Krantenkoppen

LIVE. Vooruit houdt extra partijbureau over racistische uitspraken van voorzitter Conner Rousseau

Vooruit roept vanavond uitzonderlijk het partijbureau samen. Dat is bevestigd aan onze redactie. De partij zal zich om 17.30 uur buigen over de racistische uitspraken van Conner Rousseau. Eerder deze week belandde de partijvoorzitter in een storm van kritiek toen bleek dat zijn uitspraken nog grover waren dan eerder gedacht werd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Ondernemer niet te spreken over hoge leegstandstaks: “Ondernemers worden totaal niet gesteund in Ieper”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ondernemer niet te spreken over hoge leegstandstaks: “Ondernemers worden totaal niet gesteund in Ieper”

Voor het derde jaar op rij moet Bram Saelens van kledingwinkel Cavallino in de Menenstraat leegstandstaks betalen omdat de bovenverdieping van zijn winkel niet erkend is als stockageruimte. Het bedrag loopt ondertussen op tot 5.200 euro. “In Ieper werken ze het ondernemen tegen”, zegt een boze Bram Saelens.
The post Ondernemer niet te spreken over hoge leegstandstaks: “Ondernemers worden totaal

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Aanvallen op Gaza gaan ook op tweede dag na wapenstilstand door
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Aanvallen op Gaza gaan ook op tweede dag na wapenstilstand door

Er is een einde gekomen aan het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas. Het Israëlische leger zegt dat het de strijd in de Gazastrook heeft hervat, minuten nadat het staakt-het-vuren om 7 uur (6 uur Belgische tijd) afliep. Volgens Israël houdt terreurbeweging Hamas nog altijd 137 mensen gegijzeld in de Gazastrook. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
Kim en Mitch verloren twee kindjes. Nu zijn hun IVF-kansen op: “Die vroedvrouw blééf maar zoeken naar een hartslagje”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kim en Mitch verloren twee kindjes. Nu zijn hun IVF-kansen op: “Die vroedvrouw blééf maar zoeken naar een hartslagje”

Koppels die een kind willen en daar medische hulp voor nodig hebben, kunnen in ons land rekenen op zes terugbetaalde IVF-behandelingen. Voor Kim (39) en Mitch (40) leek dat aantal ruim voldoende. Maar toen verloren ze hun zoontje Lewis. En zeven maanden later dochter Marilou. De zes pogingen zijn nu op, maar de kinderwens is groter dan ooit. “De kans

Lees meer »
Boer Ronny (66) is de luis in de pels van Paul Gheysens  in ‘golfoorlog’ Knokke: “Nog voor geen miljoen verkoop ik aan die dikke nekken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Boer Ronny (66) is de luis in de pels van Paul Gheysens in ‘golfoorlog’ Knokke: “Nog voor geen miljoen verkoop ik aan die dikke nekken”

Wie aan Knokke-Heist denkt, denkt aan hippe beachbars, roze polo’s en dikke bakken door de straten. Dat Paul Gheysens net in de kustgemeente een golfterrein met alles erop en eraan wil aanleggen, hoeft dan ook niet te verbazen. De ganse discussie rond de aanleg werd al de ‘Golfoorlog’ gedoopt. En in al dat juridisch geweld zit ook één opvallende figuur

Lees meer »
Angelina Jolie vecht als een leeuwin voor haar ‘getraumatiseerde’ kroost: “Brad greep de kinderen bij de keel”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Angelina Jolie vecht als een leeuwin voor haar ‘getraumatiseerde’ kroost: “Brad greep de kinderen bij de keel”

“Hij is een klootzak van wereldklasse.” Het pijnlijke bericht van Pax Jolie-Pitt (19) over zijn vader Brad Pitt (59) dat vorige week plots opdook, wond er geen doekjes om. En nu zelfs dochter Zahara (18) de familienaam Pitt heeft laten vallen, lijkt het er meer dan ooit op dat de (adoptie)kinderen van Brad en Angelina Jolie (48) vooral trouw blijven

Lees meer »