Krantenkoppen

Waterpeil daalt in de Westhoek, maar geëvacueerde bewoners kunnen nog niet naar huis

Dankzij de drogere periode blijven de waterpeilen in de Westhoek dalen. De situatie is echter nog te precair om de geëvacueerde bewoners al naar huis terug te laten keren. Zaterdag wordt er weer regen verwacht, al zou er volgens de laatste prognoses een kleinere hoeveelheid vallen dan eerder voorspeld.

Meer krantenkoppen in België

Oppositie vraagt bijeenkomst deontologische commissie in Knokke-Heist na Pano-reportage
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oppositie vraagt bijeenkomst deontologische commissie in Knokke-Heist na Pano-reportage

De oppositiepartij #voorKH wil dat de deontologische commissie van Knokke-Heist zo snel mogelijk bijeen komt. Die vraag komt er donderdag naar aanleiding van de Pano-reportage van woensdagavond op VRT1. Ook minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD) vroeg al om extra onderzoek.
The post Oppositie vraagt bijeenkomst deontologische commissie in Knokke-Heist na Pano-reportage appeared first on KW.be.

Lees meer »
Donderdag daalt een ongezien voetbalspektakel neer in België, kijk er als HLN-abonnee exclusief naar!
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Donderdag daalt een ongezien voetbalspektakel neer in België, kijk er als HLN-abonnee exclusief naar!

Samen hebben ze miljoenen volgers op social media. Wereldsterren als Neymar zijn grote fan van hun waanzinnige skills. En deze donderdag kunt ook ú de beste freestyle-voetballers aan het werk zien. De absolute wereldtop strijdt in Brussel (Docks Dome) immers om het Red Bull Street Style Global Championship, zeg maar het officieuze wereldkampioenschap. Spektakel gegarandeerd en als HLN-abonnee zit u

Lees meer »
Veroordeelde verkrachter (51) ontkent aanranding in zwembad van Bredene
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Veroordeelde verkrachter (51) ontkent aanranding in zwembad van Bredene

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 51-jarige Bruggeling met een maand verlengd op verdenking van aantasting van de seksuele integriteit van een tienjarig meisje in het zwembad van Bredene. Ronny D. liep al meerdere veroordelingen op voor zedenfeiten, maar ontkent dat hij seksuele bedoelingen had.
The post Veroordeelde verkrachter (51) ontkent aanranding in zwembad van Bredene appeared first

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Opnieuw raketalarm in centrum Israël – Kibboets meldt nu ook dood kleuterjuf (56) en vader (54)
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Opnieuw raketalarm in centrum Israël – Kibboets meldt nu ook dood kleuterjuf (56) en vader (54)

Er is een einde gekomen aan het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas. Het Israëlische leger zegt dat het de strijd in de Gazastrook heeft hervat, minuten nadat het staakt-het-vuren om 7 uur (6 uur Belgische tijd) afliep. Volgens Israël houdt terreurbeweging Hamas nog altijd 137 mensen gegijzeld in de Gazastrook. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
Wolvin Emma in regio Kalmthout heeft ‘touche’ van mannetje, vanaf half april kans op welpen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Wolvin Emma in regio Kalmthout heeft ‘touche’ van mannetje, vanaf half april kans op welpen

Het Instituut voor Bos- en Natuuronderzoek (INBO) van de Vlaamse overheid heeft na DNA-analyse ontdekt dat er een tweede wolf aanwezig is in de regio Kalmthout-Wuustwezel. Het dier gaat al samen op jacht met wolvin Emma, die er als een gevestigde wolf wordt beschouwd. In februari is het paartijd, vanaf half april kunnen mogelijk de eerste welpen worden geboren, áls

Lees meer »
St.-Rita Trappers huldigt kampioenen en telt af naar jubileumjaar
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

St.-Rita Trappers huldigt kampioenen en telt af naar jubileumjaar

Wielerclub St.-Rita Trappers vierde de kampioenen van het voorbije jaar in feestzaal Carina in Moerkerke. In de A-ploeg is Tim Maenhout algemeen kampioen, Gilian Vereecke kampioen van de zondagritten en Wouter Moeraert kampioen woensdag. In de B-ploeg is Anje Vermote algemeen kampioen, Chris Debeuf zondag kampioen en Daniël Bisschop woensdagkampioen. De St.-Rita Trappers kijken al
The post St.-Rita Trappers huldigt

Lees meer »