Krantenkoppen

Schepen en parlementslid Björn Anseeuw (N-VA) uit Oostende stapt uit de politiek

Schepen en Parlementslid Björn Anseeuw (N-VA) uit Oostende stapt volgend jaar uit de politiek. Hij zal niet deelnemen aan de parlementsverkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen. "Ik kies voor een professioneel leven buiten de politiek."

Meer krantenkoppen in België

Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat verjongd en uitgebreid”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat verjongd en uitgebreid”

Pieter Lampaert (36) en zijn partner Aurélie Depuydt (32) hebben de keurslagerij van Pieters ouders in de Ieperstraat overgenomen. Ignace en Liliane vonden na 39 jaar dat het tijd was om te genieten van hun pensioen. De nieuwe uitbaters zijn erin gevlogen en presenteren volgend weekend hun eindejaarsassortiment.
The post Pieter en Aurélie nemen keurslagerij van zijn ouders over: “Wat

Lees meer »
Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem

Op zondag 3 december vindt al voor de 18de keer de Kerstloop in Waregem plaats. Alle formaliteiten gebeuren traditioneel in de onmiddellijke nabijheid van de kerk op de wijk De Biest, Bieststraat te Waregem.
The post Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

Lees meer »
Oliegeld smeert klimaatdeals
De Standaard
De Standaard

Oliegeld smeert klimaatdeals

Op de VN-klimaatconferentie regent het akkoorden: over geld, maar ook over duurzame landbouw. Het past perfect in de strategie van de Emiraten die zichzelf willen promoten als mondiale dealmakers.

Lees meer »
Eerste spadesteek Vista Duinenpr8
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eerste spadesteek Vista Duinenpr8

Op het einde van de Marktlaan, bij het begin van het wandelpad aan de Houtsaegerduinen, is de symbolische eerste spadesteek gegeven voor het project Vista Duinenpr8, een panoramisch uitkijkpunt en ook een ontmoetingsplek en rustpunt voor wandelaars en bezoekers.
The post Eerste spadesteek Vista Duinenpr8 appeared first on KW.be.

Lees meer »
Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pommelien Thijs verpulvert MIA’s-record, hoe speelt ze dat klaar? “Zo’n fenomeen staat eens in 20 jaar op”

Het record is aan diggelen. Pommelien Thijs (22) schudt als Nederlandstalige artieste met negen nominaties voorgoed de kaarten bij de MIA’s, en haar album ‘Per Ongeluk’ werd afgelopen jaar het meest gestreamd op Spotify. De popprinses kroonde zich zo tot koningin én veegde daarmee in één klap het laatste beetje ‘linkse’ stof van de MIA’s weg. Maar wat maakt dat

Lees meer »
Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
De Lijn verbindt vanaf 2024 Dentergem met Waregem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De Lijn verbindt vanaf 2024 Dentergem met Waregem

Vanaf januari 2024 zal Dentergem een rechtstreekse busverbinding met Waregem krijgen. Daarmee komt er eindelijk een antwoord op een vraag die de gemeente al in de jaren tachtig (!) had gesteld. “Deze lijn zal in de week om het uur heen en weer rijden”, aldus mobiliteitsschepen Yves Lambrecht (Eendracht).
The post De Lijn verbindt vanaf 2024 Dentergem met Waregem appeared

Lees meer »