Krantenkoppen

Ging je een lening aan om een appartement te kopen dat je nu verhuurt? Dan zal je mogelijk meer belast worden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Iserbyt, die ganzen moet trotseren, na winst in Flamanville: “Met Grote Drie erbij zal het niet meer voor winst zijn”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Iserbyt, die ganzen moet trotseren, na winst in Flamanville: “Met Grote Drie erbij zal het niet meer voor winst zijn”

Eli Iserbyt (26, Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft zijn tweede Wereldbekerzege van het seizoen gepakt in Flamanville. De Belgische renner deelde zijn wedstrijd perfect in en liet Pim Ronhaar (22, Baloise Trek Lions) – die nog derde werd achter Van der Haar – in de voorlaatste ronde achter. De leider in de Wereldbeker deelde ook zijn (realistische) blik over de komst van

Lees meer »
ANALYSE. “De Croo en De Wever zijn de belangrijkste leiders in Vlaanderen, maar staan op veel vlakken recht tegenover elkaar. Ook persoonlijk”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. “De Croo en De Wever zijn de belangrijkste leiders in Vlaanderen, maar staan op veel vlakken recht tegenover elkaar. Ook persoonlijk”

“Hoeveel kiezers kan al dat pessimisme en defaitisme van De Wever mobiliseren? Alsof zijn ideale, Zweedse Vlaamse droomregering zo’n sterke indruk maakte”, zegt politicoloog Carl Devos. Recht tegenover De Wever staat premier Alexander De Croo, hoewel ze ook veel met elkaar gemeen hebben: beiden zijn ver verwijderd van hun doelen. De tijd om te gaan is gekomen.”

Lees meer »
Unieke tentoonstelling in de Sint-Bertinuskerk in Poperinge: “Kerstbeelden uit de hele wereld”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Unieke tentoonstelling in de Sint-Bertinuskerk in Poperinge: “Kerstbeelden uit de hele wereld”

De Sint-Bertinuskerk in Poperinge wordt omgetoverd tot een grootse expo van kerstbeelden en -stallen uit de hele wereld. Michael Moyaert en Greet Van Engeland uit Gits en Joris Missiaen en Moniek Inghelbrecht uit Ichtegem stellen meer dan 500 exemplaren uit hun verzameling tentoon.
The post Unieke tentoonstelling in de Sint-Bertinuskerk in Poperinge: “Kerstbeelden uit de hele wereld” appeared first on

Lees meer »
Steeds meer werknemers willen sporten op het werk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Steeds meer werknemers willen sporten op het werk

Steeds meer werknemers willen graag sporten en bewegen. Dat blijkt uit Sport- en Beweegscans die Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) de voorbije jaren heeft laten uitvoeren bij bijna 45.000 werknemers uit 410 bedrijven. De intentie om meer te sporten is gestegen van 74 procent in 2020 naar 84 procent in 2023.

Lees meer »
Testaankoop ontdekte opnieuw pak valse aanbiedingen tijdens Black Friday: “Sommige winkels trekken zich duidelijk niets aan van de wet”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Testaankoop ontdekte opnieuw pak valse aanbiedingen tijdens Black Friday: “Sommige winkels trekken zich duidelijk niets aan van de wet”

Testaankoop heeft tijdens de jongste Black Friday, waarbij heel wat winkels uitpakten met kortingen, opnieuw een pak valse aanbiedingen ontdek. De consumentenorganisatie zocht en vond op korte tijd een vijftigtal voorbeelden waarbij een verkeerde referentieprijs werd geafficheerd. In sommige gevallen was de Black Friday-prijs zelfs hoger dan die van een paar dagen voordien. De “fake deals” werden doorgespeeld naar de

Lees meer »
Muffins op basis van perskoek blauwe bessen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Muffins op basis van perskoek blauwe bessen

In de strijd tegen voedselverspilling beslisten Evi Roose (Langemark-Poelkapelle), Cloë Dingenen (Ichtegem), Robin Vanneste (Borgerhout) en Robrecht Hanssens (Roeselare), vier studenten agro- en biotechnologie bij Hogeschool Vives Roeselare, om muffins te ontwikkelen op basis van de perskoek van blauwe bessen.
The post Muffins op basis van perskoek blauwe bessen appeared first on KW.be.

Lees meer »
Hoeveel verdient Clouseau met hun optredens in het Sportpaleis? Een omzet waar een gemiddeld bedrijf jaloers op zou zijn
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoeveel verdient Clouseau met hun optredens in het Sportpaleis? Een omzet waar een gemiddeld bedrijf jaloers op zou zijn

Met de twaalf nieuwe concerten in het Sportpaleis overschrijdt Clouseau de magische kaap van 2 miljoen verkochte tickets. Het hoeft niet te verbazen dat de uitverkochte Sportpaleizen Koen en Kris Wauters geen windeieren leggen. Maar hoeveel miljoenen levert een dergelijke concertreeks juist op? En hoeveel houdt een band daar dan precies aan over? Wij duiken in de cijfers.

Lees meer »
Manager Yannick Prevost stuurde renners met waarschuwing naar cross in Flamanville: “Voorzichtig met de melk”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Manager Yannick Prevost stuurde renners met waarschuwing naar cross in Flamanville: “Voorzichtig met de melk”

Berichtje vorige week aan Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch en Witse Meeusen: “Neem jullie eigen zuivelproducten mee naar de cross in Flamanville. En doe voorzichtig met wat jullie ter plekke eten.” Afzender was hun manager Yannick Prevost, die ook de manager van Toon Aerts en Shari Bossuyt is. Aerts en Bossuyt zitten een dopingschorsing uit nadat ze uitgerekend in

Lees meer »
Ashanti is zwanger van haar eerste kindje met Nelly
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ashanti is zwanger van haar eerste kindje met Nelly

Ashanti (43) en Nelly (49) verwachten hun eerste kindje samen. Dat onthult het koppel nadat ze eerder dit jaar hun romance een nieuw leven hadden ingeblazen. Een bron bevestigde het nieuws aan USWeekly. “Nelly en Ashanti verwelkomen samen hun eerste baby.”

Lees meer »