Krantenkoppen

Staakt Brussels Airlines tijdens kerstvakantie? “Schuld van de werkgever”, volgens de vakbonden

Het personeel bij Brussels Airlines gaat staken tijdens de kerstvakantie, als de directie de werkomstandigheden niet fors verbetert. “Staken tijdens kerst is niet leuk voor de reizigers. Maar dat is niet de schuld van de werknemers, wél van de werkgever”, aldus de vakbonden.

Meer krantenkoppen in België

Jonge Brugse muzikanten in Cultuurcentrum
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jonge Brugse muzikanten in Cultuurcentrum

Op vrijdag 24 november om 20.30 uur biedt het Cultuurcentrum Brugge in zaal Daverlo een podium aan twee jonge Brugse artiesten.
The post Jonge Brugse muzikanten in Cultuurcentrum appeared first on KW.be.

Lees meer »
Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert

De nieuwe naam van wielerploeg Jumbo-Visma wordt definitief Visma-Lease a Bike. De tweede naamgever komt zoals eerder al bekend was uit de stal van het Nederlandse bedrijf PON dat al sponsor van het team is. Dat maakt de ploeg van Wout van Aert, Tiesj Benoot en Tosh Van der Sande vandaag officieel. Lease a Bike stond afgelopen jaar al klein

Lees meer »
KV Kortrijk-monument Parfait Masselis (90) overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KV Kortrijk-monument Parfait Masselis (90) overleden

Op dinsdag 21 november is de bekende voormalige Kortrijk Sport-voetballer Parfait Masselis thuis in de Burgemeester Danneelstraat in Kortrijk op 90-jarige leeftijd overleden. Hij mag gerust een KVK-monument genoemd worden. Hij speelde zelf 13 jaar bij het eerste elftal en was bijna 60 jaar – voor en na de fusie met Stade – met de club verbonden. Hij is ook

Lees meer »
Uitbaatster van manege waar pony mishandeld werd, ontving in het verleden al klachten via Dierenwelzijn
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Uitbaatster van manege waar pony mishandeld werd, ontving in het verleden al klachten via Dierenwelzijn

Al in 2013, 2015 en 2016 kwamen bij de dienst Dierenwelzijn klachten binnen over de gang van zaken in de Diepenbeekse manege van Micheline J., de vrouw die nu de Breugelhoeve in Peer uitbaat. Bij de verschillende controles toen werd een keer een beperkt probleem vastgesteld. Er is nooit sprake geweest van het inbeslagnemen van paarden. De huidige uitbaatster van

Lees meer »
“Nederlander komt weer op één te staan”: bekijk hier de speech van PVV-leider Geert Wilders
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

“Nederlander komt weer op één te staan”: bekijk hier de speech van PVV-leider Geert Wilders

“Wij gaan er weer voor zorgen dat Nederland weer voor de Nederlanders wordt”, zei PVV-leider Geert Wilders in zijn speech na zijn overwinning in de eerste exitpoll. “De kiezer heeft gesproken. Met 35 zetels zijn we niet meer te negeren voor welke partij dan ook. Iedere partij zal over zijn schaduw heen moeten springen.” Bekijk zijn volledige speech in bovenstaande

Lees meer »
Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”

Een naakte man heeft maandag in Disneyland Californië voor opschudding gezorgd. Hij betrad een attractie met water en zwom daar ook eventjes in rond. Voorbijgangers konden hun ogen niet geloven, maar lang duurde het schouwspel echter niet. De politie kwam de naakte man al snel oppakken. Waarom hij het deed, is nog niet duidelijk.

Lees meer »
Artificiële intelligentie creëert reële groei
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Artificiële intelligentie creëert reële groei

De voorbije week was de technologiewereld in de ban van het lot van Sam Altman. Altman is het menselijk brein achter ChatGPT, het platform voor artificiële intelligentie dat een jaar geleden, bijna dag-op-dag, werd opengesteld voor het grote publiek.

Lees meer »