Krantenkoppen

Dit is de punker (26) die volgens Conner Rousseau “met matrak geslagen moest worden”: “Ik heb me geweldig moeten inhouden”

Niet alleen de Roma, maar ook een Vlaming met een forse hanenkam moesten volgens een dronken Conner Rousseau “met een matrak” geslagen worden door de politie. “Dat hij nu ontslag heeft genomen, is nog het minste wat hij kon doen”, vindt de geviseerde Arne (26).

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (20) die kind (3) betastte in Waasland Shopping weigert te praten: “Zoiets heb ik als advocaat nog nooit gezien”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Vrouw (20) die kind (3) betastte in Waasland Shopping weigert te praten: “Zoiets heb ik als advocaat nog nooit gezien”

De vrouw die maandag in Waasland Shopping een 3-jarig kind aanrandde, blijft aangehouden. Dat heeft de Dendermondse raadkamer vrijdag beslist. “Mijn cliënte betwist de feiten niet, maar reageert apathisch. Dit heb ik nog nooit gezien in mijn carrière”, zegt haar advocaat Ann Van de Steen. “Er werd dan ook een gerechtspsychiater aangesteld.”

Lees meer »
Hugo Sigal debuteert met zijn eerste cd ‘Dromen’: “Dit album is niet het verhaal van Nicole & Hugo, maar ook passen die teksten bij andere mensen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Hugo Sigal debuteert met zijn eerste cd ‘Dromen’: “Dit album is niet het verhaal van Nicole & Hugo, maar ook passen die teksten bij andere mensen”

Op zijn 76ste verjaardag kondigde Hugo het heuglijke nieuws aan en nu is het eindelijk zover. De meest charmante zanger van het land heeft een eigen soloalbum ‘Dromen’. Het is een heel persoonlijke plaat waarin Hugo al zijn gevoelens van het afgelopen jaar heeft verwerkt. Naast de topsingles ‘Het Leven’ – waarmee Hugo afgelopen zomer drie keer op het podium

Lees meer »
Mathias Mus is een supertalent bij titelpretendent SV Loppem (3B)
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mathias Mus is een supertalent bij titelpretendent SV Loppem (3B)

Mathias Mus is bezig aan zijn eerste jaar rechtspraktijk aan de hogeschool. De blokvakken heeft hij binnen de kortste tijd onder de knie. Toch neemt hij ruim de tijd voor zijn voetbalpassie. Zelden mist de tiener een oefensessie. Tijdens de wedstrijden blink hij uit door zijn snelheid en zijn traptechniek.
The post Mathias Mus is een supertalent bij titelpretendent SV

Lees meer »
KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Vira en Oleksander zeggen huwelijk af en stoppen geld in atelier waar ze drones en kleren maken voor Oekraïens leger

In een donkere keuken zijn Vira en Oleksander uit Oekraïne hard aan het werk. De ene maakt camouflagekleren voor soldaten, de andere bouwt met de hulp van een 3D-printer drones. “In plaats van te trouwen en een bruiloft te hebben, gaven we dat geld uit om drones te maken”, vertelt Oleksander. Meer en meer burgers proberen op deze manier hun

Lees meer »
Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis”

West-Vlamingen vind je overal. Zelfs op 10.000 meter hoogte tussen Amsterdam en Buenos Aires. Laurent Huysentruyt (44) uit Hulste kent deze route al uit het hoofd. We konden deze steward van KLM interviewen om twee uur ‘s nachts, tussen de Azoren en Zuid-Amerika.
The post Steward Laurent Huysentruyt is al jaren gelukkig als steward bij KLM:“West-Vlaanderen is mijn thuis” appeared

Lees meer »
Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle

Nu hij werkt in Brussel heeft Tristan Bruynsteen (23) het moeilijk om zijn mandaat in de gemeenteraad van Langemark-Poelkapelle te blijven volhouden. De Langemarkenaar zet tijdelijk een stapje opzij. Sabine Joye (N-VA) zal in die periode zijn zitje in de gemeenteraad warm houden.
The post Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »
KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien

In vierde provinciale A blijven de rood-witten van coach Kenny Wittesaele bovenaan vlot meedraaien. Enkel het ongenaakbare KV Koksijde-Oostduinkerke (KVKO) en FA Nieuwpoort staan hoger gerangschikt. Komend weekend wacht een moeilijke verplaatsing naar Nieuwpoort.
The post KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien appeared first on KW.be.

Lees meer »