Krantenkoppen

Hanne, Marthe en Julia passen originele K3-tekst aan wegens niet woke: “Vrouw moet zich niet onder man plaatsen”

Welkom, welkom, bij ‘De 3 biggetjes’. Voor elke K3-fan klinken deze woorden als muziek in de oren en vanaf nu klinken ze net iets anders. De liedjes uit de succesmusical werden opnieuw ingezongen door Marthe, Hanne en Julia, en kan je vanaf nu overal beluisteren. Aandachtige luisteraars kunnen kleine tekstuele verschillen opmerken, want de nummers werden in een 2023-jasje gestoken. Showbits-reporter Jarne overloopt met de dames wat er veranderde. Bekijk het nu in een nieuwe Showbits.

Meer krantenkoppen in België

Jeugdvoetbaltrainer Jürgen M. (41) bekent moord op Veronique (36): voetbalclub vangt spelertjes op
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jeugdvoetbaltrainer Jürgen M. (41) bekent moord op Veronique (36): voetbalclub vangt spelertjes op

Jürgen M. (41) heeft dinsdagmiddag aan de onderzoeksrechter bekend dat hij zijn ex-vriendin Veronique Nobus (36) heeft vermoord. Hij deed dat tijdens een urenlang verhoor. Opvallend: enkele uren eerder had hij bij de politie nochtans amper op vragen geantwoord. “Hij kan het goed uitleggen, maar bij Jürgen had je toch vaak het gevoel dat er iets achter zat”, klinkt het

Lees meer »
TERUGLEZEN ISRAËL. Hamas: luchtaanvallen op Gaza eisten vrijdag 178 levens – Raketalarm in centrum Israël
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

TERUGLEZEN ISRAËL. Hamas: luchtaanvallen op Gaza eisten vrijdag 178 levens – Raketalarm in centrum Israël

Er is een einde gekomen aan het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas. Het Israëlische leger zegt dat het de strijd in de Gazastrook heeft hervat, minuten nadat het staakt-het-vuren om 7 uur (6 uur Belgische tijd) afliep. Volgens Israël houdt terreurbeweging Hamas nog altijd 137 mensen gegijzeld in de Gazastrook. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien

In vierde provinciale A blijven de rood-witten van coach Kenny Wittesaele bovenaan vlot meedraaien. Enkel het ongenaakbare KV Koksijde-Oostduinkerke (KVKO) en FA Nieuwpoort staan hoger gerangschikt. Komend weekend wacht een moeilijke verplaatsing naar Nieuwpoort.
The post KEG Gistel (4A) blijft bovenaan meedraaien appeared first on KW.be.

Lees meer »
Gerard (81) ontsnapt aan drama nadat hij zich met wagen vastrijdt op treinsporen: “Ik heb veel geluk gehad, dat besef ik”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Gerard (81) ontsnapt aan drama nadat hij zich met wagen vastrijdt op treinsporen: “Ik heb veel geluk gehad, dat besef ik”

Gerard Declercq (81) uit Lendelede is maandagavond aan een drama ontsnapt toen hij met zijn Ford KA+ de spoorweg opreed in Heule. “Ik weet echt niet meer wat er is gebeurd, maar ik was duidelijk de kluts kwijt”, zegt de gepensioneerde alleenstaande man de dag na het incident. “Maar het had veel erger kunnen zijn: er vielen geen gewonden en

Lees meer »
Amper maand na geboorte dochtertje: relatiebreuk voor Neymar na gelekte berichten met OnlyFans-model
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Amper maand na geboorte dochtertje: relatiebreuk voor Neymar na gelekte berichten met OnlyFans-model

Opnieuw een relatiebreuk voor de Braziliaanse stervoetballer Neymar Jr (31). Zijn relatie met WAG Bruna Biancardi (29) – met wie hij vorige maand nog een dochter kreeg – is afgesprongen, amper enkele dagen nadat Neymar naaktfoto’s gevraagd zou hebben aan Aline Farias, een OnlyFans-model. Zij lekte eerder deze week privéberichten op ‘X’, die verzonden zouden zijn door de Braziliaan.

Lees meer »
Jonge musicalacteur Jerome (11) speelt mee in prestigieuze Britse tv-serie
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jonge musicalacteur Jerome (11) speelt mee in prestigieuze Britse tv-serie

Niet iedereen stapt met veel enthousiasme een podium of een set op, maar voor sommige mensen gaat dat vanzelf. Jerome uit Kortemark is zo iemand. Hij krijgt energie zodra de spotlights oplichten. Volgend jaar te zien in een musical in Lichtervelde, nu al op… de Britse tv.
The post Jonge musicalacteur Jerome (11) speelt mee in prestigieuze Britse tv-serie appeared

Lees meer »
Sverre Magnus, zoon van Noorse kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit wordt 18: “Prins in de schaduw van zijn zus”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Sverre Magnus, zoon van Noorse kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit wordt 18: “Prins in de schaduw van zijn zus”

Feest in de Noorse koninklijke familie. Prins Sverre Magnus, de zoon van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit, wordt zondag 18. Als derde in lijn voor de troon, is hij de ‘reservekoning’ van Noorwegen en toch is er weinig bekend over prins Sverre. Een portret door onze royalty-expert. “Sverre Magnus zoekt nooit de media-aandacht op.”

Lees meer »
Johan (75) gaat nog één keer naar het stadion waar hij hartaanval kreeg… en dan gebeurt het wéér: “Nu ga ik echt niet meer”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Johan (75) gaat nog één keer naar het stadion waar hij hartaanval kreeg… en dan gebeurt het wéér: “Nu ga ik echt niet meer”

“Ik had niets om me over op te winden — Club Brugge stond op voorsprong. En toch gebeurde het. Opniéuw.” Niet één, maar twéé keer kreeg Johan van Meulebroeck (75) uit Maldegem een hartstilstand in het Jan Breydelstadion. En te zeggen dat hij na de eerste keer uit schrik enkel nog thuis naar het voetbal keek. Johan en zijn dochter

Lees meer »
Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december

Het Kortrijks Symfonisch Orkest, een orkest voor geschoolde, niet-professionele muzikanten, bestaat 95 jaar. Dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert ‘KSO 95’ op zaterdag 2 december om 20 uur in de Sint-Maartenskerk in Kortrijk.
The post Kortrijks Symfonisch Orkest viert 95 jaar met jubileumconcert in Sint-Maartenskerk op 2 december appeared first on KW.be.

Lees meer »