Krantenkoppen

Insecticiden hebben negatieve impact op spermakwaliteit: “Zeker wie kinderen wil, moet ze mijden”

Mannen die vaker blootgesteld worden aan insecticiden, hebben beduidend minder spermacellen. “Ze zijn ontworpen om insecten te doden. We moeten niet verbaasd zijn dat ze ook op ons een impact hebben.”

Meer krantenkoppen in België

Emma
Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023
VRT NWS
VRT NWS

Emma Meesseman verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023

Emma Meesseman is verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur 2023. De Ieperse kreeg de titel tijdens een gala-avond in Roeselare. De verkiezing is een organisatie van Radio2, De Krant van West-Vlaanderen, Focus-WTV en de provincie West-Vlaanderen. “Ik had het niet verwacht, maar ik ben heel vereerd met de titel”, reageert de basketbalspeelster.

Lees meer »
Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te zijn voor inbrekers tijdens donkere maanden na enkele recente feiten

Nu we in de donkerste periode van het jaar zitten, neemt helaas ook het risico op woninginbraken toe. Het is ’s avonds vroeg donker maar toch is er nog veel volk op straat, waardoor verdachte personen en voertuigen minder opvallen. De politiezone Vlas doet een oproep om extra alert te zijn.
The post Politiezone Vlas roept bewoners op aandachtig te

Lees meer »
Schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) van Gent krijgt bedreigingen na commotie over alternatieve sinterklaasviering
VRT NWS
VRT NWS

Schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) van Gent krijgt bedreigingen na commotie over alternatieve sinterklaasviering

In Gent krijgt schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) bedreigingen in de nasleep van de commotie rond een alternatief sinterklaasfeest. Dat meldt Belga. "Ik ben geschrokken van de vele negatieve reacties", zegt de schepen. Gent kreeg kritiek omdat de stad, naast de traditionele intrede van de sint, ook een artieste had uitgenodigd die een performance zou geven in het stadhuis waarin een

Lees meer »
Mag de gsm van tafel met kerst?
De Standaard
De Standaard

Mag de gsm van tafel met kerst?

Een etentje zonder smartphone, zou dat niet iets zijn? Een eindejaarsfeest zonder gsm’s op tafel? Zou u het kunnen? Of zijn we allemaal phubbers, mensen die er geen graten in zien om in gezelschap naar de telefoon te grijpen? Ik beken, ik doe het. Het is niet oké. Om verschillende redenen, zo blijkt.

Lees meer »
Realityster Samantha de Jong laat voor het eerst van zich horen na uitbuitingszaak: “Elke dag een stukje sterker”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Realityster Samantha de Jong laat voor het eerst van zich horen na uitbuitingszaak: “Elke dag een stukje sterker”

Samantha de Jong (34), de Nederlandse realityster die bekend werd als Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’, heeft voor het eerst gereageerd op de uitbuitingszaak waarbij zij één van de slachtoffers is. Ze zou vorig jaar zijn gedrogeerd, uit haar slaap zijn gehouden en aangezet tot sekswerk. “Gelukkig zitten ze allemaal vast”, zegt De Jong over de verdachten. Ze meldt dat

Lees meer »
Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad

De plannen voor de heraanleg van de Steenstraat in Esen (Diksmuide) tussen de Roeselarestraat en de grens met Werken (Kortemark) waren op de gemeenteraad voer voor discussie. Zo is er onenigheid tussen de oppositie en meerderheid over de manier van aanpak.
The post Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad appeared first on KW.be.

Lees meer »
Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’

Ze bezwoer tijdens de eerste aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ dat ze de show zou stelen, en Charlotte Adigéry hield woord. Maandagavond pakte de zangeres wederom uit met een opvallende outfit, ze vertelde eveneens over haar fascinatie voor het bovennatuurlijke. Verder ging Petra De Sutter gezwind met de overwinning aan de haal, en zorgden juryleden Philippe Geubels en

Lees meer »
“In geen 100 jaar zou ik echte flik kunnen zijn”: Jits Van Belle maakt na ‘Familie’ comeback in ‘De buurtpolitie’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“In geen 100 jaar zou ik echte flik kunnen zijn”: Jits Van Belle maakt na ‘Familie’ comeback in ‘De buurtpolitie’

“Ik kan mij nog altijd moeilijker concentreren.” Actrice Jits Van Belle (47) geeft een update van haar gezondheidsproblemen na haar zware fietsongeval. Sinds kort kennen we haar als de babbelzieke dispatcher Becky Bosmans in de VTM-reeks ‘De buurtpolitie’. “Maar de rol van mijn leven? Die komt er wanneer ik een bomma ben”, voorspelt de actrice verrassend in ‘Primo’. En nog

Lees meer »