Krantenkoppen

Drama in Noorwegen: geen Erling Haaland of Antonio Nusa op het EK, Roemenië en Nederland zijn er wél bij

Dat de Rode Duivels naar het EK gaan, wist u al. Maar welke landen verzekerden zich inmiddels nog van EURO 2024? En wie maakt nog kans of moet vol aan de bak? Een overzicht.

Meer krantenkoppen in België

Er is een meisje vermoord
De Standaard
De Standaard

Er is een meisje vermoord

Heeft een bondscoach uit het voetbal de morele autoriteit om bij de moord op een jonge vrouw de woede van de natie te vertolken? Filip Joos vraagt het zich af.

Lees meer »
ONZE OPINIE. “Nuchtere Nederlanders kennen geen cordon. Misschien moeten we daar iets uit leren?”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ONZE OPINIE. “Nuchtere Nederlanders kennen geen cordon. Misschien moeten we daar iets uit leren?”

Nederlanders zijn nuchter. En dat blijven ze ook bij politieke aardverschuivingen. Niemand die de stem van de kiezers als een “zwarte zondag” wegzet. Geen cordon sanitaire: in Nederland lijkt het evident dat Wilders nu een regering vormt. “Daar kunnen we iets van leren”, vindt hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Een cordon sanitaire lijkt steeds meer het oude antwoord op een extreemrechtse stem”

Lees meer »
Stomende seksscène in ‘Familie’ tussen Lars en Mieke geen lachertje om op te nemen: “Het blijft werken voor ons”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Stomende seksscène in ‘Familie’ tussen Lars en Mieke geen lachertje om op te nemen: “Het blijft werken voor ons”

De ‘Familie’-fans zagen het al van mijlenver aankomen, maar nu is het dan eindelijk (opnieuw) gebeurd. Lars en Mieke – die beiden op eigen manier door een moeilijke periode gaan – vinden troost bij elkaar die uitmondt in stomende seks. Reporter Jarne hoort Kürt Rogiers uit over de spannende opname. Bekijk het gesprek in een nieuwe Showbits.

Lees meer »
LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde veegt vloer aan met De Decker in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE PLAYERS CHAMPIONSHIP FINALS. Vandenbogaerde veegt vloer aan met De Decker in Belgisch duel, Van den Bergh straks aan zet

De Players Championship Finals, zeg maar de generale WK-repetitie in het darts, is dit weekend voor Dimitri Van den Berg en co een ultieme kans om hun vorm te testen. Deze namiddag (17u30) begint ‘Dancing Dimi’ eraan tegen de Welshman Jim Williams. Kim Huybrechts treft vanavond (rond 21u42) de Duitser Martin Schindler. In een Belgisch duel klopte Mario Vandenbogaerde Mike

Lees meer »
Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby
De Standaard
De Standaard

Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby

Het heeft Anderlecht bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk heeft het RWDM toch aan de kant kunnen zetten. Na driekwart wedstrijd stond het nog 0-1, maar Dreyer en Vazquez zorgden voor de 2-1 zege. In Leuven trok Ferran Jutglà Club Brugge over de streep (0-1). Gent eindigde de zegereeks van leider Union met een 1-1 gelijkspel. KV Mechelen deed

Lees meer »
De BVBA verdwijnt en dat leidt tot grote drukte bij de notarissen: “Eind oktober was nog niet de helft van de vennootschappen in orde”
VRT NWS
VRT NWS

De BVBA verdwijnt en dat leidt tot grote drukte bij de notarissen: “Eind oktober was nog niet de helft van de vennootschappen in orde”

Tegen 1 januari moeten alle vennootschappen in ons land aangepast zijn aan het nieuwe vennootschapsrecht dat al in 2019 van kracht ging. Maar nogal wat vennootschappen wachten blijkbaar tot het laatste moment om hun statuten in orde te brengen. Dat leidt tot grote drukte op de notariskantoren. "Er is niet veel marge meer", luidt de waarschuwing voor wie nog geen

Lees meer »
Zwart
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zwart

Zwart, is da nu ’n klur of ginne? Ze zeggen da zwart ’t oentbreken is van alk klur. Dorom spreken ze van zwarte goaten: da zien sterren die in malkoar zien geploft en zodoanig dichte zien dat er nieëtend mèr uut kan kommen, ook gin stroaltjie licht.
The post Zwart appeared first on KW.be.

Lees meer »