Krantenkoppen

Rechtbank buigt zich opnieuw over vraag of Deliveroo-koeriers werknemers zijn: “Er staat heel veel op het spel”

In Brussel zijn de hoorzittingen gestart in een proces tegen Deliveroo. Het is een nieuwe veldslag in een lange oorlog over het statuut van de koeriers.

Meer krantenkoppen in België

‘Zwevende’ gymnaste slaat iedereen met verstomming: “Hoe is dat zelfs mogelijk?”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

‘Zwevende’ gymnaste slaat iedereen met verstomming: “Hoe is dat zelfs mogelijk?”

De Amerikaanse tumblingkampioene Miah Bruns (20) deelt op sociale media regelmatig foto’s en video’s van haar drukke leven als gymnaste. De twintiger staat niet alleen regelmatig in de sportzaal om deel te nemen aan wedstrijden, ze traint dagelijks om medailles te blijven pakken. De turnoefeningen die ze uitvoert, zijn erg spectaculair om te zien en doen veel monden openvallen.

Lees meer »
Nu ook zangeres Natalia slachtoffer van phishingadvertenties op Facebook 
VRT NWS
VRT NWS

Nu ook zangeres Natalia slachtoffer van phishingadvertenties op Facebook 

Al maanden wordt Facebook overspoeld met nepadvertenties waarin bekende Vlamingen de hoofdrol spelen. De bedoeling van de advertenties is om mensen op te lichten. Onlangs nog gebruikten oplichters vooral Karen Damen om mensen in de val te lokken. Nu speelt zangeres Natalia de hoofdrol. Er circuleren momenteel zo’n 1.000 advertenties van haar online.

Lees meer »
Oekraïense inlichtingendienst schetst huiveringwekkend beeld van Poetins plannen: “Invasie van Oekraïne is nog maar het begin”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Oekraïense inlichtingendienst schetst huiveringwekkend beeld van Poetins plannen: “Invasie van Oekraïne is nog maar het begin”

Het hoofd van de buitenlandse inlichtingendienst van Oekraïne, Oleksandr Lytvynenko, heeft een beeld geschetst van Poetins toekomstplannen. Daarbij is de invasie van Oekraïne nog maar de eerste stap. Rusland zal ook Moldavië en de Baltische staten in het vizier nemen en conflicten aanwakkeren in het Midden-Oosten, Afrika en de Balkan. Dit zijn de vier prioriteiten van het Kremlin.

Lees meer »
Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”

Een jaar na de bevrijding op 11 november 2022 is Cherson veranderd in een spookstad, geteisterd door de onophoudelijke Russische bombardementen die vertrekken vanop de andere kant van de Dnjepr-rivier. Journalist Bruno Beeckman verblijft er sinds begin deze week en spreekt van zijn meest intense ervaring in Oekraïne tot nog toe. “Ik hoor een fluittoon en zie een raket overvliegen.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas laat 24 gijzelaars vrij en Israël 39 Palestijnse gevangenen – Israëlische minister veroordeelt uitspraken van De Croo als “steun aan terrorisme”

In de Gazastrook is vrijdagochtend de afgesproken gevechtspauze ingegaan. Hamas heeft vanmiddag ook dertien Israëlische gijzelaars en ook nog eens tien Thaise gijzelaars en één Filipijnse vrijgelaten. Israël heeft in ruil vanavond 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Het gaat om de eerste vrijlatingen als onderdeel van de gevangenenruil tussen Hamas en Israël. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
“Is iémand verbaasd?”: beelden van Messi die uitvliegt gaan viraal, Rodrygo in nasleep slachtoffer van racisme
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Is iémand verbaasd?”: beelden van Messi die uitvliegt gaan viraal, Rodrygo in nasleep slachtoffer van racisme

De potjes kookten deze week stevig over voor en tijdens het duel tussen Brazilië en Argentinië. Het kwam onder meer tot een aanvaring tussen Lionel Messi (36) en Rodrygo (22) – beelden van het akkefietje worden gretig gedeeld. Terwijl de vader van de Braziliaan scherp is voor Messi, veroordeelt de speler van Real Madrid zelf de vele racistische opmerkingen die

Lees meer »
Ouders van Miriam kijken vol trots naar dochter in ‘The Voice Kids’: “We hadden dit nooit verwacht”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ouders van Miriam kijken vol trots naar dochter in ‘The Voice Kids’: “We hadden dit nooit verwacht”

Op vrijdag 24 november staat Miriam Owusu-Banahene (12) in de grote finale van ‘The Voice Kids’. Haar ouders, Harriet en Godfred, volgen haar traject op de voet en bieden hun dochter alle steun. Ze zijn trots op de passie van hun getalenteerde zangeres.
The post Ouders van Miriam kijken vol trots naar dochter in ‘The Voice Kids’: “We hadden dit

Lees meer »