Krantenkoppen

Oostenrijkse president gebeten door hond van Moldavische president

De Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen is tijdens een staatsbezoek aan Moldavië gebeten door de hond van de Moldavische presidente Maia Sandu.

Meer krantenkoppen in België

Er is een meisje vermoord
De Standaard
De Standaard

Er is een meisje vermoord

Heeft een bondscoach uit het voetbal de morele autoriteit om bij de moord op een jonge vrouw de woede van de natie te vertolken? Filip Joos vraagt het zich af.

Lees meer »
Jean Elleboudt, nazaat van Zeewacht-stichter en bestuurder drukkerij, overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jean Elleboudt, nazaat van Zeewacht-stichter en bestuurder drukkerij, overleden

In De Haan overleed op dinsdag 28 november Jean Elleboudt, de laatste nazaat van De Zeewacht-stichter Alphonse Elleboudt die nog zelf aan de krant meewerkte. Jean Elleboudt was meester-drukker en bestuurder van de Unitas-drukkerij. Hij werd 92 jaar.
The post Jean Elleboudt, nazaat van Zeewacht-stichter en bestuurder drukkerij, overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »
Waarom Hamilton door Verstappen al 50 miljoen euro zou misgelopen zijn
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Waarom Hamilton door Verstappen al 50 miljoen euro zou misgelopen zijn

De helden rijden niet alleen voor de eer. Ook voor de centen. Want winnen loont. Natuurlijk was Lewis Hamilton liever de koning van de F1 gebleven. Want de dominantie van Verstappen kostte hem ook al een klein fortuin. Hoe dat komt? Duik mee in de wereld van ‘extraatjes’ die tien jaar geleden bijna tot het faillissement van een F1-team leidden.

Lees meer »
Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Hartverwarmende actie bij ‘Beste Frituur’: zelfs andere frituren roepen op om te stemmen voor ongeneeslijk zieke Jürgen

In Maldegem krijgt de zoektocht van het Nieuwsblad naar de Beste Frituur van Vlaanderen een verrassende warme wending. Jessica Vandendreschs van ‘t Frietpunt – de winnaar van de voorbije drie edities – roept samen met enkele collega’s op om massaal voor ’t Meulentje te stemmen. Jürgen, de man van uitbaatster Sabrina Vandewoestyne, heeft namelijk terminale pancreaskanker.

Lees meer »
Vlaanderen stopt adoptie van kinderen uit drie landen
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Vlaanderen stopt adoptie van kinderen uit drie landen

Voor heel wat kandidaat-adoptiegezinnen breken onzekere tijden aan nu het niet meer mogelijk zal zijn om kinderen te adopteren vanuit Gambia, Haïti en Marokko. Dat is het gevolg van een intensieve screening van alle herkomstlanden waar Vlaanderen mee samenwerkt in het kader van interlandelijke adoptie.

Lees meer »
Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Erik Van Looy onthult verrassende eetgewoonten in ‘De slimste mens’: “Geen groene groenten en vier doosjes Zwanworst per week”

Dinsdagavond zorgde de komst van Guga Baùl voor een overvloed aan stemmetjes in de studio van ‘De slimste mens’. Sam Gooris, Steven Van Gucht, Willy Naessens…: dankzij de Oostendenaar leek het alsof ze er eveneens bij waren. Tot grote hilariteit van z’n medekandidaten, de juryleden én Erik Van Looy. Die laatste zorgde voor hét WTF-moment van dit seizoen, terwijl jurylid

Lees meer »
Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren

De Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren. Dat blijkt uit een onderzoek van IVox in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). De resultaten van het onderzoek werden woensdag voorgesteld in Torhout. Minister van Visserij Hilde Crevits (CD&V) lanceerde daarbij ook een campagne om lokale vis populairder te maken bij de Vlamingen.

Lees meer »
Deze ochtend problemen met treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door vrieskou: “Treinbestuurder raakte zelf niet met de trein in het station”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Deze ochtend problemen met treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door vrieskou: “Treinbestuurder raakte zelf niet met de trein in het station”

Donderdagochtend waren er wat problemen met de treinen tussen Kortrijk en Antwerpen door de vrieskou. “De treinbestuurder kwam zelf met de trein naar Kortrijk vanuit Antwerpen. De bovenleidingen wisten van de vrieskou, waardoor de trein niet kon doorrijden en moest terugkeren naar Antwerpen. De bestuurder kon onmogelijk op tijd in Kortrijk raken, waardoor wij helaas de trein moesten beperken”, zegt

Lees meer »
Izegem bekert tegen Lommel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Izegem bekert tegen Lommel

Zaterdag ontvangt de One van Basket Izegem Lommel, dat uitkomt in Top Division 1, voor de beker van Vlaanderen. Izegem legde al een spectaculair parcours af en schakelde al heel wat hoger geklasseerde ploegen uit. Misschien weten ze tegen Lommel opnieuw te verrassen en stoten ze door naar de kwartfinale.
The post Izegem bekert tegen Lommel appeared first on KW.be.

Lees meer »