Krantenkoppen

Foodtruck Nick en Yolanda wekelijks op Pelderijnplein in Beernem en op Veemarkt in Brugge

Op het Pelderijnplein in Sint-Joris kunnen de inwoners van de Beernemse deelgemeente vanaf dinsdag 21 november opnieuw smullen van frietjes en hamburgers. Nick Vervoort (31) en Yolanda Neirynck (31) staan er vanaf dan met hun gloednieuwe foodtruck. “Ik droom ervan om volledig als zelfstandige te werken”, vertelt Nick.

Van 17 tot 21 uur zal de foodtruck van Nick en Yolanda op het Pelderijnplein te vinden zijn. Naast zijn job als heftruckchauffeur is Nick klaar voor een nieuwe uitdaging.

“Een dik jaar geleden al zaten we even samen om te brainstormen om met iets nieuws te starten”, steekt hij van wal. “Dat liet dan even op zich wachten, maar we wilden echt iets van onszelf opstarten. Bovendien kan ik enorm genieten van een lekkere hamburger, waardoor de link naar een hamburgerkraam snel gelegd was.”

Verse producten

De voorbije weken bereidde hij met zijn vrouw Yolanda, die eveneens werkt bij personen met een mentale problematiek, de start van hun nieuw project grondig voor.

“We deden veel opzoekingen en gingen op zoek naar de beste producten en legden ons oor te luister bij andere mensen met een foodtruck. We focussen op verse producten. We mijden diepvriesproducten, want met verse ingrediënten wordt ons eindproduct veel beter. Bovendien zorgen we ook voor een vegetarisch alternatief”, gaat Yolanda verder.

“De voorbije maanden kroop ook heel veel werk in de administratie voor onze foodtruck. Ook dat moet namelijk in orde zijn, je kan niet zomaar ergens gaan staan en eten verkopen”, lacht Nick.

Brugse Veemarkt

Het duo zal met de foodtruck niet alleen in Sint-Joris staan. “We staan ook elke zondag op de Veemarkt in Brugge. Voorts doen we nog een aantal markten aan en zijn we beschikbaar voor verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen… Ik droom ervan om ooit volledig als zelfstandige te kunnen werken”, besluit Nick.

The post Foodtruck Nick en Yolanda wekelijks op Pelderijnplein in Beernem en op Veemarkt in Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland

Finland sluit in de nacht van woensdag op donderdag ook zijn laatste grensovergang met Rusland voor reizigers. Deze blijft vervolgens twee weken dicht. De regering gaf eerder al opdracht tot de sluiting van de andere grensovergangen na een toestroom van immigranten uit derde landen vanuit Rusland.

Lees meer »
Villa de Torre klimt in Gault&Millau
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Villa de Torre klimt in Gault&Millau

De Haan is met twee zaken vertegenwoordigd in de nieuwe Gault&Millau: Markt XI behoudt zijn 16 op 20, Villa de Torre doet er een puntje bij en scoort nu 13 op 20.
The post Villa de Torre klimt in Gault&Millau appeared first on KW.be.

Lees meer »
Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk

Kuurnenaar Miles Gevaert rijdt zondag een halve thuiscross. Hij gaat van start in de Caps Urban Cross in Kortrijk, een wedstrijd van de X2O Trofee. Hij is bijzonder gemotiveerd en heeft er toch wel bewust naar gepiekt.
The post Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »
Grondwettelijk Hof bevestigt verbod op tabaksautomaten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Grondwettelijk Hof bevestigt verbod op tabaksautomaten

Het Grondwettelijk Hof heeft donderdag het beroep tot vernietiging van het verbod op de verkoop van tabaksproducten via automaten verworpen. Het vindt het verbod redelijk verantwoord gelet op de aanzienlijke risico’s voor de volksgezondheid. Het beroep was ingesteld door een verdeler van tabaksautomaten in horecazaken, die zich de grootste van het land noemde.

Lees meer »
Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs telt af naar grote finale ‘The Voice Kids’: “Ik herken veel van de vroegere ik in mijn kandidaten”

Pommelien Thijs (22) maakte in dit seizoen van ‘The Voice Kids’ haar debuut als coach, maar ze slaagt absoluut met glans. “Als het agendagewijs lukt mogen ze me volgend jaar absoluut opnieuw bellen. Ik vond het een fijn avontuur”, klinkt het. Vanavond is er de grote climax met de finale. Pommelien is alvast erg trots op haar finalisten Lize en

Lees meer »
André Hazes lacht met zichzelf over de tickets aan dumpingprijzen: “Dat heb ik uiteraard niet uit luxe gedaan”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

André Hazes lacht met zichzelf over de tickets aan dumpingprijzen: “Dat heb ik uiteraard niet uit luxe gedaan”

Het ging behoorlijk stroef, maar het is hem dan toch gelukt. André Hazes (29) staat zaterdag voor een uitverkochte Ahoy in Rotterdam. Dat hij heel wat tickets in uitverkoop heeft moeten verkopen, daar ligt de zanger niet wakker van. Met een gezonde portie zelfspot laat hij aan ‘RTL Boulevard’ zien welke plekjes aan dumpingprijzen werden verkocht.

Lees meer »