Krantenkoppen

Dat zal Pique(n)! Shakira ontvangt prijs van… Sergio Ramos, de eeuwige rivaal van haar ex Piqué

Shakira viel in de prijzen met een diss track over haar ex Gerard Piqué. Het is net zijn grootste rivaal Sergio Ramos die de Latin Grammy Award mocht overhandigen. Op sociale media gaan de beelden viraal.

Meer krantenkoppen in België

Nachtelijk akkoord in de distributiecentra van supermarkten
VRT NWS
VRT NWS

Nachtelijk akkoord in de distributiecentra van supermarkten

De vakbonden en werkgevers van de distributiecentra en magazijnen van de supermarkten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een ontwerp van sectorakkoord bereikt. Dat heeft Steve Rosseel, nationaal secretaris van ACV Voeding en Diensten, gemeld. De vakbonden zullen het ontwerpakkoord nu voorleggen aan hun achterban.

Lees meer »
Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”

Een gepland bezoek van ‘Queen Nikkolah’ aan Gent maakte maandag boze reacties los en zorgde zelfs voor spanning tot in het stadsbestuur. Het gaat om een artistiek project van een zwarte, vrouwelijke ‘Sinterklaas’. Dat die in het stadhuis zou worden ontvangen, en net op 6 december, was voor velen een brug te ver. Na de heisa wordt het evenement verplaatst.

Lees meer »
An en Filip kopen bouwgrond, maar ontdekken dan gigantische waterleiding onder perceel: “Van rechter moeten we verder bouwen, van stad mogen we niet…”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

An en Filip kopen bouwgrond, maar ontdekken dan gigantische waterleiding onder perceel: “Van rechter moeten we verder bouwen, van stad mogen we niet…”

Een eigen huis, een plek onder de zon. Het is een droom van vele Belgen en zo ook van Filip Hendriks (45) en An Willekens (45) uit Lommel. Al loopt dat plan bij hen niet van een leien dakje. Het koppel kocht tien jaar geleden een bouwgrond, maar tijdens de werken botsen ze plots op een enorme waterleiding die zo’n

Lees meer »
Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Respect stelt tijdens gemeenteraad in Ruiselede vragen rond onduidelijke communicatie op allerlei vlakken

Tijdens de jongste gemeenteraad in Ruiselede stelde Respect-raadslid Marnix Van Daele heel wat vragen over – wat hij noemde – de onduidelijke communicatie van het gemeentebestuur naar de inwoners op allerlei vlakken. Burgemeester Greet De Roo (RKD) gaf grif toe dat niet alles liep zoals het hoorde, maar verdedigde haar personeel. “Wij proberen zo snel mogelijk te reageren, maar wij

Lees meer »
Rucphen, waar ruim helft van inwoners voor extreemrechts van Geert Wilders stemt: “Eindelijk kan het roer om in Nederland”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Rucphen, waar ruim helft van inwoners voor extreemrechts van Geert Wilders stemt: “Eindelijk kan het roer om in Nederland”

Nergens in Nederland was de verkiezings­overwinning van de radicaal-rechtse PVV zo eclatant als in de Noord-Brabantse gemeente Rucphen. Ruim de helft van de inwoners stemde er voor de partij van Geert Wilders. In kerkdorp Sint Willebrord liep dat zelfs op tot 74%. Onze reporter ging op zoek naar de mensen achter de stemmen. “We hebben hier geen last van vluchtelingen,

Lees meer »
KIJK. Djokovic krijgt het aan de stok met rumoerige fans én dopingcontroleur
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Djokovic krijgt het aan de stok met rumoerige fans én dopingcontroleur

Een woelige kwartfinale van de Davis Cup voor Novak Djokovic (36). De Serviër kreeg het tijdens zijn wedstrijd tegen Cameron Norrie aan de stok met rumoerige Britse fans, maar ook ervoor had ‘Nole’ zich al opgewonden. Anderhalf uur voor aanvang van de match weigerde hij namelijk een dopingcontrole. “Het is de eerste keer in 20 jaar dat ze mij voor

Lees meer »
Kobe (19) verzamelt alles van de Rijkswacht: “Rijkswacht straalde macht uit”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kobe (19) verzamelt alles van de Rijkswacht: “Rijkswacht straalde macht uit”

Nadat hij heruitzendingen zag van de tv-reeks Buiten De Zone uit de jaren negentig raakte Kobe Lietaert gefascineerd door de Rijkswacht. Ondertussen is de 19-jarige Poelkapellenaar een gedreven verzamelaar van alles wat met de Rijkswacht te maken heeft, van de kleinste insignes tot zelfs een Citroën AX van de Rijkswacht uit 1996, inclusief houder voor uzi’s in de koffer.
The

Lees meer »
Heraanleg blindengeleidenpad aan paviljoen Duits militaire begraafplaats in Hooglede zal 50.000 euro kosten: “Dit is belachelijk”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Heraanleg blindengeleidenpad aan paviljoen Duits militaire begraafplaats in Hooglede zal 50.000 euro kosten: “Dit is belachelijk”

Er is heel wat te doen rond het blindengeleidenpad aan het onthaalpaviljoen aan de Duitse militaire begraafplaats in Hooglede. Hoewel er helemaal niks mis is met het pad, moet het toch verwijderd worden. De reden: het pad ligt volgens het kunstenaarsduo Gijs Van Vaerenbergh op de verkeerde plaats waardoor het kunstwerk ‘gebroken land’ niet helemaal tot haar recht komt. Een

Lees meer »
Voormalig president Jimmy Carter en alle vijf nog levende first ladies aanwezig op begrafenis van Rosalynn Carter
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Voormalig president Jimmy Carter en alle vijf nog levende first ladies aanwezig op begrafenis van Rosalynn Carter

Hij verschijnt nog zelden in het openbaar, maar voormalig Amerikaans president Jimmy Carter (99) was dinsdag wel aanwezig op de herdenkingsdienst voor zijn overleden vrouw Rosalynn. Ook latere presidenten als Bill Clinton en Joe Biden tekenden present, net als alle vijf nog levende first ladies Laura Bush, Hillary Clinton, Michelle Obama, Melania Trump en Jill Biden.

Lees meer »