Krantenkoppen

“Te vroeg om te zeggen of Conner lijsttrekker in Oost-Vlaanderen blijft”

Ondanks zijn ontslag lijkt de rol van Conner Rousseau binnen Vooruit vooralsnog niet helemaal uitgespeeld. Al heerst er nog onzekerheid over zijn lijsttrekkerschap. Dat bleek uit reacties na afloop van het partijbestuur van vrijdagavond.

Meer krantenkoppen in België

Tickethouders kunnen dan toch niet gratis met openbaar vervoer reizen tijdens Olympische Spelen 2024 in Parijs
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tickethouders kunnen dan toch niet gratis met openbaar vervoer reizen tijdens Olympische Spelen 2024 in Parijs

Hoewel er bij het aankopen van tickets voor de Olympische en Paralympische Spelen vermeld werd dat openbaar vervoer gratis zou zijn, kan de Franse hoofdstad deze belofte niet nakomen. Door budgettaire redenen zal het openbaar vervoer tijdens de wedstrijden niet gratis zijn voor tickethouders. Integendeel, de prijs zal voor sommige toeschouwers zelfs verdubbelen.

Lees meer »
‘Frieda Kroket’ onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Frieda Kroket’ onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”

In een dierenwinkel maakten muizen ‘Wizzy en Woppy’ het elke avond bont. Samen met hun vriendjes maken ze de vreemdste dingen na sluitingstijd mee. Wat veel mensen niet weten, is dat Wizzy gespeeld werd door Barbara De Jonge (48), de vrouw die ook jarenlang de rol van Frieda Kroket op zich nam in ‘Samson & Gert’. Aan die rol kwam

Lees meer »
LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Waarom het zeker nu héél bizar is dat Engeland én Schotland in groep Flames zitten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Waarom het zeker nu héél bizar is dat Engeland én Schotland in groep Flames zitten

De Red Flames staan voor een cruciaal tweeluik in de Nations League. Als ze beide wedstrijden – vandaag thuis tegen Schotland en volgende week dinsdag 5 december in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen van volgend

Lees meer »
Huwelijksbootje van Annie en Luca vaart al 60 jaar
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Huwelijksbootje van Annie en Luca vaart al 60 jaar

Op 23 november 1963 stapten Luca Herman (83) en Annie Viaene (79) in het huwelijksbootje. Ze werden dan ook op het stadhuis van Oostende ontvangen voor de viering van hun zestigste huwelijksverjaardag. Luca werkte zijn hele leven als bakker, terwijl Annie verkoopster was in de bakkerij. Ondertussen mogen ze al even genieten van hun welverdiende pensioen.
The post Huwelijksbootje van Annie

Lees meer »
Recordaantal jongeren voor kortverblijf naar gesloten instelling
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Recordaantal jongeren voor kortverblijf naar gesloten instelling

Het aantal jongeren dat na een jeugddelict kort in een gesloten instelling wordt geplaatst, is fors gestegen in 2022. Van de 299 jongeren in Vlaanderen, die door de jeugdrechter werden veroordeeld, werd meer dan dan de helft in kortverblijf geplaatst in de gemeenschapsinstelling De Zande in Wingene. Dat is een stijging van 80 procent in vergelijking met 2021. “Na het

Lees meer »
“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik wil niet sterven”: borstkanker van ‘Charmed’-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

Lees meer »
Marie Hubrecht denkt dat leider Holstra nog beter kan
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Marie Hubrecht denkt dat leider Holstra nog beter kan

In eerste provinciale van het damesbasketbal won Holstra Wings Wevelgem-Moorsele One met sprekend gemak van House Of Talents Kortrijk Spurs Four. Voor Holstra was het al de achtste zege op rij. Het staat na negen speeldagen aan de leiding. Een van de smaakmakers is de 18-jarige Marie Hubrecht. De Meense vindt vlot de weg naar
The post Marie Hubrecht denkt

Lees meer »
Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in

Op sociale media was hij vaak te zien op exotische bestemmingen of tijdens ontmoetingen met wereldsterren als rapper Diddy. Maar vorig jaar in oktober werd plots het naakte, verminkte lichaam van radio-dj Mehmet Koray Alpergin gevonden in een bos in Essex. Meerdere mannen uit een bende zijn nu schuldig bevonden aan onder meer zijn ontvoering, marteling en moord, schrijven Britse

Lees meer »
Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
KIJK. ‘Experts’ op Russische staats-tv ontkennen grijnzend dat Rusland achter vergiftiging vrouw Oekraïense inlichtingenchef zit
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. ‘Experts’ op Russische staats-tv ontkennen grijnzend dat Rusland achter vergiftiging vrouw Oekraïense inlichtingenchef zit

Een panel van ‘experts’ heeft op de Russische staatszender Rusland-1 grijnzend ontkend dat Moskou iets te maken heeft met de vergiftiging van Marianna Boedanova, de echtgenote van het hoofd van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne, Kyril Boedanov. ‘Experts’ is hier letterlijk te nemen, want aan het woord was onder meer Andrej Loegovoj, de man die door de Britse politie gezocht

Lees meer »