het ongeval zwaargewond. De brandweer moest haar bevrijden uit haar voertuig. Door het ongeval was er een tijdlang serieuze verkeershinder.
The post Aanrijding tussen

Lees meer »
Jean-Francois Lecompte bijzonder kritisch over lokale politiek: “Het draait vierkant in Menen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jean-Francois Lecompte bijzonder kritisch over lokale politiek: “Het draait vierkant in Menen”

Op amper een jaar van de gemeenteraadsverkiezingen begint het politieke landschap zich te vormen. Ook in Menen worden de degens geslepen voor wat ongetwijfeld een spannende strijd zal worden. Opmerkelijke nieuwkomer dit jaar: Stadslijst 2024. De nieuwe partij wil komaf maken met de politieke soep die de Menenaar geserveerd kreeg. “Veel te veel mensen zijn ontgoocheld”, klinkt het bij oprichter

Lees meer »
Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”

West-Vlamingen vind je overal. Zelfs op 10.000 meter hoogte tussen Amsterdam en Buenos Aires. Laurent Huysentruyt (44) uit Hulste kent deze route al uit het hoofd. We konden deze steward van KLM interviewen om twee uur ‘s nachts, tussen de Azoren en Zuid-Amerika.
The post Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis” appeared

Lees meer »
LIVE F1 ABU DHABI. George Russell snelste in eerste vrije oefensessie
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE F1 ABU DHABI. George Russell snelste in eerste vrije oefensessie

Max Verstappen gaat zondag op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi op jacht naar vier op een rij. Na zijn zeges in 2020, 2021 en 2022 wil de Limburgse wereldkampioen superjaar 2023 afsluiten met de 19de grandprixzege van het jaar. Volg in onderstaande liveblog de ontwikkelingen op de voet rond de traditionele afsluiter van het formule 1-seizoen.

Lees meer »
Gebeten door slang of gestopt op medisch advies: Britse avonturenshow loopt compleet uit de hand
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gebeten door slang of gestopt op medisch advies: Britse avonturenshow loopt compleet uit de hand

Het gaat grondig mis in het Britse programma ‘I’m a celebrity…get me out of here!’. In de realityreeks moeten deelnemers overleven in een Australische jungle, maar dat verloopt niet altijd volgens plan. Zo werd een deelnemer gebeten door een slang en afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee andere kandidaten, waaronder Jamie Lynn Spears (32), moesten op medisch advies de reeks verlaten.

Lees meer »