Krantenkoppen

LIVE. Conner Rousseau kondigt zijn ontslag aan als voorzitter van Vooruit

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau geeft om 19.10 uur een persconferentie na een extra partijbureau. Het ontslag van Rousseau als partijvoorzitter zou in de lucht hangen. Eerder deze week belandde Rousseau in een storm van kritiek toen bleek dat zijn uitspraken nog grover waren dan eerder gedacht werd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Schokkende details over twee tieners die trans meisje (16) vermoordden met 28 messteken: “Wilden horen of ze schreeuwde als een meisje”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Schokkende details over twee tieners die trans meisje (16) vermoordden met 28 messteken: “Wilden horen of ze schreeuwde als een meisje”

In Engeland moeten twee tieners (destijds 15, ondertussen 16 jaar oud) zich verantwoorden voor de moord op hun 16-jarige klasgenoot Brianna Ghey. Tijdens de rechtszaak komen steeds meer details aan het licht over wat er aan de moord van het trans meisje voorafging en hoe ze haar uiteindelijk om het leven brachten met 28 messteken. Zo zouden ze een codewoord

Lees meer »
Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in Roeselare
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in Roeselare

Haike Baert (30) en Fien Stockman (27) openen op vrijdag 1 december hun vroedvrouwenpraktijk Villa Mama op het Kerkplein in Rumbeke, bij Roeselare. Naast vroedvrouw zijn, wil het duo ook workshops voorzien. “We willen een ontmoetingsplek zijn waar mama’s zonder zorgen naartoe kunnen komen en waarbij verbinding centraal staat”, klinkt het.
The post Vroedvrouwenpraktijk Villa Mama opent de deuren in

Lees meer »
Britse vrouw leeft al jaren in erbarmelijke omstandigheden: “Het huis was bedekt met een dikke, zwarte schimmel. Ik kon amper ademen”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Britse vrouw leeft al jaren in erbarmelijke omstandigheden: “Het huis was bedekt met een dikke, zwarte schimmel. Ik kon amper ademen”

Een gepensioneerde Britse vrouw die anoniem wenst te blijven en door de BBC ‘Mary’ wordt genoemd, woont al jaren in een zwaar beschimmelde bungalow. Een goede vriendin van de vrouw in kwestie kwam er pas onlangs achter dat ze in zo’n extreme situatie verkeert. Nadat ze een resem foto’s op sociale media deelde, hebben de inwoners van het dorpje Swindon

Lees meer »