Krantenkoppen

Kerstboom en kerstaccessoires al vroeg in huis bij de Limburgers: “Brengt licht in de duisternis”

Het is november, maar de kerstbomen en kerstaccessoires vliegen nu al van de toonbank in de Limburgse winkels. Hoewel het nog vroeg in het jaar is, hebben veel mensen de boom toch al opstaan. “Het is de mooiste tijd van het jaar.”

Meer krantenkoppen in België

Het jongste K3’tje woont in Gits
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Het jongste K3’tje woont in Gits

Billie Joseph (4) uit Gits mocht onlangs in alle discretie poseren met de K3’tjes om hun nieuwe collectie te presenteren. Niet haar eerste opdracht, maar deze is toch extra speciaal. “Het belangrijkste is dat ze het leuk vindt”, vertelt mama Fien.
The post Het jongste K3’tje woont in Gits appeared first on KW.be.

Lees meer »
Lieven (38) lanceert unieke en hilarische kledingcollectie ‘Werkvreugde’: “Voor een toffe sfeer op de werkvloer”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lieven (38) lanceert unieke en hilarische kledingcollectie ‘Werkvreugde’: “Voor een toffe sfeer op de werkvloer”

De 38-jarige Moorsledenaar Lieven Degrauwe brengt met ‘Werkvreugde’ een nieuwe kledingcollectie op de markt. Op zijn t-shirts staan leuke, sappige quotes die bij werknemers een glimlachophet gezicht toveren. “Werkvreugde is van onschatbare waarde en humor kan een essentiële rol spelen in het creëren van een aangename werksfeer.”
The post Lieven (38) lanceert unieke en hilarische kledingcollectie ‘Werkvreugde’: “Voor een toffe

Lees meer »
Nederland boven in de Ierse modder
De Standaard
De Standaard

Nederland boven in de Ierse modder

Eli Iserbyt is goed op weg om de wereld­beker te winnen. De West-Vlaming van Pauwels Sauzen – Bingoal moest zondag in ­Dublin wel zijn meerdere ­erkennen in een beresterke Pim Ronhaar. De Nederlander haalde het in een sprint met twee van Laurens Sweeck.

Lees meer »
Niels Destadsbader en Moora Vander Veken vergeten tekst ‘Amika’-liedje tijdens repetitie voor ‘Singalong’ in Sportpaleis
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Niels Destadsbader en Moora Vander Veken vergeten tekst ‘Amika’-liedje tijdens repetitie voor ‘Singalong’ in Sportpaleis

Vrijdagavond zullen de grootste Studio 100-hits massaal meegebruld worden in het Antwerps Sportpaleis tijdens de ‘Singalong’. Ook van de partij: Moora Vander Veken (31) en Niels Destadsbader (35), die enkele van de grootste ‘Amika’-hits komen brengen. De repetities liepen echter toch wat stroef, deelt Niels in zijn Instagram Stories.

Lees meer »
LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”

Na de opdoffer van afgelopen weekend tegen Standard, trekt Genk naar Firenze voor de voorlaatste groepswedstrijd in de Conference League. Tegenstander is Fiorentina, de leider in groep F. Genk deelt voorlopig de tweede plaats met het Hongaarse Ferencvaros. Het treffen in Italië is cruciaal voor Europese overwintering. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Lees meer »
Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van Chiro Stine Heule
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van Chiro Stine Heule

Witte rook uit de schoorsteen van de lokalen van Chiro Stine Heule: na een zoektocht van een drietal maanden heeft Heules grootste jeugdbeweging met Nele Doolaeghe een nieuwe Volwassen Begeleider gevonden. Samen met Dries Verhauwaert staat ze de komende jaren de 24-koppige leidingsbende van Chiro Stine bij met raad en daad.
The post Nele Doolaeghe is nieuwe Volwassen Begeleider van

Lees meer »
Elektrisch rijden dreigt duurder te worden door wirwar aan regels: elke stad pakt ‘laadpaalklevers’ op eigen manier aan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Elektrisch rijden dreigt duurder te worden door wirwar aan regels: elke stad pakt ‘laadpaalklevers’ op eigen manier aan

Wie zijn elektrische wagen op straat parkeert en oplaadt, doet maar beter eerst grondig zijn huiswerk. Overal in Vlaanderen gelden er andere regels en tarieven, zo blijkt uit een rondvraag door HLN bij verschillende steden. Van eindeloos gratis blijven staan tot vier uur gratis met parkeerschijf of gratis tot de parkeersensor daar anders over beslist. Het is een kluwen, dat

Lees meer »