Krantenkoppen

Spider-Man krijgt vrouwelijke concurrentie: eerste beelden Dakota Johnsons nieuwste film ‘Madame Web’ online

Het lijkt er op dat Spider-Man serieuze (vrouwelijke) concurrentie gaat krijgen. Sony en Marvel deelden immers zopas de eerste beelden van de nieuwe superheldenfilm ‘Madame Web’. In de trailer zien we de opkomst van enkele Spider-Women en natuurlijk ‘Fifty Shades’-actrice Dakota Johnson (34) in de hoofdrol als Cassandra Web.

Meer krantenkoppen in België

Brugge baadt weer in warme Wintergloed
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugge baadt weer in warme Wintergloed

Eerder deze week kregen alle standhouders van de kerstmarkt, 85 in totaal, de sleutel overhandigd om hun unit naar eigen wensen in te richten. En vandaag zijn ze er helemaal klaar voor om het publiek in groten getale te verwelkomen.
The post Brugge baadt weer in warme Wintergloed appeared first on KW.be.

Lees meer »
Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”

Pieter Vanlersberghe, zaakvoerder van de takeldienst ADB-Assist doet een oproep naar chauffeurs om meer op te letten in het verkeer nadat er dinsdagavond op de E40 een bestuurder tegen een signalisatiewagen aan reed. “Wat wij doen is een erg gevaarlijke job. We doen er alles aan om de veiligheid van de bestuurders, hulpdiensten en onszelf als takeldienst te optimaliseren. Maar

Lees meer »
“Prins Harry gebruikte zijn kinderen om koning Charles te chanteren”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Prins Harry gebruikte zijn kinderen om koning Charles te chanteren”

De Britse prins Harry (39) heeft aan koning Charles (75) gevraagd of hij zijn kleinkinderen ooit nog wilde zien. Op die manier probeerde Harry zijn vader te chanteren, zodat hij niet zou moeten verhuizen uit Frogmore Cottage. Dat wordt beweerd in ‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis. “Iedereen nam de opmerking heel serieus.”

Lees meer »
Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Bruno Beeckman in het door bommen belaagde Cherson: “Wij spelen hier allemaal Russische roulette”

Een jaar na de bevrijding op 11 november 2022 is Cherson veranderd in een spookstad, geteisterd door de onophoudelijke Russische bombardementen die vertrekken vanop de andere kant van de Dnjepr-rivier. Journalist Bruno Beeckman verblijft er sinds begin deze week en spreekt van zijn meest intense ervaring in Oekraïne tot nog toe. “Ik hoor een fluittoon en zie een raket overvliegen.

Lees meer »
INTERVIEW. CEO Michele d’Alessandro van bpost-concurrent PPP: “Blijkbaar was de enige bedoeling van de concessie om geld aan bpost te geven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. CEO Michele d’Alessandro van bpost-concurrent PPP: “Blijkbaar was de enige bedoeling van de concessie om geld aan bpost te geven”

Hij is één van dé spilfiguren in het dossier rond de krantenconcessie, maar hulde zich de afgelopen dagen in stilzwijgen. Tot nu. Michel d’Alessandro – CEO en eigenaar van PPP, dat als beste uit de aanbesteding kwam en zo roet in het eten strooit van bpost – reageert voor het eerst op de commotie. “Het enige dat wij aan de

Lees meer »
Unia over antisemitisme: “Cijfers moeten soms genuanceerd worden, gevoelens van Joodse gemeenschap niet”
VRT NWS
VRT NWS

Unia over antisemitisme: “Cijfers moeten soms genuanceerd worden, gevoelens van Joodse gemeenschap niet”

Gelijkekansencentrum Unia heeft opnieuw cijfers gepubliceerd over het aantal meldingen van antisemitisme. "Sinds de heropflakkering van het conflict tussen Israël en Hamas op 7 oktober, kregen we al 62 meldingen die we kunnen linken aan Jodenhaat", zegt Els Keytsman, directeur van Unia. "Het is hoog tijd dat we de angstgevoelens van de Joodse gemeenschap serieus nemen."

Lees meer »