Krantenkoppen

130 inwoners wonen infosessie over fusie Hasselt en Kortessem bij, maar blijven met veel vragen achter: “Te laat en te abstract”

Zo’n 130 inwoners hebben vandaag een infosessie bijgewoond over de fusie tussen Hasselt en Kortessem. De belangstelling voor de infosessie was groot, maar veel inwoners kwamen met erg concrete vragen en vonden de informatie niet voldoende. Komende dinsdag zal de gemeenteraad beslissen of de fusieplannen definitief doorgaan.

Meer krantenkoppen in België

Nieuw uitstel dreigt voor proces in groot Encrochat-/SKY-drugsdossier
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nieuw uitstel dreigt voor proces in groot Encrochat-/SKY-drugsdossier

De Brusselse correctionele rechtbank zal aanstaande maandag naar alle waarschijnlijkheid nog niet kunnen aanvatten met het proces over een groot drugsdossier dat aan het licht was gekomen na de ontcijfering van de versleutelde netwerken Encrochat en SKY ECC. Het wrakingsverzoek dat door de advocaat van één van de verdachten was ingediend, is door het hof van beroep verworpen, maar de

Lees meer »
Vogelgriep vastgesteld in pluimveebedrijf in Diksmuide
VRT NWS
VRT NWS

Vogelgriep vastgesteld in pluimveebedrijf in Diksmuide

In een pluimveebedrijf in Diksmuide is de vogelgriep vastgesteld. Het gaat om een zeer besmettelijke variant. Daarom neemt het Federaal Voedselagentschap (FAVV) enkele veiligheidsmaatregelen in de buurt van het bedrijf. Het pluimvee dat nog in het bedrijf aanwezig is, wordt geruimd.

Lees meer »
Decoratiezaak Ti Belle viert verhuis naar Wallenstraat met feestweek: “Willen er een belevingswinkel van maken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Decoratiezaak Ti Belle viert verhuis naar Wallenstraat met feestweek: “Willen er een belevingswinkel van maken”

Begin november verhuisde Isabelle Depuydt (42) met haar decoratiezaak Ti Belle van de Ooststraat naar de Wallenstraat in Roeselare. Volgens Isabelle noodzakelijk om van haar zaak een echte belevingswinkel te maken. Dat concept zet ze al meteen kracht bij, want vrijdag 1 december trapt ze de feestweek op gang. Later deze maand volgt ook nog de opening van de koffie-

Lees meer »
Na uitvinding van de Snoezle lanceert Steven uit Vlamertinge de Aimé: “Ontwikkeld voor en gemaakt door de zorg”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Na uitvinding van de Snoezle lanceert Steven uit Vlamertinge de Aimé: “Ontwikkeld voor en gemaakt door de zorg”

Gesprekken aan de eettafel met zijn vrouw, die in De Lovie werkt, zette Steven Dehollander aan om de Snoezle uit te vinden, een mobiele snoezelkamer. Ondertussen schudde hij met zijn firma Pendulum nog twee uitvindingen uit zijn mouw: de Two, een klink voor mensen met dwaalgedrag, en de Aimé, een traptoestel voor personen met dementie dat muziek maakt.
The post

Lees meer »
Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”

Fabrizio Tzinaridis (30), bekend van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’, onderging recent een behandeling om zijn kaaklijn te verstrakken. Toch was het niet enkel de esthetische behandeling die opviel, maar ook zijn gladgeschoren kin. Voor het eerst in 18 jaar heeft hij zijn baard afgeschoren. “Ik moest zelf twee keer in de spiegel kijken”, lacht hij.

Lees meer »
“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”

De Israëlische veiligheidsdiensten wisten al meer dan een jaar van de aanvalsplannen van de Palestijnse militante groep Hamas. Dat schrijft de Amerikaanse krant The New York Times. Israëlische functionarissen zouden de aanval die op 7 oktober werd uitgevoerd van de hand hebben gewezen als “te hoog gegrepen” voor Hamas.

Lees meer »
Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie is cruciaal”

Ecologie? Het moet zonder twijfel het hipste woord van dit decennia zijn. Hoewel heel wat bedrijven op de kar van het ecologische springen, durven ze vaak niet communiceren errond. Dankzij Go Loud, het geesteskind van de Rekkemse Delphine Van Hoecke, kunnen ondernemers vanaf heden ongeremd uitpakken met hun groene twist.
The post Go Loud geeft ondernemers ecologisch advies: “Juiste communicatie

Lees meer »