Krantenkoppen

COMMENTAAR. “Rousseau is politiek dier genoeg om te beseffen dat hij zich nu wél in een hoek zonder uitweg had laten dringen”

Exit Conner Rousseau. Net omdat hij een politiek toptalent is, besefte hij als eerste dat zijn positie onhoudbaar geworden was.

Meer krantenkoppen in België

“We komen buiten met pruik en zonnebril”: slechts één koppel is na reünie nog samen in ‘Blind getrouwd’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“We komen buiten met pruik en zonnebril”: slechts één koppel is na reünie nog samen in ‘Blind getrouwd’

Het achtste seizoen van ‘Blind getrouwd’ levert uiteindelijk één koppel op. Zes maanden na hun ‘ja’-woord gaan Brecht en Jolien nog samen door het leven. “Ons gevoel is moeilijk te omschrijven”, glunderen ze. Alexander en Fleur namen emotioneel afscheid, Emile en Emma – die op het beslissingsmoment nog kozen om door te gaan – zijn inmiddels uit elkaar. “Het gaat

Lees meer »
Robbie Williams brengt emotioneel eerbetoon aan fan die overleed na een ongeluk tijdens zijn show: “Het breekt mijn hart”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Robbie Williams brengt emotioneel eerbetoon aan fan die overleed na een ongeluk tijdens zijn show: “Het breekt mijn hart”

Robbie Williams (49) heeft in het Australische Melbourne hulde gebracht aan een overleden fan. Robyn Hall, een vrouw van in de zeventig, viel vorige week zes rijen naar beneden in het Allianz Stadium in Sydney. Ze overleed maandag aan haar verwondingen. In video’s op sociale media is te zien dat de Britse zanger zijn nummer ‘Angels’ aan haar opdraagt. “Ze

Lees meer »
Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amerikaanse rapper Young Thug beschuldigd van het leiden van een criminele bende

De Amerikaanse rapper Jeffery Lamar Williams, beter bekend als Young Thug (32), wordt door de openbaar aanklager in Atlanta beschuldigd van het leiden van een criminele bende. Ook zou zijn label YSL volgens de aanklacht dienen als bron van criminele activiteiten. In het proces, dat maandag van start ging, worden de teksten van de muzikant gebruikt als bewijsmateriaal.

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts om 22u30 aan zet, wereldkampioen Smith al in eerste ronde onderuit
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Huybrechts om 22u30 aan zet, wereldkampioen Smith al in eerste ronde onderuit

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Bergh en co een ultieme kans om hun vorm te testen. ‘Dancing Dimi’ deed wat ie moest doen tegen de Welshman Jim Williams (6-4). Kim Huybrechts treft vanavond (rond 22u30) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde

Lees meer »
Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”

Ondernemer Luc Donck (71) is maandag 27 november overleden. De oprichter en zaakvoerder van Germond NV in Kachtem verloor zijn moedige strijd die hij jarenlang met positieve ingesteldheid voerde. Luc Donck bouwde niet enkel zijn bedrijf uit tot een grote speler op de Belgische markt, hij was ook een volksvriend die het sport- en verenigingsleven een warm hart toe droeg.

Lees meer »
Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”

Pommelien Thijs (22) maakte in dit seizoen van ‘The Voice Kids’ haar debuut als coach, maar ze slaagt absoluut met glans. “Als het agendagewijs lukt mogen ze me volgend jaar absoluut opnieuw bellen. Ik vond het een fijn avontuur”, klinkt het. Vanavond is er de grote climax met de finale. Pommelien is alvast erg trots op haar finalisten Lize en

Lees meer »