Krantenkoppen

INTERVIEW. “Ik moet me opnieuw bewijzen in België”: Besnik Hasi, zeven jaar na vertrek bij Anderlecht opnieuw in het land

“Het is niet zo dat je in één vingerknip een ploeg vindt.” Het eerste interview met kersvers KV Mechelen-coach Besnik Hasi (51). “Misschien is er begin dit seizoen te veel geroepen, lagen de ambities hier té hoog.”

Meer krantenkoppen in België

“Hij smeet met messen en kneep m’n keel dicht”: boksster Oshin Derieuw, een ooit verloren ziel die volgend jaar op de Spelen staat
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij smeet met messen en kneep m’n keel dicht”: boksster Oshin Derieuw, een ooit verloren ziel die volgend jaar op de Spelen staat

Oshin Derieuw (36) neemt straks als eerste vrouwelijke Belgische bokser deel aan de Spelen. Of hoe een verloren ziel na een lange ontdekkingstocht toch haar weg vond. Want het minste wat je kan zeggen, is dat Derieuw gehard is door het leven. Via het boksen verwerkt ze trauma’s uit haar verleden. “Een mentale fuck you aan iedereen die niet in

Lees meer »
Omstreden adoptie van Alex (10) ook pijnlijk voor Crevits: Colombia kreeg duim omhoog ondanks zorgwekkende info op bureau van haar ambtenaren
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Omstreden adoptie van Alex (10) ook pijnlijk voor Crevits: Colombia kreeg duim omhoog ondanks zorgwekkende info op bureau van haar ambtenaren

Het Colombiaanse jongetje Alex (10) is vorig jaar naar Vlaanderen gehaald op basis van een omstreden adoptiedossier. Zo blijkt Alex nog een zus te hebben, maar dat wist de adoptiemoeder niet. Voor Hilde Crevits (CD&V) is de zaak extra pijnlijk. Onder haar toezicht kreeg Colombia begin dit jaar nog een uitstekende evaluatie voor adopties. Op het bureel van haar ambtenaren

Lees meer »

Hoe relatief is EinsteinGPT?

16:48 Een softwarebedrijf dat zich met luide trom in de AI-strijd werpt: veeg teken of potentiële goudklomp? Woensdag moet blijken in hoeverre Salesforce zijn grote AI-belofte – en dito beurswaardering – wa…

Lees meer »
Bruno Timperman van BRUUT in Brugge na goede score in Gault Millau gids: “Ik wens geen Michelinster voor mijn restaurant”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Bruno Timperman van BRUUT in Brugge na goede score in Gault Millau gids: “Ik wens geen Michelinster voor mijn restaurant”

“Ik wil geen Michelinster, want ik wens geen klanten met das die vitten over het feit dat ik geen katoenen serviettes gebruik”, zegt Bruno Timperman van restaurant ‘BRUUT’, de rijzende ster van de Brugse gastronomie, die 16 op 20 scoort in Gault Millau gids.
The post Bruno Timperman van BRUUT in Brugge na goede score in Gault Millau gids: “Ik

Lees meer »
Kobe (19) verzamelt alles van de Rijkswacht: “Rijkswacht straalde macht uit”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kobe (19) verzamelt alles van de Rijkswacht: “Rijkswacht straalde macht uit”

Nadat hij heruitzendingen zag van de tv-reeks Buiten De Zone uit de jaren negentig raakte Kobe Lietaert gefascineerd door de Rijkswacht. Ondertussen is de 19-jarige Poelkapellenaar een gedreven verzamelaar van alles wat met de Rijkswacht te maken heeft, van de kleinste insignes tot zelfs een Citroën AX van de Rijkswacht uit 1996, inclusief houder voor uzi’s in de koffer.
The

Lees meer »