Krantenkoppen

LIVE. Vooruit roept extra partijbureau bijeen na uitspraken Conner Rousseau

Na de controverse over de veelbesproken uitspraken van voorzitter Conner Rousseau roept Vooruit vrijdag om 17.30 uur een extra partijbureau bijeen. Dat is bevestigd aan onze redactie. Volg de ontwikkelingen hier live.

Meer krantenkoppen in België

Visser Michael in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “De Noordzee kent veel gevaren”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Visser Michael in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “De Noordzee kent veel gevaren”

Stuntmannen, ontmijners, boomchirurgen, professionele duikers: ze passeren allemaal in de nieuwe realityreeks De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen die sinds deze week te zien is op VTM2. Ook Michael Deley heeft geen alledaagse nine-to-five job: in de tweede aflevering zie je de 60-jarige torenkraanmonteur in actie op Oosteroever. “Ik kreeg het met de paplepel mee”, vertelt Michael.
The post Visser Michael

Lees meer »
Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
Een jaar na de clash… Frank Casteleyn en Nicole De Moor voor het eerst samen aan tafel: “Ik ben verliefd geworden op Nicole. Niet fysiek, hé”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een jaar na de clash… Frank Casteleyn en Nicole De Moor voor het eerst samen aan tafel: “Ik ben verliefd geworden op Nicole. Niet fysiek, hé”

Exact één jaar geleden stonden deze twee partijgenoten elkaar naar het leven – met enige zin voor overdrijving. Inzet van de clash: de komst van een asielcentrum in Jabbeke. Frank Casteleyn is burgemeester van het dorp, Nicole de Moor staatssecretaris voor Asiel en Migratie. De strijd was symbolisch voor de kloof tussen de Dorpsstraat en Brussel. Vandaag, als we hen

Lees meer »
Ouders en zus van verongelukte Lauren (20): “Hij stráálde, altijd. We hebben dat kind nooit ongelukkig geweten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ouders en zus van verongelukte Lauren (20): “Hij stráálde, altijd. We hebben dat kind nooit ongelukkig geweten”

Diepenbeek neemt maandag afscheid van een supergeliefde jongen. Van Lauren Adamczyk (20), die vorige week zaterdag werd doodgereden op straat. Vriend van velen. Een jongen die al heel lang wist dat je het best leeft alsof elke dag je laatste is. Zijn ouders, zus en vrienden geven hem hier het mooiste eerbetoon. “We hebben hem eigenlijk nooit ongelukkig geweten.”

Lees meer »
Husky gaat viraal door zijn ‘Italiaanse accent’: “Ik ben ervan overtuigd dat honden ooit écht zullen kunnen praten”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Husky gaat viraal door zijn ‘Italiaanse accent’: “Ik ben ervan overtuigd dat honden ooit écht zullen kunnen praten”

Aaron The Husky is enorm populair op sociale media. Het Italiaanse baasje van de viervoeter deelt op Tiktok regelmatig beelden van ‘gesprekken’ die ze met de husky voert, die intussen al miljoenen keren bekeken zijn. En de honderdduizenden volgers van de hond zijn het er allemaal over eens: Aaron heeft een Italiaanse accent. “Dit bewijst dat honden geluiden kunnen maken

Lees meer »
De BVBA verdwijnt en dat leidt tot grote drukte bij de notarissen: “Eind oktober was nog niet de helft van de vennootschappen in orde”
VRT NWS
VRT NWS

De BVBA verdwijnt en dat leidt tot grote drukte bij de notarissen: “Eind oktober was nog niet de helft van de vennootschappen in orde”

Tegen 1 januari moeten alle vennootschappen in ons land aangepast zijn aan het nieuwe vennootschapsrecht dat al in 2019 van kracht ging. Maar nogal wat vennootschappen wachten blijkbaar tot het laatste moment om hun statuten in orde te brengen. Dat leidt tot grote drukte op de notariskantoren. "Er is niet veel marge meer", luidt de waarschuwing voor wie nog geen

Lees meer »
Boer Ronny (66) is de luis in de pels van Paul Gheysens  in ‘golfoorlog’ Knokke: “Nog voor geen miljoen verkoop ik aan die dikke nekken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Boer Ronny (66) is de luis in de pels van Paul Gheysens in ‘golfoorlog’ Knokke: “Nog voor geen miljoen verkoop ik aan die dikke nekken”

Wie aan Knokke-Heist denkt, denkt aan hippe beachbars, roze polo’s en dikke bakken door de straten. Dat Paul Gheysens net in de kustgemeente een golfterrein met alles erop en eraan wil aanleggen, hoeft dan ook niet te verbazen. De ganse discussie rond de aanleg werd al de ‘Golfoorlog’ gedoopt. En in al dat juridisch geweld zit ook één opvallende figuur

Lees meer »