Krantenkoppen

Van ’t Hemelrijk naar de hel: hoe Rousseau zijn eigen val regisseerde

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Als politici nu niet ingrijpen, zullen de generaties na ons netto minder blijven verdienen dan in Nederland”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Als politici nu niet ingrijpen, zullen de generaties na ons netto minder blijven verdienen dan in Nederland”

De Europese Commissie tikt België op de vingers. Ons land heeft de op één na slechtste begroting van de eurozone. Welke sancties hangen ons boven het hoofd? Wat moet er gebeuren om het tij te keren? En wat zijn de gevolgen voor u en uw kroost, beste lezer? Begrotingsautoriteit Herman Matthijs (UGent en VUB) antwoordt. “Het hoofdprobleem zit federaal.”

Lees meer »
Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”

“We stonden te trillen op onze benen. Met letterlijk knikkende knieën.” Amper enkele uren nadat Vlaanderen hen met 120.000 verkochte tickets liefdevol aan de borst drukte, kunnen de broers Koen en Kris Wauters het zelf met moeite geloven. Het worden tien volle Sportpaleizen, concerten waarvan HLN trotse partner is. “We hadden stoute dromen, maar nu voelen we vooral dankbaarheid.”

Lees meer »
KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor de toekomst”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor de toekomst”

Met zijn botten trotseerde Frederik Vandamme bijna dagelijks de overstroming in het huis van zijn vader Gabriel bij Noordschote. Om eens een overzicht te krijgen van al dat water, vloog hij met de paramotor boven de getroffen regio. “Het was de moeite.”
The post KIJK – Frederik (41) vliegt over overstroming die zijn vader trof: “Zo leren we bij voor

Lees meer »

Britse groeiprognose fors verlaagd

15:19 Om de bar slechte opiniepeilingen te counteren heeft de Britse toryregering wat belastingverlagingen aangekondigd. De groei van ’s werelds zesde economie blijkt echter nog amechtiger dan gevreesd.

Lees meer »
Prins Andrew en ex-vrouw Sarah Ferguson schikken in zaak rond bankier
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Prins Andrew en ex-vrouw Sarah Ferguson schikken in zaak rond bankier

Prins Andrew (63) en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson (64) hebben een schikking getroffen in een rechtszaak rond een bankier die wordt verdacht van het verduisteren van grote hoeveelheden geld. Dat meldt ‘The Telegraph’. De hertog van York en zijn gezin raakten betrokken bij de zaak omdat zij veel geld ontvingen van de bewuste bankier, die wordt beschuldigd van het stelen

Lees meer »
Hallucinante taferelen in Brazilië-Argentinië: Messi weigert eerst te spelen, doelman Martinez gooit zich tussen huilende fans
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hallucinante taferelen in Brazilië-Argentinië: Messi weigert eerst te spelen, doelman Martinez gooit zich tussen huilende fans

Een veldslag op de tribunes in Maracanã en dan moest de WK-kwalificatiematch tussen Brazilië en Argentinië nog beginnen. Onlusten op de tribunes zorgden ervoor dat de wedstrijd met een halfuur werd uitgesteld. Lionel Messi had er simpelweg geen zin meer in, doelman Emiliano Martinez gooide zich voor Argentijnse fans die er van langs kregen met een matrak. “Dit had in

Lees meer »
Verraste Plasterk officieel aangesteld als nieuwe verkenner: “Verzoek van Wilders had ik helemaal niet zien aankomen”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Verraste Plasterk officieel aangesteld als nieuwe verkenner: “Verzoek van Wilders had ik helemaal niet zien aankomen”

De Nederlandse PvdA’er Ronald Plasterk weet ook niet precies waarom PVV-leider Geert Wilders hem gevraagd heeft als verkenner op te treden. “Ik had het helemaal niet zien aankomen”, zei hij dinsdag, tijdens zijn eerste persconferentie in zijn nieuwe rol. Wilders liet hem wel weten het “een interessante gedachte” te vinden als Plasterk het zou gaan doen, en dat hij niet

Lees meer »
“Niémand wil dat er onschuldigen sterven”: Courtois kreeg bakken kritiek na steun aan het Israël van vrouw Mishel
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Niémand wil dat er onschuldigen sterven”: Courtois kreeg bakken kritiek na steun aan het Israël van vrouw Mishel

Thibaut Courtois (31) heeft nog eens van zich laten horen. In een dubbelinterview met echtgenote Mishel Gerzig (26) voor het lifestylemagazine Elle gaat de doelman van Real Madrid geen onderwerp uit de weg. Zo spreekt de keeper over de kritiek die hij kreeg nadat hij z’n steun uitte aan Israël, het land van z’n vrouw. “Ik toon mijn steun en

Lees meer »