Krantenkoppen

Biostatistici Niel Hens en Christel Faes: “Er zal een nieuwe pandemie komen, de vraag is alleen wanneer”

In het boek ‘Wat als?’ blikken wiskundig epidemioloog en biostatisticus Niel Hens en biostatisticus Christel Faes van UHasselt terug op ruim twee jaar coronapandemie. Mede op basis van hun modellen besliste de regering tot een lockdown of andere maatregelen.

Meer krantenkoppen in België

Dit vinden Waalse inwoners van opkomst van N-VA in Wallonië
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dit vinden Waalse inwoners van opkomst van N-VA in Wallonië

N-VA-voorzitter Bart De Wever wil bij de verkiezingen in juni met N-VA ook opkomen in Wallonië. Hij wil er het confederalisme gaan uitleggen: méér bevoegdheden voor Vlaanderen en Wallonië, minder voor het federale niveau. Wat vinden de inwoners van Wallonië van de opkomst van N-VA? VTM NIEUWS-journalist Karel Lattrez trok naar Namen.

Lees meer »
Dutoit (FC Gullegem) wil graag scalp van Harelbeke
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dutoit (FC Gullegem) wil graag scalp van Harelbeke

De voorbereiding op het seizoen maakte hij nog mee bij Racing Harelbeke, zondag staat doelman Sören Dutoit met FC Gullegem tegenover zijn ex-ploeg. “Harelbeke komt geen opendeurdag houden. We zullen onze kansen moeten benutten.”
The post Dutoit (FC Gullegem) wil graag scalp van Harelbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »
Angelina Jolie vecht als een leeuwin voor haar ‘getraumatiseerde’ kroost: “Brad greep de kinderen bij de keel”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Angelina Jolie vecht als een leeuwin voor haar ‘getraumatiseerde’ kroost: “Brad greep de kinderen bij de keel”

“Hij is een klootzak van wereldklasse.” Het pijnlijke bericht van Pax Jolie-Pitt (19) over zijn vader Brad Pitt (59) dat vorige week plots opdook, wond er geen doekjes om. En nu zelfs dochter Zahara (18) de familienaam Pitt heeft laten vallen, lijkt het er meer dan ooit op dat de (adoptie)kinderen van Brad en Angelina Jolie (48) vooral trouw blijven

Lees meer »
Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden

Naar jaarlijkse traditie kregen verdienstelijke leden van harmonie Kunst & Vermaak tijdens het Sint-Ceciliafeest eretekens opgespeld. Ursan Saùyra, Yasmine Goderis, Fien Goethals en Niene Tordoir zijn 5 jaar majorette. Tessa De Pourcq, Sophie Laureins en Geoffrey Vanhoutte spelen al 10 jaar bij de drumband. Alain De Cloedt, Josseline en Marie-Christine Bataillie zijn 15 jaar muzikant;
The post Harmonie Kunst en

Lees meer »
Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuw-Zeeland verbiedt smartphone op school

Nieuw-Zeeland gaat het gebruik van smartphones in de scholen verbieden. Dat heeft premier Christopher Luxon vrijdag aangekondigd. De maatregel moet zorgen voor betere schoolresultaten, aangezien de lees- en schrijfvaardigheden van de Nieuw-Zeelandse jeugd achteruitgaan.

Lees meer »
Nieuwe kerststal ingewijd, nadat vorige uitbrandde
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe kerststal ingewijd, nadat vorige uitbrandde

Op zondagochtend, na de eucharistieviering van 10.30 uur, werd de nieuwe kerststal ingewijd bij de ingang van de Sint-Michielskerk in Kuurne. Nadat de vorige kerststal in januari van dit jaar door kortsluiting in vlammen opging, moest pastoor Filip Debruyne van de Sint-Michielsparochie noodgedwongen op zoek naar een waardig alternatief.
The post Nieuwe kerststal ingewijd, nadat vorige uitbrandde appeared first on

Lees meer »
Marc Degryse vindt dat kwartfinale voor Rode Duivels een minimum is: “Daarna heb je drie perfecte matchen nodig”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Marc Degryse vindt dat kwartfinale voor Rode Duivels een minimum is: “Daarna heb je drie perfecte matchen nodig”

Neen, de Rode Duivels hebben niet te klagen met de EK-loting, zegt Marc Degryse. En dus kijkt onze huisanalist al verder, naar het vervolg van het schema, met een potentiële clash tegen Frankrijk. “Ik blijf denken dat De Bruyne het verschil zal maken tussen een goed EK en een zeer goed EK.” Wie ziet Degryse overigens als dé grote toernooifavorieten?

Lees meer »