Krantenkoppen

“Hier toch vertrouwen uit putten”: Jonge Duivels botsen op efficiënt Schotland en zijn perfect rapport kwijt

Reality check voor de Jonge Duivels. Onze nationale beloften lieten de kansen liggen en verloren met 0-2 van Schotland. Kwalificatie voor het EK wordt allesbehalve vanzelfsprekend.

Meer krantenkoppen in België

“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”

De Israëlische veiligheidsdiensten wisten al meer dan een jaar van de aanvalsplannen van de Palestijnse militante groep Hamas. Dat schrijft de Amerikaanse krant The New York Times. Israëlische functionarissen zouden de aanval die op 7 oktober werd uitgevoerd van de hand hebben gewezen als “te hoog gegrepen” voor Hamas.

Lees meer »
Hij veranderde het Cola Light-blikje en er werden granaten naar zijn restaurant gegooid: de bekende chef naar wie een fraudeonderzoek loopt
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Hij veranderde het Cola Light-blikje en er werden granaten naar zijn restaurant gegooid: de bekende chef naar wie een fraudeonderzoek loopt

Chef Wim Van der Borght (53) heeft een onderzoek naar mogelijke subsidie- en faillissementsfraude aan zijn broek. Hij is een van de bekendste horeca-uitbaters en festivalorganisatoren in Antwerpen, maar kwam eerder al om andere redenen in het nieuws. Zo veranderde hij het blikje van Coca Cola Light, werden er granaten naar zijn café gegooid en kroop hij bij een auto-ongeluk

Lees meer »
Geen enkele partij wil kort voor verkiezingen banenverlies bij bpost. Waarom de regering zich vastloopt op krantencontract
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Geen enkele partij wil kort voor verkiezingen banenverlies bij bpost. Waarom de regering zich vastloopt op krantencontract

De regering-De Croo zoekt achterpoortjes om een oplossing te vinden in het dossier van het krantencontract. Het huidige subsidiesysteem loopt eind december af. Maar geld geven aan twee privébedrijven die dan daarmee overheidsbedrijf bpost kunnen bekampen: nee, daar is weinig animo voor. Zeker omdat er daardoor mogelijks jobs op de helling komen te staan. Hoe ze er dan wel willen

Lees meer »
Gewapend met hamer en mes richtte Arman R.M. (26) bloedbad aan in Parijs: “Hij plande al eerder aanslag”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gewapend met hamer en mes richtte Arman R.M. (26) bloedbad aan in Parijs: “Hij plande al eerder aanslag”

Zonder enige argwaan flaneerden talloze toeristen zaterdagavond door de straten van Parijs, langs de Seine die verlicht werd door de nabijgelegen Eiffeltoren. Wat zij niet wisten, is dat de 26-jarige Arman R.M. op dat moment klaarstond om een bloedbad aan te richten. Gewapend met een mes en hamer sloeg de man – die gekend stond bij de inlichtingendiensten – meerdere

Lees meer »
KIJK. “Agressiever zijn tegen Nederland”: na draw tegen Schotland wordt groepswinst aartsmoeilijk voor Red Flames
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. “Agressiever zijn tegen Nederland”: na draw tegen Schotland wordt groepswinst aartsmoeilijk voor Red Flames

De Red Flames blijven ongeslagen aan Den Dreef. De Belgische voetbalvrouwen speelden gelijk tegen Schotland en blijven in de running voor groepswinst in de Nations League. Daarvoor moeten ze vooral Engeland danken. De Engelse vrouwen haalden een 0-2 achterstand op tegen Nederland en wonnen zelfs met 3-2. Eén goal te veel, want de Flames kunnen enkel nog groepswinnaar worden als

Lees meer »

Wall Street in de wachtkamer

22:13 De graadmeters op Wall Street bleven dicht bij huis. Birkenstock piepte even boven de introductieprijs en ook Foot Locker stapte met het juiste been uit bed. Big tech kon niet profiteren van een rente…

Lees meer »