Krantenkoppen

LIVE SNOOKER (VTM GO). Trump plaatst zich tegen Hawkins na adembenemende start voor finale

We naderen de ontknoping in het Champion of Champions. Met vandaag de eerste halve finale tussen Judd Trump en Barry Hawkins. Die laatste schakelde in de eerste ronde Luca Brecel uit. Het duel is live te bekijken op VTM GO.

Meer krantenkoppen in België

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Krantenbedeling druk bediscussieerd in Kamer: “Goedkoopste heeft gewonnen, maar zal bedrijf dat ook aankunnen?”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Krantenbedeling druk bediscussieerd in Kamer: “Goedkoopste heeft gewonnen, maar zal bedrijf dat ook aankunnen?”

Groen-Ecolo en PVDA stellen zich vragen bij de criteria die gebruikt zijn om de aanbesteding voor de bedeling van kranten en tijdschriften te organiseren. Dat bleek tijdens het vragenuurtje in de Kamer. “De goedkoopste heeft gewonnen, maar blijkbaar weet niemand of dat bedrijf dat wel zal aankunnen”, legde Eva Platteau (Groen) de vinger op de wonde.

Lees meer »
Russische buitenlandminister: “Moldavië is volgende slachtoffer in oorlog die Westen heeft ontketend”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Russische buitenlandminister: “Moldavië is volgende slachtoffer in oorlog die Westen heeft ontketend”

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov (73) heeft het Oost-Europese land Moldavië bedreigd. Dat deed hij tijdens de bijeenkomst van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) in de Macedonische hoofdstad Skopje. “Moldavië is voorbestemd om het volgende slachtoffer te worden van de hybride oorlog die het Westen tegen Rusland heeft ontketend”, zei Lavrov.

Lees meer »
Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen

Speurders en de Cel Vermiste Personen zoeken donderdagochtend in Sint-Lievens-Houtem opnieuw naar het moordwapen waarmee advocate Claudia Van Der Stichelen om het leven werd gebracht. Een eerdere zoekactie leverde niets op, onder leiding van Alain Remue zoeken duikers en speurders nu opnieuw naar het moordwapen. De zoektocht spitst zich opnieuw toe op het bos naast de woning van de advocate.

Lees meer »
Vertraging in de bouwsector door slechte weer: “Na al die zachte winters zijn we dit niet meer gewoon”
VRT NWS
VRT NWS

Vertraging in de bouwsector door slechte weer: “Na al die zachte winters zijn we dit niet meer gewoon”

Voor het eerst dit najaar zakken de temperaturen richting het vriespunt. Bovenop de vele regen van de voorbije weken wordt nu ook nog eens sneeuw voorspeld. De bouwsector beziet het met argusogen. Want aanhoudend slecht weer betekent noodgedwongen vertragingen en boze klanten. "Maar we kunnen moeilijk aan een dak werken wanneer de regen er de hele tijd afloopt", vertelt aannemer

Lees meer »
Bart Kaëll ontpopt zich tot gevreesd jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bart Kaëll ontpopt zich tot gevreesd jurylid in ‘Starstruck’: is nieuwe programma een kopie van ‘De Soundmixshow’?

Een eigentijdse versie van de ‘Soundmixshow’, maar anno 2023: dat is het nieuwe programma ‘Starstruck’, waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in muzikale supersterren. Er is ook een rol weggelegd voor ‘Soundmixshow’-icoon Bart Kaëll, die transformeert van vrolijke host naar gevreesd jurylid. Wat maakt dit programma zo verschillend dan zijn voorganger? En wat doet het met Bart om zo zijn ongezouten

Lees meer »
TERUGLEZEN ISRAËL. Alle 11 vrijgelaten Israëlische gijzelaars – waaronder driejarige tweeling – aangekomen in Israël
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

TERUGLEZEN ISRAËL. Alle 11 vrijgelaten Israëlische gijzelaars – waaronder driejarige tweeling – aangekomen in Israël

De wapenstilstand tussen Israël en terreurbeweging Hamas in Gaza wordt met twee dagen verlengd, meldt bemiddelaar Qatar. Verdere concrete details zijn er nog niet. Maandagavond werden nog 11 Israëlische gijzelaars vrijgelaten door Hamas. Het gaat om de laatste van vier groepen gijzelaars van wie de vrijlating afgesproken was in het oorspronkelijke bestand. Hamas werkt al aan een nieuwe lijst met

Lees meer »
Tentoonstelling over vergeten oorlog in Museum aan de IJzer
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tentoonstelling over vergeten oorlog in Museum aan de IJzer

Recent gaf Jens De Rycke in Museum aan de IJzer een lezing over ‘De Vergeten Oorlog: Een Armeens perspectief op het conflict in Nagorno-Karabach’, om meteen ook de fototentoonstelling over dit thema te openen.
The post Tentoonstelling over vergeten oorlog in Museum aan de IJzer appeared first on KW.be.

Lees meer »
PORTRET. Beroepsgangster en ‘ongeleid projectiel’ Lucien Annot (47): “Plots stond hij met sabel en geweer in de woonkamer van zijn liefdesrivaal”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

PORTRET. Beroepsgangster en ‘ongeleid projectiel’ Lucien Annot (47): “Plots stond hij met sabel en geweer in de woonkamer van zijn liefdesrivaal”

Hij haalde uit met een sabel naar zijn liefdesrivaal, gaf intussen zijn ex-vriendin enkele klappen, en richtte zijn aandacht — en vuurwapen — vervolgens weer op die eerste. Maar een dubbele poging tot moord was dat volgens de Oostendse beroepsgangster Lucien Annot (47) niet, en daar hoopt hij het hof van beroep vandaag van te overtuigen. Al zal die rechter

Lees meer »
Sigrid Janssens: “December Dance had nood aan kleur en diversiteit”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sigrid Janssens: “December Dance had nood aan kleur en diversiteit”

Van 7 tot en met 17 december vindt de zestiende editie van het festival December Dance plaats op diverse locaties. “We focussen op meerstemmigheid, het festival had nood aan meer kleur en diversiteit”, zegt coördinator Sigrid Janssens, die voor het eerst het programma mocht samenstellen. Sinds oktober 2022 is Sigrid Janssens de artistieke coördinator van
The post Sigrid Janssens: “December

Lees meer »