Krantenkoppen

IN BEELD – ‘Chef van de ambiance’ Danny Diëgo zorgde voor leuke muzikale avond in Brasserie Rhodesgoed in Kachtem

“We nodigden de chef van de ambiance uit”, zei Hilde Donck van Brasserie Rhodesgoed in Kachtem toen ze Danny Diëgo uit Nederland aankondigde. Vorig jaar was Danny een eerste keer van de partij en toen was er veel ambiance.

Danny mocht het nog eens overdoen. Positief was alvast dat er deze keer méér aanwezigen waren die kwamen tafelen, met aansluitend het optreden van Danny Diêgo. En wie nu terug erbij was, keerde met een heel leuk gevoel naar huis terug. Het was inderdaad heel gezellig. Vorige keer zei Hilde Donck na zijn eerste optreden dat ze Danny al terug hadden vastgelegd toen hij nog aan het zingen was. Deze keer was het eveneens zo, want terwijl Danny zong werd met zijn manager Peter de nieuwe datum voor 2024 al besproken. Dan is Danny op woensdag 13 november present in Brasserie Rhodesgoed in Kachtem. Geniet van onze fotomap én check die zalige ambiance! (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘Chef van de ambiance’ Danny Diëgo zorgde voor leuke muzikale avond in Brasserie Rhodesgoed in Kachtem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Geeft u elke dag les aan de zwakste leerlingen?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

OPROEP. Geeft u elke dag les aan de zwakste leerlingen?

Eén op de vijf leerlingen haalt de basisvaardigheden niet, zo blijkt uit het jongste PISA-onderzoek. De gemiddelde scores voor zowel wiskunde (391), leesvaardigheid (380) als wetenschappen (387) ligt voor leerlingen in het BSO onder het niveau dat volgens de onderzoekers nodig is om volwaardig mee te kunnen in onze samenleving. Werkt u als leerkracht elke dag met de zwakste leerlingen

Lees meer »
Waarom is het altijd  “vrouwen eerst” in nood- of oorlogssituaties?
VRT NWS
VRT NWS

Waarom is het altijd “vrouwen eerst” in nood- of oorlogssituaties?

Vorige week vrijdag begon de gevechtspauze tussen Israël en Hamas, het luidde een periode in waarin verschillende Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen werden vrijgelaten. En steevast ging het dan over vrouwen en kinderen. Hoe komt dat? "Vrouwen en kinderen worden op één lijn gezet en gezien als onschuldig. Mannen zien we sneller als dader", legt Heleen Touquet (UAntwerpen) uit.

Lees meer »
Restobar Verne uit Roeselare na drie maanden al in Gault & Millau: “Aantal reservaties steeg meteen opvallend”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Restobar Verne uit Roeselare na drie maanden al in Gault & Millau: “Aantal reservaties steeg meteen opvallend”

Drie maanden is restobar Verne open in Roeselare. Drie maanden pas en de zaak van Tom Desmet en Kim Verhaeghe wordt meteen verwelkomd met een vermelding van 13/20 in de Gault & Millau restaurantgids. Van een binnenkomer gesproken.
The post Restobar Verne uit Roeselare na drie maanden al in Gault & Millau: “Aantal reservaties steeg meteen opvallend” appeared first on

Lees meer »

De bocht van Tom Van Grieken

06:00 De Wetstraatwatchers Wim Van de Velden van De Tijd en Alain Narinx van onze zusterkrant L’Echo schrijven om de beurt over de politieke actualiteit in ons land. De column verschijnt elke donderdag in b…

Lees meer »
Chris stapt zwaarste ultramarathon ter wereld door ijslandschap om lege brooddozen uit de wereld te helpen: “Ik wil absoluut finishen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Chris stapt zwaarste ultramarathon ter wereld door ijslandschap om lege brooddozen uit de wereld te helpen: “Ik wil absoluut finishen”

Chris Seynaeve broedt op een ongeziene stunt. De Izegemnaar liep al twee keer de loodzware Marathon des Sables in Marokko uit en wil nu zijn grenzen opnieuw verleggen. Eind februari verschijnt hij aan de start van de 6633 Arctic Ultra in Canada, de zwaarste ultramarathon ter wereld. Met zijn deelname wil hij geld inzamelen om lege boterhamdozen op school te

Lees meer »
Vlaamse leerlingen scoorden nog nooit zo slecht in PISA-testen: niveau van ons onderwijs blijft achteruit gaan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vlaamse leerlingen scoorden nog nooit zo slecht in PISA-testen: niveau van ons onderwijs blijft achteruit gaan

De Vlaamse vijftienjarigen scoren op het vlak van leesvaardigheid, wiskunde en wetenschappen een stuk slechter dan hun leeftijdsgenoten vier jaar geleden. Dat blijkt uit het nieuwe PISA-onderzoek. Het is het slechtste rapport ooit voor ons Vlaams onderwijs. “Niemand moet uitvluchten of excuses zoeken voor deze resultaten”, reageert minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA), die de resultaten aangrijpt om door te

Lees meer »