Krantenkoppen

Slechts klein kransje partijtoppers was op de hoogte van zijn beslissing: “90 procent wou dat Conner Rousseau bleef”

Donderdag klonk het nog dat er niks nieuws onder de zon was, maar een dag later gooide Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dan toch de handdoek in de ring. Zo kwam zijn ontslag tot stand: enkele aanwezigen op het partijbureau hielden het niet droog.

Meer krantenkoppen in België

Hoeveel kost een pisa?

15:05 Krijgt het Vlaamse onderwijs dinsdag een nieuwe dreun van de PISA-resultaten, het internationale onderzoek naar de lees- en rekenvaardigheid? De coronaschooljaren voorspellen weinig goeds.

Lees meer »
Moeten we echt vrezen voor een conflict tussen Rusland en de NAVO? “Die confrontatie is voor Moskou te hoog gegrepen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Moeten we echt vrezen voor een conflict tussen Rusland en de NAVO? “Die confrontatie is voor Moskou te hoog gegrepen”

De Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov beweert dat Rusland klaar is voor een conflict met de NAVO. Het is een dreigement dat we al meermaals hebben gehoord vanuit de ‘inner circle’ van president Vladimir Poetin. Maar hoe ernstig moeten we de dreigende taal vanuit Moskou nemen? En zal er binnenkort echt een conflict tussen Rusland en het Westen

Lees meer »
LIVE RED FLAMES. Belgen geloven volop in kwalificatie voor Final Four, maar wat met discutabele Schotland-Engeland?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE RED FLAMES. Belgen geloven volop in kwalificatie voor Final Four, maar wat met discutabele Schotland-Engeland?

Money time morgen in de Women’s Nations League. De inzet: groepswinst en Final Four. De opdracht voor de Red Flames: zelf winnen van Nederland en hopen dat Schotland niet verliest tegen Engeland. Die laatste partij is trouwens voer voor discussie, Engeland en Schotland maken samen deel uit van Team Great Britain op de Spelen volgend jaar en zouden het volgens

Lees meer »
Enorme vuurbal nadat huis ontploft tijdens politie-interventie in Virginia
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Enorme vuurbal nadat huis ontploft tijdens politie-interventie in Virginia

In de Amerikaanse provincie Arlington was maandagavond een enorme vuurbal te zien nadat een woning ontplofte tijdens een politie-interventie. Agenten kregen meldingen van een man die zich in de woning verschanste en vuurpijlen afvuurde. Toen de politie naar binnen wilde gaan om de man te arresteren, explodeerde de woning. Er vielen geen zwaargewonden, de verdachte is voorlopig als vermist opgegeven.

Lees meer »
Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”

Ecologie? Het moet zonder twijfel het hipste woord van dit decennia zijn. Hoewel heel wat bedrijven op de kar van het ecologische springen, durven ze vaak niet communiceren errond. Dankzij Go Loud, het geesteskind van de Rekkemse Delphine Van Hoecke, kunnen ondernemers vanaf heden ongeremd uitpakken met hun groene twist.
The post Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie

Lees meer »
De ontmoeting die indruk maakte: Aaron Blommaert en ex-druggebruiker David. “In Aalst kom ik drugs niet tegen. Maar sinds ik vrienden heb in Antwerpen…”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De ontmoeting die indruk maakte: Aaron Blommaert en ex-druggebruiker David. “In Aalst kom ik drugs niet tegen. Maar sinds ik vrienden heb in Antwerpen…”

Waar stopt de fictie? En waar begint de werkelijkheid? In ‘Familie’ op VTM is de grens deze week flinterdun. Het personage van acteur Aaron Blommaert (21) wil afkicken van de drugs, maar de man op wie hij zich voor die rol baseert, is er één van vlees en bloed: David Ketteridge (46), ex-gebruiker. Voor allebei een ontmoeting die indruk heeft

Lees meer »
Vandaag vonnis over onvergund terras van restaurant Sur Le Toit
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vandaag vonnis over onvergund terras van restaurant Sur Le Toit

Vandaag – maandag 4 december – komen Nadine Ngalula (42) en Filip Verbeke (49) te weten of ze een boete van 32.000 euro moeten betalen voor de uitbreiding van hun restaurant Sur Le Toit (voordien Melanzane) in Meulebeke. Eind 2020 bouwden ze een dakterras en veranda op hun dak om zo meer gasten te kunnen ontvangen, rekening houdend met de

Lees meer »