Krantenkoppen

Delaney schiet Denemarken naar EURO 2024, Oranje weet wat te doen: zo liggen de kaarten in EK-kwalificaties

Dat de Rode Duivels naar het EK gaan, wist u al. Maar welke landen verzekerden zich inmiddels nog van EURO 2024? En wie maakt nog kans of moet vol aan de bak? Een overzicht.

Meer krantenkoppen in België

SK Elverdinge (3A) kampeert voorlopig op veilige tiende plek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

SK Elverdinge (3A) kampeert voorlopig op veilige tiende plek

Met 13 op 36 kampeert SK Elverdinge op een veilige tiende plaats, maar toch is Jason Herman (29) wat teleurgesteld. “We hebben te weinig punten voor wat we brengen”, zucht hij. Afgelopen weekend speelde SK Elverdinge 2-2 gelijk tegen NSVD Handzame. De troepen van Alex Verlinde stonden iets na het halfuur 0-2 in het krijt,
The post SK Elverdinge (3A)

Lees meer »
Stijn Camelbeke (Rekkem Sport) wil het burenduel tegen Menen winnen: “Mijn laatste wedstrijd als T1”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stijn Camelbeke (Rekkem Sport) wil het burenduel tegen Menen winnen: “Mijn laatste wedstrijd als T1”

Zondag staat het burenduel Rekkem Sport SCT Menen op het voetbalmenu. Het wordt de laatste wedstrijd van Stijn Camelbeke als T1. Camelbeke heeft bij Rekkem veel verdiensten. Voor zijn laatste match op de bank vraagt hij de spelers om een extra tandje bij te steken.
The post Stijn Camelbeke (Rekkem Sport) wil het burenduel tegen Menen winnen: “Mijn laatste

Lees meer »
Sverre Magnus, zoon van Noorse kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit wordt 18: “Prins in de schaduw van zijn zus”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Sverre Magnus, zoon van Noorse kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit wordt 18: “Prins in de schaduw van zijn zus”

Feest in de Noorse koninklijke familie. Prins Sverre Magnus, de zoon van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit, wordt zondag 18. Als derde in lijn voor de troon, is hij de ‘reservekoning’ van Noorwegen en toch is er weinig bekend over prins Sverre. Een portret door onze royalty-expert. “Sverre Magnus zoekt nooit de media-aandacht op.”

Lees meer »
Geen presidentiële immuniteit voor Trump in zaak van bestorming Capitool
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Geen presidentiële immuniteit voor Trump in zaak van bestorming Capitool

Donald Trump heeft geen presidentiële immuniteit in de zaak van de bestorming van het Capitool. Dat heeft het Amerikaanse hof van beroep in Washington DC vrijdag beslist, zo melden Amerikaanse media. Concreet betekent dat voor Trump dat hij ook kan worden aangeklaagd door individuele burgers die hem verantwoordelijk willen houden voor het geweld van zijn aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »
“Plots was het spekglad en lagen er overal kapotte wagens en brokstukken”: hoe hagelbui een kettingbotsing veroorzaakte op de A11
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Plots was het spekglad en lagen er overal kapotte wagens en brokstukken”: hoe hagelbui een kettingbotsing veroorzaakte op de A11

Dat er ‘slechts’ drie slachtoffers zijn gevallen en iedereen bij bewustzijn was, is voor iedereen een grote opluchting. Maar de materiële schade na de kettingbotsing op de A11 in Knokke-Heist is wel zéér groot. Tien wagens en twee vrachtwagens deelden in de brokken. “Ik begon te slingeren bij het afremmen en plots reden twee andere wagens me aan.”
The post

Lees meer »
Oliver Naesen moet inleveren na contractverlenging, maar: “Mijn loon staat nog heel ver van de realiteit van het gewone leven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oliver Naesen moet inleveren na contractverlenging, maar: “Mijn loon staat nog heel ver van de realiteit van het gewone leven”

Een nieuw contract. Check! Een tweede kindje begin februari. Check! Oliver Naesen is alive and kicking well, zelfs al voelt hij zich de veteraan in zijn eigen — herdoopte — wielerploeg Decathlon AG2R La Mondiale. En zelfs al zijn de gouden jaren voorbij en moet hij de komende twee jaar met loonsvermindering vrede nemen. “In de sport werken ze niet

Lees meer »

Beurzen starten december met verlies

07:00 Na de zeer sterke novembermaand zetten de Aziatische beurzen een stapje terug. Beleggers kijken uit naar cijfers over de industriële activiteit in de eurozone en naar een toespraak van Fed-voorzitter …

Lees meer »