Krantenkoppen

Dodelijk ongeval op N60: man bij uitstappen gegrepen door vrachtwagen

Op de N60 in Oudenaarde is vrijdagnamiddag ter hoogte van Mullem een dodelijk ongeval gebeurd. Een bestuurder van een auto werd door een vrachtwagen gegrepen bij het verlaten van zijn voertuig.

Meer krantenkoppen in België

CHECK – Wordt deze vrouw uitgewezen naar Gaza door onlinesteun voor Hamas?
VRT NWS
VRT NWS

CHECK – Wordt deze vrouw uitgewezen naar Gaza door onlinesteun voor Hamas?

Op sociale media gaat een video viraal van een interventie van Israëlische politieagenten aan de woning van een Arabisch-Israëlische vrouw. Het verhaal luidt dat de vrouw het bericht krijgt dat ze Israël moet verlaten en gedeporteerd wordt naar de Gazastrook, omdat ze online haar steun zou hebben uitgesproken voor Hamas. In werkelijkheid zien we in de video enkel een arrestatie,

Lees meer »
Problemen met dieselpomp bij tankstation Q8 in Roeselare te wijten aan lek: “Inmiddels alles terug hersteld”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Problemen met dieselpomp bij tankstation Q8 in Roeselare te wijten aan lek: “Inmiddels alles terug hersteld”

De problemen die bestuurders vorige week ondervonden na diesel getankt te hebben aan het Q8-tankstation langs de Meensesteenweg in Roeselare werden veroorzaakt door een lek. Inmiddels is alles hersteld en kan de dieselpomp wellicht woensdag al terug opgestart worden.
The post Problemen met dieselpomp bij tankstation Q8 in Roeselare te wijten aan lek: “Inmiddels alles terug hersteld” appeared first on

Lees meer »
Kim en Mitch verloren twee kindjes. Nu zijn hun IVF-kansen op: “Die vroedvrouw blééf maar zoeken naar een hartslagje”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kim en Mitch verloren twee kindjes. Nu zijn hun IVF-kansen op: “Die vroedvrouw blééf maar zoeken naar een hartslagje”

Koppels die een kind willen en daar medische hulp voor nodig hebben, kunnen in ons land rekenen op zes terugbetaalde IVF-behandelingen. Voor Kim (39) en Mitch (40) leek dat aantal ruim voldoende. Maar toen verloren ze hun zoontje Lewis. En zeven maanden later dochter Marilou. De zes pogingen zijn nu op, maar de kinderwens is groter dan ooit. “De kans

Lees meer »
Vrijgelaten Israëlische gijzelaars “in goede gezondheid”, vandaag komen opnieuw gijzelaars en Palestijnse gevangenen vrij
VRT NWS
VRT NWS

Vrijgelaten Israëlische gijzelaars “in goede gezondheid”, vandaag komen opnieuw gijzelaars en Palestijnse gevangenen vrij

Op de tweede dag van de gevechtspauze tussen Israël en Hamas worden opnieuw Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen vrijgelaten. De Israëlische gijzelaars die gisteren vrijkwamen, verkeren in goede gezondheid, zegt de directrice van een ziekenhuis in Tel Aviv. Volg de belangrijkste ontwikkelingen in het conflict tussen Israël en Hamas in deze blog.

Lees meer »
CD&V komt met 3 voorstellen om gesjoemel met EPC tegen te gaan: “Kan niet dat dezelfde woning D- of B-label krijgt, afhankelijk van deskundige”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

CD&V komt met 3 voorstellen om gesjoemel met EPC tegen te gaan: “Kan niet dat dezelfde woning D- of B-label krijgt, afhankelijk van deskundige”

Nu nogmaals is aangetoond dat het energieprestatiecertificaat (EPC) onvoldoende betrouwbaar is en het huidige systeem allerminst fraudebestendig, komt CD&V-volksvertegenwoordiger Robrecht Bothuyne met drie opmerkelijke voorstellen. Die moeten koper en huurder beter beschermen tegen misbruik. Het opmerkelijkste: “Laat sjoemelende EPC-deskundigen opdraaien voor het geld dat huurders of kopers mislopen door een foutief attest.”

Lees meer »
Pro Actief Oostende neemt niet deel aan de verkiezingen: “Verschillende redenen voor deze beslissing”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Pro Actief Oostende neemt niet deel aan de verkiezingen: “Verschillende redenen voor deze beslissing”

De partij Pro Actief Oostende neemt dan toch niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. “Er zijn verschillende redenen voor deze beslissing”, zegt oprichter/voorzitter René Wyffels. Ze vormen zich om tot een burgerinitiatief.
The post Pro Actief Oostende neemt niet deel aan de verkiezingen: “Verschillende redenen voor deze beslissing” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Onthult ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon het einde van Cédric? “Het contract dat ik had is afgelopen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Onthult ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon het einde van Cédric? “Het contract dat ik had is afgelopen”

De spektakel-musical ‘14-18′ keert volgende zomer terug en er is nieuw talent in te spotten. ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon en zanger Jérémie Vrielynck vervoegen de cast. Zij zijn te zien wanneer Jelle Cleymans en Jonas Van Geel de hoofdrollen Jan en Fons niet kunnen vertolken. Reporter Jarne hoort het duo uit over heel het gebeuren. Yanni bekent in het gesprek dat

Lees meer »
Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Veelgevraagd model, succesvol restaurantuitbater en getrouwd met zijn Bab: zo stelt ex-’Familie’-acteur Vincent Banić het nu

Toen acteur Vincent Banić (35) net 18 jaar werd, verliet hij de schoolbanken voor zijn eerste hoofdrol. Met het personage Mick had hij de rol van hunk te pakken in ‘Het Huis Anubis’. Niet wetende hoeveel tienerharten er door hem sneller zouden slaan. “Het was pas tijdens de allereerste meet & greet dat we als cast doorhadden hoe populair de

Lees meer »
Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen

De Servische Progressieve Partij (SNS) van de nationalistische president Aleksander Vucic organiseert de aankoop van stemmen via een callcenter. Dat blijkt woensdag uit onderzoek van het Centrum voor Onderzoeksjournalistiek in Servië. Medewerkers van een callcenter in dienst van de partij kunnen hun loon verdrievoudigen als ze kunnen bewijzen dat ze voor SNS-kandidaten stemmen. In Servië staan op 17 december vervroegde

Lees meer »