Krantenkoppen

Waarom het voor Conner Rousseau een moeilijk partijbureau wordt: “Hij is leider af, maar nog altijd leidinggevende”

Waarom Conner Rousseau voor moeilijke momenten staat als voorzitter van Vooruit, is ook wetenschappelijk te verklaren. “Er is een verschil tussen leiderschap en leiding geven. De macht heeft hij nog. Maar invloed heb je alleen als je de waarden uitdraagt.”

Meer krantenkoppen in België

Hoe relatief is EinsteinGPT?

16:48 Een softwarebedrijf dat zich met luide trom in de AI-strijd werpt: veeg teken of potentiële goudklomp? Woensdag moet blijken in hoeverre Salesforce zijn grote AI-belofte – en dito beurswaardering – wa…

Lees meer »
LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE TOULOUSE-UNION (21u). Wie zet Blessin naast Amoura in de spits? Ruim 700 fans meegereisd naar Zuid-Frankrijk

Belangrijke afspraak voor Union in het zuiden van Frankrijk. Want achter het ongenaakbare Liverpool liggen de drie ploegen in poule E op een zakdoek bij elkaar. Toulouse telt 6 punten, Union 4 en LASK Linz staat op 3 stuks. Op de slotspeeldag speelt Union tegen (het B-elftal van?) Liverpool. De nummers twee plaatsen zich voor de poulefase van de Europa

Lees meer »
“Wat jij kan, kan ik beter”: prinses Kate neemt op royale wijze wraak op Meghan Markle
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wat jij kan, kan ik beter”: prinses Kate neemt op royale wijze wraak op Meghan Markle

“Wat een show!” Dat zeiden prins William (41) en prinses Kate (41) donderdag na afloop van de Royal Variety Performance. De prins en prinses genoten er van alle optredens van bekende artiesten. Al was het toch vooral prinses Kate zélf die met haar verschijning voor spektakel zorgde. “Een strategische PR-zet”, fileert onze mode- en royalty-experte Jelka Van Duyse. Zij ziet

Lees meer »
Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Opnieuw zoekactie bezig in bos naast woning van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen

Speurders en de Cel Vermiste Personen zoeken donderdagochtend in Sint-Lievens-Houtem opnieuw naar het moordwapen waarmee advocate Claudia Van Der Stichelen om het leven werd gebracht. Een eerdere zoekactie leverde niets op, onder leiding van Alain Remue zoeken duikers en speurders nu opnieuw naar het moordwapen. De zoektocht spitst zich opnieuw toe op het bos naast de woning van de advocate.

Lees meer »
Dossiers slachtoffers medische ongevallen worden sneller verwerkt: “Historische achterstand weggewerkt”
VRT NWS
VRT NWS

Dossiers slachtoffers medische ongevallen worden sneller verwerkt: “Historische achterstand weggewerkt”

De werking van het Fonds voor de Medische Ongevallen (FMO) is structureel verbeterd. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Het fonds werd in 2010 opgericht voor mensen die blijvende schade opliepen door bijvoorbeeld een fout bij een operatie. Drie jaar na een "Pano"-reportage over de tekortkomingen van het fonds is de historische achterstand weggewerkt en is de doorlooptijd

Lees meer »
Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over grensoverschrijdend gedrag terug naar theater: “Ik heb geleerd uit mijn fouten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over grensoverschrijdend gedrag terug naar theater: “Ik heb geleerd uit mijn fouten”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Sikudhani blikt terug op overwinning ‘The Voice Kids’: “Je kan alles doen zolang je in jezelf gelooft”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want sinds middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
Vogelgriep vastgesteld in pluimveebedrijf in Diksmuide
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vogelgriep vastgesteld in pluimveebedrijf in Diksmuide

In een pluimveebedrijf in het Diksmuide is vogelgriep vastgesteld van het type H5, een hoogpathogene variant. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) vrijdag.
The post Vogelgriep vastgesteld in pluimveebedrijf in Diksmuide appeared first on KW.be.

Lees meer »
Ex-agent die George Floyd doodde, neergestoken in gevangenis
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-agent die George Floyd doodde, neergestoken in gevangenis

Derek Chauvin, de voormalige agent die werd veroordeeld voor de moord op George Floyd in Minneapolis in 2020, is in een gevangenis in Arizona neergestoken door een medegedetineerde. Dat meldt het persbureau Associated Press op basis van een anonieme bron. Chauvin zou serieuze verwondingen hebben overgehouden aan de steekpartij.

Lees meer »
Speurders lichten onderzoek rond ‘martelmoord’ toe in 1.500 slides: foto’s van slachtoffer Hilal Makhtout doen emoties oplaaien in assisenzaal
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Speurders lichten onderzoek rond ‘martelmoord’ toe in 1.500 slides: foto’s van slachtoffer Hilal Makhtout doen emoties oplaaien in assisenzaal

In het Tongerse hof van assisen zijn de speurders van de Federale Gerechtelijke Politie van Limburg woensdagmorgen gestart met hun uiteenzetting over het onderzoek naar de ‘martelmoord’ op Hilal Makhtout (33). Er zullen in het totaal ruim 1.500 slides uit hun presentatie passeren. Tijdens de presentatie werden onder andere foto’s getoond van het lichaam van Hilal Makhtout, waarbij de emoties

Lees meer »