Krantenkoppen

Hilde Gijsbrechts uit ‘Wittekerke’ is nu thuisverpleegster: “Ik huil soms mee met mijn patiënten”

Hilde Gijsbrechts (51) was tien jaar lang Elke in ‘Wittekerke’, de populaire VTM-serie die nog vaak heruitgezonden wordt. Maar dé rol van haar leven is nu die van thuisverpleegkundige. In ‘Primo’ vertelt ze openhartig over haar carrièreswitch en de ontroerende reden waarom ze koos voor deze nieuwe – en fysiek zware – uitdaging. “Ik sukkel zelf met pijn die maar niet overgaat.”

Meer krantenkoppen in België

“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten en schetst de frustraties die er bij de CEO mee toe leidden de stekker eruit te trekken: “Club hertekende intern zijn beslissingsstructuur. Ineens

Lees meer »
Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters

In het Noord-Ierse Belfast werd Passendalenaar Vincent D’ Hondt alias, Vince Vinnie, Europees kampioen bij de G-Darters. De Passendalenaar nam zowel deel aan het enkel (zittend), in koppel en met België als team. Als team pakte België goud.
The post Vincent D’Hondt Europees kampioen bij G-Darters appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dan toch niet met pensioen? Radja Nainggolan aangekondigd bij Indonesische eersteklasser die gelinkt is aan Nationale Politie
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dan toch niet met pensioen? Radja Nainggolan aangekondigd bij Indonesische eersteklasser die gelinkt is aan Nationale Politie

Radja Nainggolan (35) stopt dan toch niet met voetballen. Volgens Indonesische media heeft de ex-Rode Duivel een nieuwe club gevonden, nadat hij al enkele maanden zonder werkgever zat. Nainggolan tekent volgens verschillende bronnen een contract bij Bhayangkara Presisi Indonesia FC, een club die gelinkt is aan de Indonesische Nationale Politie.

Lees meer »
Spin-off van ‘Suits’ speelt zich af in Los Angeles
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Spin-off van ‘Suits’ speelt zich af in Los Angeles

De nieuwe spin-off van de Amerikaanse advocatenreeks ‘Suits’ gaat zich afspelen in Los Angeles. Dat heeft Beatrice Springborn, de baas van Universal International Studios, bekendgemaakt. Volgens haar zal de serie “dezelfde energie en knappe mensen hebben als het origineel”.

Lees meer »
Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december

Het Kortrijks Symfonisch Orkest, een orkest voor geschoolde, niet-professionele muzikanten, bestaat 95 jaar. Dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert ‘KSO 95’ op zaterdag 2 december om 20 uur in de Sint-Maartenskerk in Kortrijk.
The post Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december appeared first on KW.be.

Lees meer »
Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. In de internationale berichtgeving wordt nu gespeculeerd of de Nederlandse versie iets te veel prijsgaf.

Lees meer »
“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kan fantastisch zingen”: Gert Verheyen toont zangtalent in ‘De slimste mens’

In ‘De slimste mens ter wereld’ onthult James Cooke (39) woensdagavond het verborgen talent van Gert Verheyen (53). Kijkend Vlaanderen kon vorig jaar al genieten van “de prachtige stem” van de voetbalanalist tijdens ‘Over de oceaan’, waar hij een duet zong met Annelien Coorevits. Vanavond geeft James opnieuw een hint: “Hij kan werkelijk prachtig zingen.” En vervolgens zingt Gert opnieuw

Lees meer »
Len (9) zamelt speelgoed in voor kinderen die het minder goed hebben: “Zo krijgt elk kind iets tijdens sinterklaasfeest”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Len (9) zamelt speelgoed in voor kinderen die het minder goed hebben: “Zo krijgt elk kind iets tijdens sinterklaasfeest”

Al enkele jaren wil Len Goethals (9) steeds dat de Sint er voor alle kindjes is. Dit jaar is het idee ontstaan met zijn mama om een oproep te lanceren en zelf speelgoed in te zamelen. Het speelgoed zal via Welzijnsschakel De Caproen tijdens het sinterklaasfeest uitgedeeld worden aan gezinnen die het moeilijk hebben.
The post Len (9) zamelt speelgoed

Lees meer »