Krantenkoppen

Rusland wil internationale LGBT-gemeenschap verbieden wegens “extremisme”

Het Russische ministerie van Justitie heeft gevraagd om de “internationale LGBT-beweging” te verbieden, wegens “extremisme”. Dat deelt het ministerie vrijdag mee. Het Russische Hooggerechtshof zetelt op 30 november over de kwestie.

Meer krantenkoppen in België

Minister De Sutter lanceert verkeerslessen voor pakjeskoeriers
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Minister De Sutter lanceert verkeerslessen voor pakjeskoeriers

Minister van Post, Petra De Sutter (Groen), biedt samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) verkeerslessen aan voor pakjeskoeriers. Het gaat om een testproject. Woensdagochtend stelde minister De Sutter het project voor bij Febelco, een groothandel van farmaceutische producten, in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas.

Lees meer »
Wonderlijke Winter in Kortrijk: mis deze toppers niet!
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wonderlijke Winter in Kortrijk: mis deze toppers niet!

Op donderdag 7 december om 18 uur start de winter in het centrum van Kortrijk. Die duurt tot en met zondag 7 januari en is herkenbaar aan de unieke sfeer en de prachtige verlichting. Wie in die periode in Kortrijk komt, ontsnapt niet aan de eindejaarsvibes die er alom heersen.
The post Wonderlijke Winter in Kortrijk: mis deze toppers niet!

Lees meer »
Oostends gangster betwist dat hij ex en nieuwe vriend wou vermoorden: “Die mensen hebben doodsangsten uitgestaan!”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oostends gangster betwist dat hij ex en nieuwe vriend wou vermoorden: “Die mensen hebben doodsangsten uitgestaan!”

De 47 –jarige Lucien Annot uit Oostende vraagt een mildere straf van het hof van beroep. Hij kreeg tien jaar effectief voor dubbele poging tot moord. Hij bewerkte zijn ex met een rubberen hamer en schoot haar nieuwe vriend in de schouder met een jachtgeweer. “Hij wou haar niet doden, maar net beschermen!”
The post Oostends gangster betwist dat hij

Lees meer »
LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE FIORENTINA-GENK (21u). Vrancken: “Deze week veel met spelers gepraat”

Na de opdoffer van afgelopen weekend tegen Standard, trekt Genk naar Firenze voor de voorlaatste groepswedstrijd in de Conference League. Tegenstander is Fiorentina, de leider in groep F. Genk deelt voorlopig de tweede plaats met het Hongaarse Ferencvaros. Het treffen in Italië is cruciaal voor Europese overwintering. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Lees meer »
Tsunami-alarm na aardbeving met kracht van 7,6 voor Filipijnse kust
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Tsunami-alarm na aardbeving met kracht van 7,6 voor Filipijnse kust

Voor de kust van het Filipijnse eiland Mindanao is zaterdag een aardbeving geregistreerd met een kracht van 7,6. Dat meldt het  United States Geological Survey (USGS). De Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) waarschuwt dan weer voor een tsunami in de Filipijnen, Indonesië, Palau en Maleisië.

Lees meer »
Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”

Ecologie? Het moet zonder twijfel het hipste woord van dit decennia zijn. Hoewel heel wat bedrijven op de kar van het ecologische springen, durven ze vaak niet communiceren errond. Dankzij Go Loud, het geesteskind van de Rekkemse Delphine Van Hoecke, kunnen ondernemers vanaf heden ongeremd uitpakken met hun groene twist.
The post Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie

Lees meer »
VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes

VKW Vleteren mocht tegen KSV De Ruiter voor het eerst feestvieren. Het won met 1-0, dankzij een treffer van Jens Coene. Zaterdag komt Brielen Sport op bezoek. Bij winst komt VKW naast Brielen Sport in het klassement.
The post VKW Vleteren gaat tegen Brielen Sport op zoek naar zes op zes appeared first on KW.be.

Lees meer »
Woonzorgcentrum Sint-Medard presenteert eerste verjaardagskalender
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Woonzorgcentrum Sint-Medard presenteert eerste verjaardagskalender

Woonzorgcentrum Sint-Medard in Wijtschate biedt vanaf zondag 10 december op hun kerstmarkt een unieke verjaardagskalender aan. “Een leuke manier om met onze bewoners naar buiten te komen en het wzc in de schijnwerpers te zetten.”
The post Woonzorgcentrum Sint-Medard presenteert eerste verjaardagskalender appeared first on KW.be.

Lees meer »
Geslaagd eerste grootouderfeest bij Pinokio
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geslaagd eerste grootouderfeest bij Pinokio

Naar aanleiding van zijn 35ste verjaardag heeft kinderdagverblijf Pinokio in Meulebeke vorige week woensdag voor het eerst een grootouderfeest georganiseerd.
The post Geslaagd eerste grootouderfeest bij Pinokio appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nieuwe aardbeving met kracht van 6,6 schrikt Filipijnen opnieuw op
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nieuwe aardbeving met kracht van 6,6 schrikt Filipijnen opnieuw op

Een nieuwe aardbeving met een kracht van 6,6 heeft het zuiden van de Filipijnen zondag opnieuw opgeschrikt. Dat meldt het United States Geological Survey. De beving werd om 18.36 uur lokale tijd (11.36 uur Belgische tijd) gemeten ten noordoosten van Bislig, op Mindanao. Zaterdag vond op dat eiland ook al een zware aardbeving plaats.

Lees meer »
Lani Spiessens is vicewereldkampioen tumbling
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Lani Spiessens is vicewereldkampioen tumbling

Lani Spiessens zorgde in het Engelse Birmingham voor dubbel succes. Op het WK tumbling was ze goed voor een zilveren medaille bij de junioren, nadat ze eerder ook al brons behaalde in haar leeftijdscategorie 15- en 16-jarigen op het WAGC, de World Age Group Competition.
The post Lani Spiessens is vicewereldkampioen tumbling appeared first on KW.be.

Lees meer »