Krantenkoppen

Gekantelde vrachtwagen ligt (te) diep in de gracht naast E40 in Aalter: “Takelwerken zullen een ganse dag duren”

Op de E40 richting Oostende is zaterdagochtend een vrachtwagen gekanteld en in de gracht naast de snelweg beland. Dat gebeurde ter hoogte van Aalter. Hierdoor is de rechterrijstrook versperd. Het zal vermoedelijk een ganse dag duren om het euvel op te lossen.

Meer krantenkoppen in België

Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt

De pastorale eenheid Elisabet organiseert op zondag 3 december het vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt, onder de noemer ‘Samen tegen Armoede’. Het ontbijt wordt geserveerd van 8 tot 10 uur in de feestzaal van Ter Deeve, Bonestraat 24. Er wordt gewerkt in twee shifts, van 8 tot 9 uur en van 9 tot 10 uur. Volwassenen betalen
The post Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt

Lees meer »
Nieuwe aardbeving met kracht van 6,6 schrikt Filipijnen opnieuw op
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nieuwe aardbeving met kracht van 6,6 schrikt Filipijnen opnieuw op

Een nieuwe aardbeving met een kracht van 6,6 heeft het zuiden van de Filipijnen zondag opnieuw opgeschrikt. Dat meldt het United States Geological Survey. De beving werd om 18.36 uur lokale tijd (11.36 uur Belgische tijd) gemeten ten noordoosten van Bislig, op Mindanao. Zaterdag vond op dat eiland ook al een zware aardbeving plaats.

Lees meer »
Team Bushido organiseert gevechtsgala Ultimate Contest
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Team Bushido organiseert gevechtsgala Ultimate Contest

Zaterdag 2 december organiseert vechtclub Team Bushido ‘Ultimate Contest’ in Xpo Kortrijk, wat een van de grootste gevechtsgala’s van België is. Tien gevechten staan op het programma, waaronder twee professionele en een strijd om de Europese titel.
The post Team Bushido organiseert gevechtsgala Ultimate Contest appeared first on KW.be.

Lees meer »
Testaankoop ontdekte opnieuw pak valse aanbiedingen tijdens Black Friday: “Sommige winkels trekken zich duidelijk niets aan van de wet”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Testaankoop ontdekte opnieuw pak valse aanbiedingen tijdens Black Friday: “Sommige winkels trekken zich duidelijk niets aan van de wet”

Testaankoop heeft tijdens de jongste Black Friday, waarbij heel wat winkels uitpakten met kortingen, opnieuw een pak valse aanbiedingen ontdek. De consumentenorganisatie zocht en vond op korte tijd een vijftigtal voorbeelden waarbij een verkeerde referentieprijs werd geafficheerd. In sommige gevallen was de Black Friday-prijs zelfs hoger dan die van een paar dagen voordien. De “fake deals” werden doorgespeeld naar de

Lees meer »
Brandweer moet vrouw uit keukenbrand redden in Nieuwpoort: woning onbewoonbaar verklaard
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brandweer moet vrouw uit keukenbrand redden in Nieuwpoort: woning onbewoonbaar verklaard

De brandweer van Nieuwpoort moest woensdagochtend een vrouw redden nadat in haar woning een keukenbrand uitbrak. De dame was bevangen door de rook en zat nog binnen. “We voerden een grijpredding uit om haar naar buiten te krijgen”, zegt brandweerkapitein Richard Vandenabeele. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht en haar woning is onbewoonbaar verklaard.
The post Brandweer moet vrouw

Lees meer »
Opnieuw trekt klimaatmars door Brussel, mét Anuna De Wever: “Ik heb spijt van focus alleen op klimaat. Het is tijd voor revolutie”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Opnieuw trekt klimaatmars door Brussel, mét Anuna De Wever: “Ik heb spijt van focus alleen op klimaat. Het is tijd voor revolutie”

In Brussel vindt vandaag de klimaatmars plaats van de Klimaatcoalitie, met daarin tientallen verenigingen waaronder milieubewegingen en vakbonden. Anuna De Wever, jarenlang het boegbeeld van Youth for Climate, is geen lid, maar ze doet mee aan acties en aan de mars. De jonge Antwerpse ziet de klimaatstrijd nu helemaal anders dan vroeger: voor haar draait het nu om systeemverandering, om

Lees meer »
35 beklaagden kopen proces ‘Propere Handen’ af, Glen De Boeck niet: “Ik wil mijn onschuld bewijzen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

35 beklaagden kopen proces ‘Propere Handen’ af, Glen De Boeck niet: “Ik wil mijn onschuld bewijzen”

Glen De Boeck wil zijn ‘Propere Handen’-proces niet afkopen. Dat vertelt hij aan Humo. De Boeck was één van de 57 beklaagden, omdat hij 35.000 euro zou overgehouden hebben aan de transfer van Milos Maric. “Ik heb niets misdaan, ik wil gerechtigheid. 35 beklaagden hebben hun proces wel al afgekocht: ‘Zie dat niet als een schuldbekentenis, we willen er gewoon

Lees meer »
Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens van Apolloon: “Ik trek me op aan mijn zoon”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens van Apolloon: “Ik trek me op aan mijn zoon”

Natan Driesens en zijn vrouw Anke Devos zijn op 4 november de ouders geworden van Julo Driesens. Precies een week later sloeg het noodlot toe. Natan scheurde zijn voorste kruisbanden van zijn knie tijdens de wedstrijd tegen Kraainem. “Mentaal een zware dobber”, klinkt het bij de 29-jarige Kortrijkzaan.
The post Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens

Lees meer »