Krantenkoppen

Alexander De Croo en Stephanie D’Hose lijsttrekkers voor Open VLD in Oost-Vlaanderen

De partij Open VLD heeft Alexander De Croo en Stephanie D’Hose voorgedragen als lijsttrekkers in Oost-Vlaanderen. Eerste minister De Croo kreeg de eerste plaats op de federale lijst. Senaatsvoorzitter Stephanie D’Hose trekt de Vlaamse lijst voor Oost-Vlaanderen.

Meer krantenkoppen in België

STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

STREAMINGTIPS. Dood in Venetië en de échte versie van ‘Squid Game’

Niets zo fijn als na een drukke werkweek in de zetel ploffen en een serie bekijken. Ziet u echter – met al die verschillende streamingdiensten – door het streamingbos de bomen niet meer? Dan zijn we er iedere vrijdag om u te helpen. Kakelverse reeksen, het nieuwste seizoen van oude getrouwen of verborgen pareltjes: u ontdekt ze hier.

Lees meer »
Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies

Het gerecht organiseert donderdag een reconstructie van de feiten die op 4 oktober het leven kostten aan de populaire schooljuf Annelies Verschaeve (42) uit Geluwe. Haar ex-partner Sebastien H. (37) moet er tonen wat zich die noodlottige dag precies heeft afgespeeld.
The post Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies appeared first on KW.be.

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar front in Oekraïne
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Poetin stuurt kannibalen naar front in Oekraïne

Er hebben zich zeker twee veroordeelde kannibalen bij het Russische leger gevoegd aan het front in Oekraïne. Ze zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon van Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »
Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december

Het Kortrijks Symfonisch Orkest, een orkest voor geschoolde, niet-professionele muzikanten, bestaat 95 jaar. Dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert ‘KSO 95’ op zaterdag 2 december om 20 uur in de Sint-Maartenskerk in Kortrijk.
The post Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december appeared first on KW.be.

Lees meer »
Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen: extreemrechtse betogers belagen politie, stichten brand en vallen hotels aan
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen: extreemrechtse betogers belagen politie, stichten brand en vallen hotels aan

In de Ierse hoofdstad Dublin zijn donderdagavond rellen uitgebroken in de buurt waar eerder op de dag een steekincident plaatsvond waarbij drie kinderen werden verwond. Honderden demonstranten bekogelden de politie met flesjes, fakkels en vuurwerk. Ze scandeerden anti-migrantenslogans en staken een politiewagen, bus en tram in brand. Ook werden hotels in de wijk belaagd. De rust is rond 22 uur

Lees meer »
Zo fier als een gieter laat Hugo Sigal eerste solo-album los: “Miguel Wiels waarschuwde me: niet alleen maar tristesse”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Zo fier als een gieter laat Hugo Sigal eerste solo-album los: “Miguel Wiels waarschuwde me: niet alleen maar tristesse”

Ze gingen samen euthanasie plegen, of hij zou na haar dood sterven van verdriet. “Maar jamais dat ik ooit solo zou verdergaan.” En toch ligt Hugo Sigal vandaag in z’n eentje in de winkel. Een eerste soloplaat op zijn 76ste. “Als oude zot een platencontract krijgen: ik beleef mijn tweede jeugd”, vertelt hij. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.

Lees meer »
WEERBERICHT. Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag: code geel in verschillende provincies voor gladheid
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

WEERBERICHT. Aanvriezende mist en lichte winterse neerslag: code geel in verschillende provincies voor gladheid

De dag begint met aanvriezende mist of wolkenvelden, die nog vergezeld zijn van wat lichte winterse neerslag in het zuidoosten en het oosten van het land en wat motregen elders. Vooral in Vlaanderen en lokaal ook in Hoog-België kunnen nog enkele rijm- of ijsplekken voorkomen. Voorzichtigheid is aangewezen deze ochtend, zo waarschuwt het KMI donderdag. Naarmate de uren verstrijken wordt

Lees meer »
“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »