Krantenkoppen

Dealers van ‘Stukken van mensen’ gooien alles in de strijd voor het werk van Cath Luyten: “Je stelt me enorm teleur, Cath”

In ‘Stukken van mensen’ komt Cath Luyten langs met een heel speciaal, en vooral heel kleurrijk kunstwerk, een werk van de Leuvens kunstenaar Klaas Vanderperren waar ze enorme fan van is. Het kunstwerk heeft de naam ‘Francine, why is your vibrator the size of Arnold Schwarzenegger?’, maar dat zien de dealers er niet meteen in. Wat ze wel zien, is hun groeiende interesse als Cath het werk komt voorstellen. Ze willen stuk voor stuk het werk in hun bezit krijgen.

Meer krantenkoppen in België

Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad

De plannen voor de heraanleg van de Steenstraat in Esen (Diksmuide) tussen de Roeselarestraat en de grens met Werken (Kortemark) waren op de gemeenteraad voer voor discussie. Zo is er onenigheid tussen de oppositie en meerderheid over de manier van aanpak.
The post Plannen voor heraanleg Steenstraat bij ‘zwart kruispunt’ doen gemoederen verhitten op gemeenteraad appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe met glas en fles in Oostende
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe met glas en fles in Oostende

Een 26-jarige Marokkaan moet zich voor de Brugse rechtbank verantwoorden voor twee feiten van zinloos geweld in de Oostendse uitgaansbuurt. Karim H. takelde zijn slachtoffers telkens toe in het gezicht, de ene keer met een glas en de andere keer met een fles. “Mijn cliënt is voor het leven verminkt”.
The post “Extreem, zinloos geweld”: agressieveling takelt gezicht cafégangers toe

Lees meer »
Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Servische regeringspartij beschuldigd van kopen van stemmen

De Servische Progressieve Partij (SNS) van de nationalistische president Aleksander Vucic organiseert de aankoop van stemmen via een callcenter. Dat blijkt woensdag uit onderzoek van het Centrum voor Onderzoeksjournalistiek in Servië. Medewerkers van een callcenter in dienst van de partij kunnen hun loon verdrievoudigen als ze kunnen bewijzen dat ze voor SNS-kandidaten stemmen. In Servië staan op 17 december vervroegde

Lees meer »
“Dit is een onterechte boete”: Ambulancier (32) uit Lo-Reninge voor rechter nadat hij geflitst wordt tijdens prioritaire rit, maar boete weigert te betalen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

“Dit is een onterechte boete”: Ambulancier (32) uit Lo-Reninge voor rechter nadat hij geflitst wordt tijdens prioritaire rit, maar boete weigert te betalen

Een 32-jarige vrijwillige ambulancier uit Lo-Reninge stond dinsdagochtend terecht voor de Brugse politierechtbank nadat hij geweigerd had een snelheidsboete te betalen. Opvallend: de man werd beboet terwijl hij met een patiënt en spoedverpleegkundige in de ambulance op weg was naar een ziekenhuis. Toen enkele weken later de boete in de bus viel, was de man met stomheid geslagen.
The post

Lees meer »
Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Gaf Nederlandse versie te veel prijs? Verkoop van controversiële boek over Britse royals stopgezet door fout in vertaling

‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis, is in België en Nederland tijdelijk uit de handel genomen door een fout in de Nederlandse vertaling. Dat bevestigt Xander Uitgevers, dat het boek in ons land en bij onze noorderburen uitgeeft. In de internationale berichtgeving wordt nu gespeculeerd of de Nederlandse versie iets te veel prijsgaf.

Lees meer »